ترافیک سنگین در بزرگراه‌ها و هسته مرکزی شهر مشهد | فوت راکب موتور سیکلت در تصادف با کامیونت (۱ اردیبهشت) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه یکم اردیبهشت ١۴٠٣) | افزایش ابرناکی و وزش باد شدید حریق در یک مهمانپذیر اطراف حرم رضوی اطفا شد (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرطان روده بزرگ به لحاظ تعداد مبتلا در جایگاه سوم قرار دارد بیمارستان‌های کودک در مشهد خدمات درمانی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ارائه می‌دهند به‌صدا‌درآمدن زنگ‌خطر شیوع آبله‌مرغان، سرخک و آنفلوانزا در خراسان‌رضوی افزایش دوبرابری زندانیان مهریه و پرونده‌های قضایی در پی گران‌شدن سکه احتمال افزایش ۲۵ درصدی بودجه طرح «امنیت غذایی» ورود سامانه بارشی به کشور طی دوشنبه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت صدای انفجار در گناوه بوشهر چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود ۸ مصدوم در برخورد ۳ دستگاه خودروی پراید در جاده قدیم نیشابور-مشهد + عکس (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) آغاز انتخاب رشته‌ آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ از اول اردیبهشت سقوط جرثقیل در پتروشیمی رازی | ۲ نفر جان باختند «مجید راهب» پدر گلاب ایران درگذشت + علت فوت
سرخط خبرها

کنترل حملات صرع با سبک زندگی سالم

  • کد خبر: ۱۷۶۲۷
  • ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۶
کنترل حملات صرع با سبک زندگی سالم
با سبک زندگی سالم می‌توان حملات صرع را کنترل کرد. این افراد با تغذیه سالم و فعالیت بدنی مناسب می‌توانند از بروز حملات صرع پیشگیری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر «داریوش نسبی تهرانی» افزود: مقالات تهیه شده در چند سال خیر نشان می‌دهد که سبک زندگی سالم در ارتقاء سلامت این بیماران نقش مهمی دارد.

وی با اشاره به اینکه بیماری صرع هرچند از پیچیدگی‌های زیادی برخوردار است اما اطلاعات زیادی در این زمینه بدست آمده است، افزود: گاهی اوقات بیماری صرع با بیماری های اعصاب و روان اشتباه گرفته می شود، که تشخیص و تفکیک آنها نقش مهمی در درمان این بیماری دارد.

نسبی تهرانی، درمان اصلی صرع را درمان دارویی اعلام کرد و گفت: صرع بیماری است که با دارو کنترل می‌شود، به عبارتی درمان اصلی آن، درمان دارویی است.

وی ادامه داد: در حدود ۳۰ درصد موارد بیماران به دارو پاسخ کامل نمی‌دهند یا باید داروهای زیادی را مصرف کنند که اگر شرایط مناسب داشته باشند، با عمل جراحی، می توان مقدار داروی مصرف این افراد را کاهش داد.

حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار ایرانی مبتلا به صرع هستند

وی با اشاره به اینکه آمار ما از آمار جهانی بالاتر است، بیان داشت: در ایران بین یک میلیون ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر مبتلا به بیماری صرع هستند که یکی از علت های اصلی این موضوع حوادث جاده ای است که سبب شد تا آمار کشور افزایش یابد.

مدیرعامل انجمن صرع ایران اظهار امیدواری کرد که با روش های پیشگیرانه از جمله کاهش حوادث ترافیکی و تصادفات جاده‌ای، بتوان این بیماری را در کشور کنترل کرد تا به آمار جهانی نزدیک شویم.

مدیرعامل انجمن صرع ایران در پاسخ به این سوال که این بیماری چه رنج سنی را درگیر می‌کند؟ گفت: این بیماری رنج سنی ندارد و می تواند از نوزادی تا سنین کهنسالی را درگیر کند.

وی با اشاره به اینکه علت ابتلا به این بیماری متفاوت است، افزود: نوجوان و جوان بیشترین مبتلایان به این بیماری هستند، به عبارتی اکثر بیماران صرعی قشر جوان و آماده به کار هستند و به همین دلیل باید توجه بیشتری به این بیماری شود.

نسبی تهرانی بر لزوم توجه بیشتر سازمان های بیمه‌گر به بیماران صرعی تاکید کرد و گفت: تقاضای بیماران این است که حتما بیمه‌ها پوشش بیشتری داشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->