پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی بدلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته بروز مالاریا در ۴ استان برای اولین بار | موارد مالاریا در همسایگان شرقی؛ زنگ خطر برای کشور کوتاه‌شدن قد و علائم قوزپشتی، نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند تأکید بر توجه والدین به تزریق واکسن‌های سرخک، سرخچه و اوریون کودکان  پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) | وزش باد و ماندگاری هوای خنک در استان افزایش شیوع یک اختلال خطرناک در ضربان قلب افراد میان‌سال
سرخط خبرها

درمان بی خوابی با ۱۲ راهکار ساده

  • کد خبر: ۴۲۰۵۷
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۹
درمان بی خوابی با ۱۲ راهکار ساده
اگر از بی خوابی رنج می‌برید، با رعایت چند نکته ساده می‌توانید مثل یک کودک شیرین بخوابید و گرفتار بی خوابی نشوید.
به گزارش شهرآرانیوز، همه افراد در زندگی دچار بی خوابی شده اند,، اما در برخی از افراد بی خوابی، تبدیل به یک مشکل شده است، آن‌ها ساعت‌ها نمی‌توانند به خواب فرو بروند و مدام در رخت خواب تغییر وضعیت می‌دهند یا دائما در حال چک کردن ساعت تلفن همراه خود هستند.

  اگر شما هم گرفتار بی خوابی هستید، با این ۱۲ روش ساده می‌توانید از شر بی خوابی خلاص شوید و مثل یک کودک خواب شیرینی داشته باشید.

برای رفتن به رختخواب و بیدار شدن یک ساعت مشخص تعیین کنید.

صبح‌ها ۱۵ الی ۳۰ دقیقه خود را در معرض نور مناسب قرار دهید.

وقتی به رختخواب می‌روید اتاق خواب تان باید هوای مطبوع و کمی خنک داشته باشد.

با یک کار آرام بخش مانند دوش آب گرم یا مطالعه به رختخواب بروید.

هر روز حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید البته زمان ورزش کردن نباید نزدیک به زمان خواب تان باشد. [ورزش کردن]عصر‌ها مایعات کمتری بنوشید تا نیازی نباشد نیمه شب به دستشویی بروید.

ساعت بیداری تان را طوری انتخاب کنید که هر روز هفته قابل تکرار باشد.

شب‌ها نیم ساعت قبل از خواب تمام منابع نور آبی را خاموش کنید.

 اتاق خواب تان را کاملاً تاریک کنید  یاچشم‌بند بزنید.

اتاق خواب باید برای خوابیدن است و سعی کنید در اتاق خواب تلویزیون تماشا و کار نکنید. [عدم استفاده از گوشی]سیگار نکشید، زیرا نیکوتین مانع عمیق شدن خواب می‌شود.

بعد از ظهر  قهوه و نوشیدنی‌های کافئین دار  ننوشید و شب شام سنگین نخورید.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->