مجازات افشای اسرار بیماران از طرف پزشک چیست؟ مرگ دلخراش خاله ۱۴ ساله به دست خواهرزاده ۵ ساله (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) شتر، عامل مصدومیت ۸ نفر در تصادف ۴ تریلی در جاده طبس - اصفهان سربازان امریه می توانند در آتش نشانی خدمت کنند وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود رئیس سازمان بهزیستی: هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی پشت پرده تیپ‌های عجیب و آویزهای غریب سر و صورت نوجوانان قتل و سوزاندن جسد پدر به دست دختر شیطان صفت کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳ جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان اعلام شد پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه زلزله، مرزن آباد مازندران را لرزاند (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف جسد جوان گم شده در بشکه اسید مرگ یک جوان در پی شلیک پلیس +اطلاعیه پلیس واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان کشوری + جزئیات (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶ هزار عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی در مشهد کشف شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد مرگبار تریلر با پراید در جاده نیشابور -فریمان (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حقوق معوق معلمان خرید خدماتی و حق التدریس در اسرع وقت پرداخت شود پلیس راهور فراجا: تصمیم گرفتیم فرایند صدور گواهینامه موتورسیکلت را تسهیل ببخشیم
سرخط خبرها

ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی ممنوع است

  • کد خبر: ۴۳۴۴۷
  • ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۳
ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی ممنوع است
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از ممنوعیت هرگونه تبلیغات درباره ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا در فضای مجازی خبر داد و گفت: با مجرمان برخورد قانونی خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با تأکید بر اینکه تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر «ثبت‌نام و فروش واکسن آنفلوانزا» و دریافت مبالغ مختلف از متقاضیان جرم محسوب می‌شود، گفت: پلیس فتا در رصد‌های روزانه در صورت مواجهه با این‌گونه آگهی‌ها با مجرمان برخورد قانونی خواهد کرد.

وی افزود: واگذاری دارو به‌خصوص واکسن‌های آنفلوانزا صرفا با نظارت وزارت بهداشت، در مراکز و داروخانه‌های مجاز صورت می‌گیرد و هرگونه تبلیغات در فضای مجازی مبنی بر فروش این اقلام دارویی ممنوع است.

به گفته معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا، با توجه به تجزیه و تحلیل پرونده‌های تشکیل‌شده در پلیس فتا با عنوان «تبلیغات و فروش دارو و واکسن تحت عناوین مختلف» به خصوص در ماه‌های اخیر که شیوع ویروس کرونا در کشور شتاب بیشتری پیدا کرده، مشخص شده اکثر این اقدامات صرفا پوششی در جهت کلاهبرداری از متقاضیان است.

این مقام مسئول در خصوص شگرد کلاهبرداران توضیح داد: این افراد با دریافت مبالغ مختلف در اکثر موارد، دارویی به متقاضیان تحویل نمی‌دهند یا با واگذاری واکسن و دارو‌های تقلبی و در برخی موارد تاریخ مصرف گذشته، ضمن کلاهبرداری از هم‌وطنان، سلامت جسمی آنان را نیز به مخاطره می‌اندازند.

سرهنگ پاشایی گفت: پلیس فتا در اقدامات پیش‌دستانه به منظور برقراری امنیت در این فضا، ضمن رصد هرگونه تبلیغات و فروش دارو و اقلام مربوطه، با مجرمان این حوزه برخورد قانونی می‌کند.

این مقام انتظامی افزود: اجرای این طرح عملیاتی به کلیه رده‌های انتظامی و شهرستان‌های پلیس فتا ابلاغ شده و خوشبختانه نتایج خوبی نیز در خصوص پاک‌سازی و دستگیری متهمان حوزه تبلیغ و فروش دارو و به‌خصوص واکسن‌های ویروس کرونا و آنفلوانزا به دست آمده است.

وی از هم‌وطنان خواست به هیچ عنوان به تبلیغات افراد سودجو و کلاهبردار در این فضا توجه نکنند و کلیه نیاز‌های دارویی خود را صرفا از مراکز مجاز و داروخانه‌های سطح شهر تهیه کنند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک و تبلیغات در این خصوص، موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به آدرس WWW.cyberpolice.ir اطلاع دهند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->