نتیجه و ویدیو خلاصه بازی منچستریونایتد و شفیلد| برونو، ستاره بی‌نقص نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و اورتون| پایان رویاپردازی با کلوپ حال ناخوش کشتی مشهد حضور تماشاگران زن در بازی پرسپولیس و آلومینیوم ممنوع شد + عکس مشکلات بی‌شمار ورزشگاه تختی در دوره مدیریت هیات فوتبال | حتی کاور چمن هم نداشتند! ثبت نام مجدد کاندیدا‌های هیات فوتبال خراسان یک تخلف بزرگ است | اهمال کاری هیات در روند برگزاری انتخابات مسجل است  پرسپولیس در جستجوی جام حذفی| جمعه شب حساس سرخ‌ها در اراک واکنش درویش به برکناری از پرسپولیس حذف ستاره‌های لوگوی سرخابی در آئین واگذاری شمسایی: به اولین هدفمان که صعود به جام جهانی بود، رسیدیم یزدانی: حضور ورزشکارانی مثل تیلور اعتبار کشتی المپیک را بالا می‌برد نتیجه و ویدئو خلاصه بازی فوتسال ایران و قرقیزستان در جام ملت‌های آسیا | سلام یوزهای ایرانی به جام جهانی خطیر: حق امضای استقلال همچنان با من است پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند وزیر ورزش و جوانان: امروز نقطه عطفی در تاریخ ورزش کشور است پائز نیامده والیبالیست‌ها را به خط کرد غیبت حسن یزدانی در اردوی تیم ملی کشتی آزاد سرمربی تیم ملی والیبال وعده المپیک پاریس را داد! پخش زنده بازی فوتسال ایران و قرقیزستان در جام ملت‌های آسیا (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین توافق بیغم با مس + عکس
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید امیر لگزی

  • کد خبر: ۱۰۸۷۲۲
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۴
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید امیر لگزی
شهید امیر لگزی در ۳ مرداد ۱۳۴۵ دیده به جهان گشود. او پسری پرجنب‌وجوش و بسیار بااستعداد بود که از دوره راهنمایی علاقه و توانمندی‌اش را در ورزش به‌ویژه دوومیدانی نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهید امیر لگزی در ۳ مرداد ۱۳۴۵ دیده به جهان گشود. او پسری پرجنب‌وجوش و بسیار بااستعداد بود که از دوره راهنمایی علاقه و توانمندی‌اش را در ورزش به‌ویژه دوومیدانی نشان داد. شروع موفقیت‌های او در مسابقات آموزشگاه‌ها بود. او سال ۱۳۶۰ توانست در این مسابقات بدرخشد و چندین عنوان قهرمانی در رشته‌های ۱۵۰۰ متر، ۸۰۰ متر و حتی پرتاب نیزه به‌دست آورد. در دوران هنرستان فعالیت‌های ورزشی شهید لگزی ادامه یافت تا جایی که موفق شد عضو تیم دانش‌آموزان استان در مسابقات کشوری دوومیدانی شود.

هم‌زمان با اوج‌گیری جنگ تحمیلی، او هم مانند بسیاری از جوانان آن دوره عازم جبهه‌ها شد و در سال ۱۳۶۵ به‌عنوان امدادگر در مناطق جنگی پذیرفته شد. حضورش در جبهه‌ها چندماه بیشتر طول نکشید و خیلی زود به آرزویش که شهادت در راه حق بود، رسید. ۳ دی ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه لحظه پرواز امیر لگزی از دیار فانی به بهشت باقی بود. پیکر او پس از شهادت، چند ماه در منطقه عملیاتی باقی ماند تا اینکه در خرداد ۱۳۶۶ در مشهد تشییع و در گلزار شهدای خواجه‌ربیع به خاک سپرده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->