سیلاب به سنگان خواف رسید نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است
سرخط خبرها

کشف داروی درمان کرونا در کانادا

  • کد خبر: ۲۳۰۳۹
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴
کشف داروی درمان کرونا در کانادا
دانشمندان دارویی جدید را کشف کرده‌اند که از پیشروی ویروس کرونا در بدن جلوگیری کرده و نمی‌گذارد به غشای سلولی بدن متصل شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا موفق به کشف دارویی شده‌اند که از پیشروی ویروس کرونا در بدن جلوگیری کرده و آن را در ساعات اولیه از بین می‌برد.
پایگاه خبری "science daily" نوشت، داروی کشف‌شده توسط این گروه تحقیقات بین‌المللی، اکنون با نام "hrsACE ۲ " شناخته می‌شود و قرار است آزمایش‌های بالینی آن در اروپا آغاز شود.
این دارو به عنوان طعمه‌ای برای ویروس باعث کاهش عفونت و عدم اتصال ویروس به غشای سلولی و ارگانویید‌ها می‌شود و می‌تواند در همان ساعات اولیه آلودگی، ویروس را در بدن از بین ببرد.
همچنین این تحقیقات نشان داده است که ویروس کرونا می‌تواند علاوه بر ریه به صورت مستقیم در رگ‌های خونی و کلیه تکثیر شود؛ نتیجه کشت سلولی آزمایشگاهی نشان داده است که داروی جدید می‌تواند میزان ویروس در بافت آلوده را بین هزار تا پنج هزار برابر وضعیت عادی، کاهش دهد.
محققان در این تحقیق یک پروتئینی به نام "ACE ۲ "در سطح غشای سلولی کشف کرده‌اند که نقش مهمی در فرآیند اتصال ویروس به سلول‌های بدن ایفا می‌کند. این تحقیق در ادامه تحقیقات انجام شده بر روی ویروس سارس، صورت گرفته است.

منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->