واکنش حکیم به اقدام خصمانه آمریکا در شورای امنیت علیه فلسطین قدردانی امیرعبداللهیان از نقش الجزایر در کمک به توقف نسل کشی اسرائیل در غزه + فیلم ادامه حملات حزب الله لبنان به مواضع اسرائیل (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) سی ان ان: هیچ آسیبی به ‌پایگاه هوایی اصفهان وارد نشده است + عکس زمان تصمیم‌گیری برای تعطیلی پنجشنبه‌ها مشخص شد تحلیلگر نظامی صهیونیست: قیامت را به چشم دیدیم امیرعبداللهیان: به هرگونه خطای محاسباتی پاسخ می‌دهیم اطلاعیه جدید فراجا: وضعیت حجاب در جامعه مطلوب‌تر شده است (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) فرمانده گردان طولکرم در سرایاالقدس به شهادت رسید + عکس (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) درگیری لفظی میان نتانیاهو و وزیر خارجه آلمان واکنش امیرعبداللهیان به ساقط شدن ریزپرنده‌ها در آسمان اصفهان وزیر خارجه اردن در تماس با امیرعبداللهیان: آسمان اردن مورد سوءاستفاده اسرائیل قرار نخواهد گرفت لیبرمن: در مسیر پیروزی نیستیم | اوضاع جبهه شمالی خطرناک است فرانسه کمک به اسرائیل برای مقابله با پاسخ ایران را تایید کرد لاپید: بن گویر آبروی اسرائیل را برده است ظریف حمله موشکی اسرائیل به خاک ایران را «آتش‌بازی » خواند ماجرای حادثه امنیتی در بخش کنسولی سفارت ایران در پاریس چه بود؟ وزارت خارجه وتوی قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل را به شدت محکوم کرد در سفارت ایران در فرانسه چه می‌گذرد؟! (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) وزرای خارجه گروه ۷ خواستار همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی شدند دوباره غیرت ملت، دوباره شور قیام | راهپیمایی نمازگزاران مشهدی در حمایت از عملیات «وعده صادق» برگزار شد + فیلم
سرخط خبرها
رئیس قوه قضاییه:

حمایت از تولید حمایت قانونی، حمایت مالی و پولی و بانکی است

  • کد خبر: ۱۵۴۷۹
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸
حمایت از تولید حمایت قانونی، حمایت مالی و پولی و بانکی است
رئیس قوه قضاییه گفت:حمایت از تولید حمایت قانونی، حمایت مالی و پولی و بانکی است.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله رئیسی رئیس قوه قضاییه در همایش «نقش پلیس در امنیت اقتصادی و رونق تولید»، با بیان اینکه امنیت و اقتصاد دوگانه‌ای انفکاک‌ناپذیر است، گفت: امکان تفکیک بین امنیت و اقتصاد وجود ندارد و رونق تولید و اقتصاد باید همراه با امنیت اقتصادی باشد.

وی افزود: تولیدکننده و کارآفرین باید با یک آرامش و امنیت، نقش مجاهدانه خود را در رونق تولید و در عرصه اقتصاد ایفا کند.

آیت الله رئیسی در ادامه بیان کرد: نیروی انتظامی با سه شرط اساسی مهربانی، اقتدار و تدبیر کارش را انجام می‌دهد که این سه اصل نه فقط برای نیروی انتظامی بلکه برای قضات هم ضروری است و باید کار آن‌ها همراه با مهربانی، قانونمداری و قوت و اقتدار و تدبیر صورت گیرد.

وی با بیان اینکه حتما تلاش‌های ایجابی مقدم بر اقدامات سلبی است، شرط موفقیت در ایجاد امنیت اقتصادی را همکاری و همراهی همه بخش‌ها برای ایجاد امنیت دانست.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: همه اجزای اقتصادی در حوزه‌های مختلف، مجریان، دست اندرکاران و فعالان اقتصادی باید نقش ایفا کنند تا امنیت اقتصادی ایجاد شود و تنها با یک بخش کار صورت نمی‌گیرد و همه بخش‌ها باید در این رابطه نقش ایفا نمایند.

آیت الله رئیسی، با اشاره به اینکه قوت در اقتصاد به برطرف‌کردن موانع تولید و حمایت از تولید بستگی دارد تاکید کرد: حمایت از تولید با سخن نیست، حمایت از تولید حمایت قانونی، حمایت مالی و پولی و بانکی است.

رئیس قوه قضاییه افزود: اگر در کشور تسهیلاتی وجود دارد اولویت با تولید است، باید به تولیدکننده تسهیلات داد نه دلالی دلالی، سوداگری فضای تولید را دچار اسیب می‌کند.

رئیس دستگاه قضا تاکید کرد: اگر به هر دلیلی فعال اقتصادی دچار مشکل شد به دستگاه نظارتی مراجعه کند و این دستگاه موانع را برطرف کند.

آیت الله رئیسی به بیانات رهبر انقلاب در دیدار  فعالین اقتصادی  اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب، منشوری در تمام ابعاد ضروری برای فعال شدن حوزه اقتصاد بیان کردند اگر به همان باید‌ها و نباید‌ها که فرمودند همه بخش‌ها خود را ملتزم بدانند و عمل کنند تولید و اقتصاد رونق خواهد گرفت.

رئیس قوه قضاییه افزود: ما سرمایه‌های طبیعی و مادی و بسیاری در کشور داریم، اما سرمایه نیروی انسانی کارآمد متراکم جوانان باید شناخته شود. شناخت این نیرو و توانایی شناخت این سرمایه‌های مادی به ویژه نیروی جوان و کارآمد بسیار می‌تواند کمک‌کننده باشد.

آیت‌الله رئیسی گفت: جرایم اقتصادی، پولشویی، مالیاتی، قاچاق کالا و فساد اقتصادی مضر برای رونق اقتصادی است و حساسیت به هر گونه کجی و عمل نادرست ضرورت دارد.

وی یادآور شد: نیروی انتظامی باید در این قضیه هم از ناحیه کارآفرینان و فعالان اقتصادی، هم از ناحیه دستگاه قضایی و هم از طرف همه بخش‌ها حمایت شود تا بتواند فضا را با همکاری خود فعالان اقتصادی به فضای امن و فضای فعالیت و تحرک، تبدیل کند.

آیت الله رئیسی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در نماز جمعه هفته گذشته که فرمودند همه تلاش کنند تا کشور قوی شود، گفت: قوت در اقتصاد به دو امر مهم برطرف کردن موانع تولید و حمایت از تولید بستگی دارد.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه حمایت از تولید با سخن میسر نیست، تصریح کرد: حمایت از تولید، حمایت قانونی و حمایت مالی و پولی و بانکی است. اگر در کشور پولی و تسهیلاتی وجود دارد اولویت با تولید است و باید به تولید تسهیلات تعلق بگیرد نه به دلالی؛ دلالی و سوداگری، فضای تولید را دچار آسیب می‌کند.

آیت الله رئیسی افزود: در مواردی حق العمل کاری امری ضروری است. در روند انتقال کالا از جایی به جای دیگر و از مبدا تولید به مصرف طبیعتا باید کار‌هایی صورت گیرد، در همه جای دنیا هم اینگونه است و در شرایط اقتصادی نیز تعریف شده است، ولی منظور از حمایت از تولید در بعد اقتصادی اعطای تسهیلات بانکی به تولید کننده و فعال اقتصادی است.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به حمایت قضایی از تولید، تصریح کرد: اگر به هر دلیلی فعال اقتصادی دچار مشکل شد و یا با مانع مواجه گردید باید به دستگاه نظارتی مراجعه کند و دستگاه نظارتی از او حمایت و موانع را برطرف نماید.

وی با تاکید بر اینکه موانع تولید را باید برطرف کرد، بیان داشت: امروز با منشوری که مقام معظم رهبری در دیدار با فعالان اقتصادی ارائه داشتند ، تمام ابعاد ضروری برای فعال شدن حوزه اقتصاد را بیان کردند. اگر همه بخش‌های کشور خودشان را به همان منشور و باید‌ها و نباید‌هایی که رهبر معظم انقلاب فرمودند ملتزم بدانند و به آن عمل کنند به یقین اقتصاد و تولید رونق می‌گیرد و قوت اقتصادی که دنبال آن هستیم، اتفاق می‌افتد.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه قوت اقتصادی یک امر جدی است، خاطرنشان کرد: یکسری از موانع، مانع شناختن سرمایه‌ها است، سرمایه‌های مادی و طبیعی بسیار و سرمایه انسانی و نیروی متراکم جوان در کشور داریم که باید شناخته شوند و شناخت این سرمایه‌های مادی و نیروی انسانی متراکم به ویژه نیروی جوان و کارآمد می‌تواند د ررونق تولید بسیار موثر باشد.

وی تصریح کرد: نکته دوم که می‌توان به آن اشاره کرد نگاه به دست دیگران، به خارج و بیگانه برای گره گشایی از اقتصاد و مشکلات کشور است. نگاه به بیگانه داشتن و منتظر اقدام او شدن و اقتصاد را شرطی کردن؛ به شرطی که او امضا کند، به شرطی که او موافقت کند، به شرطی که او لبخند بزند، خطا است.

رئیس قوه قضاییه با تاکید براینکه اقتصاد باید در تعامل با همه کشور‌ها باشد گفت: رویه ما تعامل با دنیا است، مگر کشور‌هایی که با ما دشمنی می‌ورزند. در اقتصاد هم همینطور است؛ باید با همه تعامل کرد، اما منتظر لبخند دیگران نباید شد. منتظر اقدام و اراده دیگران نباید شد؛ نباید اقتصادمان را شرطی کنیم که دیگران تصمیم بگیرند. تجربه نشان داده که نباید به دیگران اعتماد کرد و باید روی پای خود بایستیم.

وی با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری در مورد متکی بودن اقتصاد به نفت، گفت: این موضوع نمی‌گذارد فعالیت بایسته در کشور صورت گیرد، باید با توجه به امکانات، تمهیدات اقتصادی صورت گیرد تا مشکلات توسط بازوان توانایی که در این میدان می‌توانند کارآفرینی و فعالیت کنند، حل شوند.

آیت الله رئیسی با اشاره به موضوع جذابیت سرمایه گذاری در اقدامات سوداگرانه به جای سرمایه گذاری در کارهای مولد و اقتصادی که ایجاد سرمایه برای کشور می‌کند، بیان داشت: اگر سرمایه و نقدینگی به سمت تولید برود، نگرانی وجود نخواهد داشت، ولی اگر به سمت دلالی برود حتما برای کشور دچار مشکل می‌کند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه واردات بی رویه و قاچاق کالا، تولید کننده را بی انگیزه می‌کند، به موضوع مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: در جلسه‌ای در تبریز تاکید کردم که اگر بروکراسی اداری دادن مجوزهای لازم را تسهیل کند، هیچ کارآفرین، سرمایه گذار و فعال اقتصادی آماده برای رشوه دادن نیست.

وی ادامه داد: تسهیل و شفاف کردن امور، جلوی بسیاری از مفاسد اقتصادی را می‌گیرد. ما نمی‌خواهیم هر روز در دستگاه قضایی شاهد ایجاد یک پرونده باشیم.

رییس دستگاه قضا تصریح کرد: باید به داشته‌های بسیاری که در این کشور وجود دارد و به دستان توانای فعالان اقتصادی اعتماد کرد. در عرصه‌های پیچیده‌ای که دشمن تصور نمی‌کرد این افراد در عرصه‌های مختلف وارد شدند و موفقیت کسب کردند.

وی با بیان اینکه مردم از رشوه و روابط ناسالم اداری گله مند هستند، ادامه داد: تسهیل و شفاف کردن امور، جلوی بسیاری از مفاسد اقتصادی را می‌گیرد، نظام اداری سالم و کارآمدی که کارآفرین به راحتی درآن کارش را حل کند مورد پسند است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه نظام اداری اگر سالم باشد کار به سهولت انجام می‌شود و زمینه فساد اقتصادی از بین می‌رود، گفت: در نظام اداری سالم، فعال اقتصادی می‌تواند بدون دغدغه و مشکل، کار خود را انجام دهد.

آیت الله رئیسی ادامه داد: اگر ساختار‌های فساد اصلاح شود حتماً شاهد کاهش ورودی پرونده و فساد اقتصادی خواهیم بود.

وی خطاب به فعالان اقتصادی گفت: بسیاری از اختلافات در بازار را خودتان حل کنید، ریش‌سفیدان بازار و تولید کنندگان خودشان مسائل درون صنف خود را حل کنند. اگر اختلافی درون صنف و مجموعه تولیدی وجود دارد توسط هیئت منصفه اقتصادی حل شود.

رئیس قوه قضاییه افزود: هر چه پرونده کمتر به دستگاه قضایی وارد شود ما از شما تشکر خواهیم کرد، لذا اختلافات مالی مربوط به چک، سفته و اختلافات مربوط به تولید کالا، استانداردسازی و سایر مسائل، درون خود اصناف حل شود و از طرفی پلیس نیز همین را می‌خواهد.

آیت الله رئیسی گفت: چراکه تولید سالم و کار سالم اقتصادی در گرو مبارزه با فساد اقتصادی و ایجاد امنیت اقتصادی است. رونق اقتصادی نیازمند امنیت اقتصادی است، در این رابطه بیش از همیشه و پیش از همه خود فعالان اقتصادی باید مدعی مبارزه با فساد وزمینه‌های فساد و انحراف و کژی باشند.

آیت الله رئیسی با اشاره به نقش و مشارکت مردم در مبارزه با ناهنجاری‌ها در حوزه اقتصادی گفت: کشور ما مبتنی بر رای، نگاه، انتخاب و نظر مردم است، در رابطه با مبارزه با پولشویی، قاچاق کالا و مبارزه با فرار مالیاتی و ناهنجاری‌ها نقش مردم و فعالان، نقش اول است و دستگاه‌های دیگر در منتها الیه هستند، این نگاه می‌تواند گره‌ها را بگشاید.

رئیس قوه‌قضاییه ضمن تشکر از فرماندهی نیروی انتظامی و سایر همکاران در عرصه مسائل اقتصادی گفت: امیدوارم آنچه در این جلسه مطرح شد برای رضای خدا باشد و موجب گره‌گشایی از مسائل اقتصادی و کشور شود.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->