افشای جزئیاتی جدید از Samsung Galaxy Z Flip 6 و Samsung Galaxy Z Fold 6 ویدئو | گیم‌پلی بازی F1 24، تجربه فرمول یک شایعه‌سازی هوش مصنوعی: «سوپرمن مأمور ۰۰۷ خواهد بود» دستیار هوش مصنوعی در فیس‌بوک و اینستاگرام فعال شد | Meta AI در برابر ChatGPT حذف WhatsApp و Threads از اپ‌استور چین کنسول دستی بامزه و خلاقانه Playdate در سال گذشته ۱۵هزار بازی فروخته است شیائومی تلویزیون‌های جدید سری ردمی A را معرفی کرد + مشخصات و قیمت «بوستون داینامیکس» نسل جدید ربات انسان‌نمای «اطلس» را معرفی کرد + ویدئو اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند شیائومی ۱۵ با چه پردازنده‌ای عرضه می‌شود؟ ویژگی‌های جدید گوگل مپس برای حمایت از محیط‌زیست عادت شستن دهان بعد از مسواک‌زدن را کنار بگذارید «اطلس»، مشهورترین و چابک‌ترین ربات شرکت «بوستون داینامیکس»، بازنشسته شد + ویدئو Menteebot، ربات انسان‌نمایی با هوش مصنوعی که می‌توانید با زبان طبیعی هدایتش کنید + ویدئو قابلیت همگام‌سازی گروهی تب‌ها به نسخه‌ موبایل گوگل‌کروم اضافه می‌شود واکنش عیسی زارع‌پور به معامله همراه‌اول و دیجی‌کالا کدام بانک‌های ایرانی پرداخت با موبایل یا NFC را فعال کرده‌اند؟ آموزش‌های کاربردی که‌  می‌توانیم با  آن اینترنت را  برای فرزندانمان امن کنیم معرفی بازی «بابالنگ‌دراز» Daddy Long Legs (اندروید و IOS) + دانلود سامسونگ از حافظ رم جدید خود رونمایی کرد | LPDDR5X، راهی برای ورود هوش مصنوعی به گوشی‌های همراه پاول دورف: کاربران تلگرام به‌زودی میلیاردی می‌شوند
سرخط خبرها
توسط معاونت علمی انجام می‌شود؛

عرضه هشت خدمت اصلی به متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور

  • کد خبر: ۱۵۵۰۴
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۷
عرضه هشت خدمت اصلی به متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور
در راستای فراهم ساختن سبد حمایتی برای جذب محققان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور، هشت خدمت اصلی به متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور عرضه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فراهم ساختن سبد حمایتی شامل پیشنهادات مختلف برای جذب محققان و پژوهشگران ایرانی خارج از کشور یکی از اولویت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محسوب می‌شود که در این راستا هشت خدمت اصلی به متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور عرضه می‌شود.

بر اساس برآوردها نزدیک یک درصد از کل مجموع دانشجویان ایرانی در خارج از کشور تحصیل می‌کنند. این رقم در مقایسه با میانگین بین‌المللی که حدود ۳ درصد است، رقم بالایی محسوب نمی‌شود. در سال ۱۹۷۹ و پیش از انقلاب اسلامی، ایران رتبه اول را از نظر تعداد دانشجو در ایالات متحده داشت در حالی که اکنون با بیش از ۱۰ هزار نفر دانشجو در آمریکا، رتبه ۱۲ را در این زمینه داراست.

در ابتدای انقلاب ۱۷۰ هزار دانشجو در کشور وجود داشت و ۱۰۰ هزار دانشجوی ایرانی نیز در خارج از کشور تحصیل می‌کردند. این در حالی است که بر اساس آمارهای رسمی «اکنون بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجو در کشور تحصیل می‌کنند که این تعداد نسبت به سال‌های ابتدایی انقلاب ۲۵ برابر شده است و تعداد دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور تحصیل می‌کنند به ۴۸ هزار نفر رسیده و کمتر از نصف دوره سال‌های ابتدایی انقلاب است».

هر چند کشورهای توسعه یافته یا در حال توسعه‌ای مانند چین، مالزی و ترکیه نیز دارای تبادل و مهاجرت بالای نخبگان و متخصصان با خارج از کشور هستند، اما معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تدوین برنامه‌ای منسجم سعی کرده است پیشنهادات حمایتی گوناگونی را پیش روی کارآفرینان و متخصصان ایرانی خارج از کشور قرار دهد.

در صدر این حمایت‌ها، ۸ خدمت قرار دارد که بیشتر جذب قشر دانشگاهی و پژوهشگر ساکن خارج از کشور را هدف قرار داده است. این حمایت‌ها شامل «حمایت از فعالیت‌های فناورانه و ایجاد شرکت‌های نوپا»، «تسهیلات پسا دکتری»، «حمایت از اشتغال در مراکز نوآوری و شتابدهنده‌ها به عنوان مربی و مشاور»، « تسهیلات دوره فرصت مطالعاتی»، «تسهیلات مسکن»، «حمایت از اشتغال در شرکت‌های معتبر داخلی»، «حمایت از برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی» و «حمایت از همکاری به عنوان اساتید مدعو و معین»است که به صورت مستقیم یا غیر مستقیم با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به ایرانیان نخبه متخصص و کار آفرین خارج از کشور عرضه می‌شود.

بر اساس این برنامه، شرکت‌های داخلی که ایرانیان نخبه را استخدام کنند می‌توانند مورد حمایت این معاونت قرار گیرند. علاوه بر انواع حمایت‌های مالی، گرنت و پژوهانه‌های مختلف، ایرانیان نخبه در صورت مراجعه به کشور می‌توانند از تسهیلات رفاهی مانند تسهیلات مسکن برخوردار شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->