ضرر‌های حمام طولانی | زمان استاندارد زیر دوش ماندن چقدر است؟ تداوم بارش باران در برخی استان‌ها تا اوایل هفته آینده (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باور‌های اشتباه مردم درباره آبلیمو‌های سنتی تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده سرماخوردگی‌ها کروناست تاکید معاون استاندار خراسان‌رضوی بر راه‌اندازی مرکز ملی داده‌های زیارت آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌ آموزگاری از امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب سومین رستوران متخلف در طرقبه‌شاندیز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری متهم به ۲۰۰ فقره موبایل قاپی در مشهد مجازات افشای اسرار بیماران از طرف پزشک چیست؟ مرگ دلخراش خاله ۱۴ ساله به دست خواهرزاده ۵ ساله (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) شتر، عامل مصدومیت ۸ نفر در تصادف ۴ تریلی در جاده طبس - اصفهان سربازان امریه می توانند در آتش نشانی خدمت کنند وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود رئیس سازمان بهزیستی: هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی پشت پرده تیپ‌های عجیب و آویزهای غریب سر و صورت نوجوانان قتل و سوزاندن جسد پدر به دست دختر شیطان صفت کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳
سرخط خبرها

هشدار نسبت به ابتلای عمدی کرونا | این کار رسما خودکُشی است

  • کد خبر: ۳۲۵۰۲
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
هشدار نسبت به ابتلای عمدی کرونا | این کار رسما خودکُشی است
این روزها خیلی‌ از مردم به دنبال این شایعه که هر فرد تنها یک‌بار به کرونا مبتلا شده و در برابر آن مصونیت پیدا می‌کند و اینکه هرچه زودتر این بیماری را بگیرد بهتر است، به کوچه و خیابان می‌آیند.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فیض‌الله منصوری، متخصص بیماری‌های عفونی از این رفتار مردم به عنوان یک نوع خودکشی یاد کرد وگفت: هنوز هیچ‌کس نسبت به رفتار کرونا شناخت دقیقی ندارد و در هیچ کجا به اثبات نرسیده که ایمنی ایجاد شده در برابر این ویروس تا چه مدت ماندگاری دارد.

وی به افزایش شمار مبتلایان و جان‌باختگان کرونا در کشور اشاره کرد و افزود: دوشنبه ۹ تیر، بیشترین مرگ و میر ناشی از این بیماری با ۱۶۲ فوتی در کشور به ثبت رسید و این آمار نشان می‌دهد که کرونا همچنان با قدرت به پیش می‌رود.

منصوری ادامه داد: گرمای هوا هم تاثیری روی این ویروس نداشته و کرونا مانند چند ماه گذشته همچنان با قدرت به پیش رفته و تعداد بیشتری را مبتلا کرده است، بنابراین ابتلای زودتر به بیماری در فصل گرما به منزله کم‌خطر شدن آن نیست.

این متخصص بیماری‌های عفونی اضافه کرد: این شرایط به ما نشان می‌دهد که به هیچ عنوان نباید در خصوص این بیماری ریسک کرد. هرچه افراد دیرتر به بیماری مبتلا شوند احتمال اینکه تا آن زمان واکسن بیماری کشف شود، بیشتر است.

وی افزود: این که افراد تلاش دارند در فصل گرما به این بیماری مبتلا شوند تا در پاییز ایمن بمانند، تصور بسیار خطرناک و اشتباهی است، چرا که ذره‌ای از قدرت کرونا در فصل گرما کم نشده و این کار رسما نوعی خودکشی است.

منصوری گفت: هنوز مورد تاییدشده‌ای از ابتلای دوباره به کرونا گزارش نشده، اما این به معنی نبود این موارد نیست و تا تحقیقات علمی در این زمینه صورت نگیرد، نمی‌توان درباره آن نظر دارد.

این متخصص بیماری‌های عفونی از مردم خواست تا با جدیت پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و اظهار کرد: اگر این روند تصاعدی ابتلا ادامه داشته باشد، قطعا در خدمات‌رسانی درمانی در کرمان دچار مشکل خواهیم شد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->