تصویر واقعی Google Pixel 8a را ببینید کیف پول تلگرام برای کاربران ایرانی مسدود شد | آیا امکان برداشت پول وجود دارد؟ محققان توانسته‌اند برای اولین‌بار یک اتم را با اشعه ایکس بررسی کنند استقبال از Fallout 76 بیشتر شده است | وقتی سریال به کمک بازی می‌آید نسخه هواداری پرچمدار سامسونگ کی عرضه می‌شود؟ | علاقه‌مندان Galaxy S24 FE، همچنان منتظر هلند هم فیسبوک را کنار می‌گذارد؟ گوشی Samsung Galaxy C55 خودنمایی کرد | میان‌رده‌ای که ادای پرچمدارها را درمی‌آورد تیک‌تاک: ممنوعیت فعالیت ما در آمریکا ناقض قوانین این کشور است هوش مصنوعی اپل کاملا روی دستگاه اجرا می‌شود و نیازی به اینترنت ندارد نقش هوش مصنوعی در بازی‌های المپیک پاریس ۲۰۲۴ | فناورانه‌ترین دوره مسابقات المپیک ابزار VASA-1 تصاویر را سخنگو می‌کند | خوب و بد هوش مصنوعی جدید مایکروسافت اختراع دوربینی که شعر می‌سراید | Poetry Camera، عکاس و شاعر بیش از ۱۰۰ شرکت تسهیلات تولید موبایل گرفته‌اند | اعتبارات درست هزینه شده‌اند؟ چرا دیسکورد فیلتر شد؟ سونی به‌زودی از Xperia 1 IV رونمایی می‌کند مالک X: ممنوعیت TikTok خلاف آزادی بیان است آیا Discord مسدود شده است؟ گوشی تاشوِ BlackView HERO 10 ماه آینده می‌آید اندروید به‌زودی می‌تواند سلامت حافظه گوشی را نشان دهد مشکل عجیب صفحه‌نمایش‌، چند گوشی‌‌ دیگر سامسونگ را هم درگیر کرد + عکس وزارت اقتصاد از شروع فروش اینترنتی دارو از ماه آینده خبر داد
سرخط خبرها

طولانی‌ترین پرواز جهان با موفقیت انجام شد

  • کد خبر: ۷۳۴۶
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹
طولانی‌ترین پرواز جهان با موفقیت انجام شد
طولانی‌ترین پرواز آزمایشی جهان بدون توقف برای نزدیک به بیست ساعت از نیویورک به سیدنی انجام شد و ۵۰ مسافر و خدمه را جابه‌جا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این پرواز که با یک هواپیمای بوئینگ ۹-۷۸۷ دریم لاینر جدید انجام شد، آزمایشی برای بررسی تاثیرات پرواز‌های بالای ۱۲ ساعت بر روی بدن انسان بود.
در زمان حاضر برای هواپیما‌های مسافربری ممکن نیست تا چنین مسافتی (معادل ۱۶ هزار و ۲۰۰ کیلومتر) را با بار کامل مسافر و محموله طی کنند.
برای تضمین این که پرواز شماره ۷۸۷۹ هواپیمایی کانتاس استرالیا با موفقیت به مقصد می‌رسد، تمهیدات ویژه‌ای، چون سوخت‌گیری حداکثری، محدود کردن تعداد چمدان‌های همراه و ممنوعیت همراه داشتن بار، اندیشیده شده بود.
تیمی از پژوهشگران برای بررسی و نظارت بر الگوی خواب و میزان مصرف انرژی مسافران در این پرواز حضور داشتند.
این محققان همچنان با دقت سطوح هورمون ملاتونین خدمه پرواز و الگو‌های مغزی خلبان را در جریان این پرواز ۱۹ ساعت و ۱۶ دقیقه‌ای تحت نظر گرفتند.

منبع: اسکای نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->