بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟ ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند تصادف مرگبار پژو پارس و سوناتا در جاده‌های سمنان (۹ فروردین ۱۴۰۳) ویدئو| جزئیات پرونده زمین خواری به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان در آستارا واژگونی پراید در جاده نیشابور به سبزوار ۴ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ممنوعیت ترافیکی شب‌های قدر سال ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد ظرفیت قطار‌های منتهی به مشهد در شب‌های قدر افزایش می‌یابد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) کاهش ۸ درصدی تردد خودرو‌ها در ورودی‌های خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۳) اولین واکنش فرزند آیت الله علم الهدی به شایعه مشارکت در یک هلدینگ گردشگری مه گرفتگی و غبار محلی در جاده‌های خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۳) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای در تهران| ۲۲ کیلوگرم شیشه کشف شد (۸ فروردین ۱۴۰۳) انفجار چاه فاضلاب جان مرد اردبیلی را گرفت (۸ فروردین ۱۴۰۳) بازرسی از ۳۴۷ داروخانه‌ در سطح شهر مشهد| با افراد متخلف برخورد می‌شود (۸ فروردین ۱۴۰۳) جمع‌آوری مواد غذایی فاسد و پلمب مراکز توزیع مواد غذایی در قوچان (۸ فروردین ۱۴۰۳) کشف اموال مسروقه ۱۰ میلیاردی در شیروان| سارق دستگیر شد (۸ فروردین ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سیم و کابل برق در میانه (۸ فروردین ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

رستوران‌هایی که پروتکل بهداشتی را رعایت می‌کنند انتخاب کنید

  • کد خبر: ۲۸۱۲۲
  • ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۰
رستوران‌هایی که پروتکل بهداشتی را رعایت می‌کنند انتخاب کنید
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: به هموطنان توصیه می‌کنیم رستورانی را برای تغذیه خود انتخاب کنند که مطمئن باشند پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، زهرا عبداللهی در نشست خبری امروز با اشاره به شروع فعالیت رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها گفت: همزمان با آغاز فعالیت رستوران‌ها، برای پیشگیری از کرونا، هموطنان باید نکات تغذیه‌ای را رعایت کنند و توصیه کلی ما این است که مواد شیرینی، غذا‌های چرب، قند، نمک و چربی به دلیل آنکه عاملی است برای تضعیف سیستم ایمنی بدن، زیاد استفاده نشود.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه بهتر است توزیع مواد قندی، شیرینی، نمک، غذا‌های سرخ شده و چرب در رستوران‌ها محدود شود، گفت: برای اینکه سیستم ایمنی بدن عملکرد بهتری داشته باشد، توصیه می‌شود در تغذیه روزانه از موادی که حالت آنتی‌اکسیدان دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود، استفاده کرد.

عبداللهی ادامه داد: مصرف روزانه سبزی و میوه حتماً توصیه می‌شود. همچنین توصیه می‌شود اصول تغذیه صحیح بیشتر رعایت شود و بر مصرف همه گروه‌های غذایی و رعایت بهداشت در شرایط فعلی که همه جا باز هستند، تأکید می‌شود.

وی افزود: به هموطنان توصیه می‌کنیم مکان و رستورانی را برای تغذیه خود انتخاب کنند که مطمئن باشند پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود و همچنین غذا‌هایی که سفارش می‌دهند نیز مواردی که گفته شده، در آن‌ها وجود داشته باشد؛ در چنین شرایطی می‌توان از کرونا پیشگیری کرد.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->