دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تامین کامل امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۳ در مشهد | گزارشی از تقلب ارائه نشده است کشف بیش از ۷ تن برنج تقلبی در مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی در سال ۱۴۰۳ | سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایش نیافته است تعرض به زنان عزادار به بهانه شرکت در مراسم ترحیم نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان چیست؟ قانون مهریه چند سالی است که معطل مانده است بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟ تاخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی + ویدئو با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ تداوم وزش باد و بارش باران در کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟ سبزی مقوی برای رشد انفجاری مو‌ها | اسفناج منبع سرشار از فولیک اسید است آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ | رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لزوم برنامه‌ریزی‌های کلان در شناسایی زودهنگام کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی کلاهبرداری‌های آنلاین | وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
سرخط خبرها
پیشنهاد رییس ایکوم برای بازگشایی موزه‌ها:

آزمون و خطا در بازگشایی موزها لازم است

  • کد خبر: ۲۷۷۷۱
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۶
آزمون و خطا در بازگشایی موزها لازم است
رییس ایکوم ایران معتقد است: قبل از بازگشایی کامل موزه‌ها، این فضاها نیازمند یکسری آزمون و خطا هستند تا با مشکلات ناشی از بازگشایی موزه‌ها در شرایط فعلی آشنا شده و با آن آگاهی در رفع آن مشکلات قدم برداریم.
به گزارش شهرآرانیوز، سیداحمد محیط طباطبایی با تاکید بر این‌که مهم‌ترین اصل در آغاز فعالیت مجدد موزه‌ها؛ حفاظت از آثار، حفاظت از سلامتی کارمندان موزه و مخاطبان است، به پروتکل تهیه شده توسط پژوهشکده حفاظت و مرمت اشاره می‌کند که اداره کل موزه‌ها با تبدیل آن به یک پروتکل اجرایی، آن را به موزه‌ها ابلاغ کرده است.

وی اجرای پروتکل تایید شده در موزه‌ها را امری اجتناب‌ناپذیر می‌داند و با اشاره به این‌که هر موزه موظف به تهیه‌ی یک پروتکل اجرایی اختصاصی برای فضای موزه‌ای خود نیز هست، ادامه می‌دهد: بر اساس تجربه‌ای که در این روز‌ها از اروپا و آسیا برای بازگشایی موزه‌ها داشته‌ایم، باید از زمانِ اعلامِ باز کردن موزه‌ها، هر موزه دست‌کم ۱۵ روز برای آمادگی خود و مخاطب‌اش زمان بگذارد تا با نهادینه کردن پروتکل و دیدنِ آموزش‌های لازم، موزه‌ها در بهترین شرایط فعالیت خود را آغاز کنند.

او با اشاره به اعلام زمانِ بازگشایی ادارات در ۱۰ خرداد، اظهار می‌کند:همان‌طور که اکنون با یک فاصله‌ی زمانی برای آغاز فعالیت ادارات حرف می‌زنند، باید توجه داشت که قطعا موزه‌ها نیز نیاز به فاصله زمانی دارند تا به صورت پلکانی فعالیت خود را آغاز کنند. به عنوان مثال یک مجموعه‌ی تاریخی، نخست باید یک  فضا را باز کند، با رفتار مردم و کارمندان آشنا شود و بعد برای فعالیت دیگر بخش‌های موزه‌ای برنامه‌ریزی کرده و حتی پس از کسب تجربه‌ی کامل، دیگر فضا‌ها را فعال کند.

رییس ایکوم ایران با اشاره به برخی از مفاد این پروتکل، بیان می‌کند: مخاطبان موزه‌ای بلیت ورودی خود را باید به صورت آنلاین و نه حضوری، خریداری کنند که انجام هر کدام از این کارها، نیازمند تمهیدات و اطلاع رسانی مناسب خود است.

وی می‌گوید: اکنون مردم با خبر بازگشایی موزه‌ها مواجه شده‌اند و قطعا در این شرایط تمایل‌شان برای بازدید از موزه‌ها بیشتر شده است، بنابراین باید برای هرچه بهتر انجام شدن این هدف که کشور به شرایط عادی خود برگردد، همه‌ی تجربه‌های علمی بین‌المللی و داخلی را به دست آورده باشیم تا با نهادینه شدن آن، علاوه بر آغاز مجدد بازدیدها، بتوانیم به بهترین نحو از آثار تاریخی حفاظت کنیم.

او با تاکید بر این‌که امکان ضدعفونی کردن بنا‌ها و آثار تاریخی در موزه‌ها وجود ندارد، ادامه می‌دهد: طبق قرار‌ها و درخواست‌های مطرح شده برای تامین تسهیلات بهداشتی برای کارمندان و مخاطبان موزه‌ای، باید ماسک، دستکش و پاپوش برای هر موزه تامین شود.

محیط طباطبایی نیازمندی موزه‌ها به زمان و امکانات مادی و آموزش را یکی از موارد و اصول اولیه در بازگشایی مجدد موزه‌ها و می‌داند و ادامه می‌دهد: حتی در صورت لزوم ِ انجامِ بازگشایی فوق‌العاده و سریعِ موزه‌ها، به دو هفته زمان نیاز داریم تا خود را آماده کرده و با نهادینه کردن پروتکل‌های بهداشتی، موزه‌ها را به صورت پلکانی باز کنیم. در واقع با این کار آزمون و خطا در موزه‌ها انجام می‌شود که می‌تواند ما را در آشنا شدن با مشکلات ناشی از بازگشایی موزه‌ها کمک کند تا در یک دوره زمانی مشخص، در رفع آن مشکلات اقدام شود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->