صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

پخش زنده

جام جهانی 2026

صفحات داخلی

امیدواری دشان به درخشش امباپه در جام جهانی

  • کد خبر: ۴۲۰۸۹۸
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۷
سرمربی تیم ملی فرانسه نسبت به عدم درخشش امباپه در دو بازی اخیر دوستانه این تیم گفت: امباپه گفته که گل‌هایش را برای جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا نگه داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دیدیه دشان که شاگردانش شب گذشته (دوشنبه) در آخرین بازی دوستانه خود پیش از آغاز جام جهانی ۲۰۲۶ موفق شدند در شهر «نُر» فرانسه با نتیجه ۳ بر یک بر ایرلند شمالی غلبه کنند، پس از این دیدار درباره آخرین بازی خود در خاک فرانسه به عنوان سرمربی خروس‌ها، گفت: من ابراز محبت و قدردانی زیادی از سوی هواداران دریافت کردم که بسیار خوشحال کننده است. از زمان ورودم به کلرفونتن (محل برگزاری کمپ تیم ملی فوتبال فرانسه) برای آخرین بار کار‌های زیادی انجام دادم، اما احساس نوستالژی ندارم. درست مثل روز اول کارم در تیم ملی فرانسه هستم و از هر دقیقه کارم در اینجا لذت می‌برم تا مطمئن شوم همه چیز تا حد امکان خوب پیش می‌رود.

وی افزود: در این بازی، گاهی اوقات کمی بیش از حد محتاط بودیم و با شدت لازم بازی نکردیم، اما آزمون واقعی ما در روز ۱۶ ژوئن مقابل سنگال است؛ دیداری که به چیز‌های بیشتری نیاز خواهیم داشت. هنوز هیچ چیز برایم قطعی نیست؛ یک ترکیب یازده نفره اصلی وجود خواهد داشت، اما ما به چند بازیکن جایگزین قوی نیز نیاز خواهیم داشت و گزینه‌های مختلفی به این منظور وجود دارد.

سرمربی تیم ملی فرانسه درباره بال ۲۴ ساله تیمش که در این بازی هر سه گل تیمش را به ثمر رساند، اظهار داشت: اولیسه این فصل در بایرن و همچنین در تیم ملی فرانسه درخشیده است. او سرشار از اعتماد به نفس و بسیار قاطع است. همچنین سرعت کار قابل توجهی دارد. ما به یک مایکل در این سطح و همچنین بازیکنان دیگران در این سطح نیاز داریم. آفرین به اولیسه؛ او پس از یک المپیک خوب به جمع ما پیوست. کمی زمان برد، چهار یا پنج بازی، تا مایکل بتواند خودش را نشان دهد، چون همانطور که می‌دانید او نسبتاً درونگرا است، اما بسیار دوست داشتنی است. ما سعی می‌کنیم در صحبت‌های خود از اولیسه حمایت کنیم. او در حال پیشرفت است و هر کاری که می‌شده را برای رسیدن به این سطح انجام داده است.

دشان درباره عملکرد عثمان دمبله که او را در این بازی به عنوان مهاجم دوم و پشت‌سر کیلیان امباپه به بازی گرفت، خاطرنشان کرد: اینها پست‌هایی هستند که می‌توانند در طول بازی تغییر کنند. اولیسه کمی بیشتر متمایل به سمت راست عثمان بازی کرد، چون مایکل ظرفیت بیشتری برای درگیر شدن فیزیکی دارد. درک بسیار خوبی بین آنها وجود دارد و ما می‌دانیم که چندین گزینه تهاجمی داریم. عثمان، بعد از آنچه از نظر روانی و جسمی پشت‌سر گذاشته بود، به سطح معمول خود بازگشته است.

وی در پایان در مواجهه با این پرسش که «آیا باید نگران کیلیان امباپه باشیم که در دو بازی اخیر موفق به گلزنی نشده است؟»، گفت: قضاوت را به شما می‌سپارم. کیلیان چندین موقعیت گلزنی در این بازی داشت، اما دقت لازم را در زدن ضربات پایانی نداشت. او، اما به من گفت که گل‌هایش را برای جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا نگه داشته است و من مشکلی با این قضیه ندارم.

فرانسه در گروه «I» جام جهانی ۲۰۲۶ با تیم‌های سنگال، عراق و نروژ همگروه است و در تاریخ ۲۶ خرداد باید در اولین بازی خود به مصاف سنگال برود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.