معرفی بازی level devil (اندروید و IOS) + دانلود «بله» دچار اختلال شد نسخه‌ ARM کروم منتشر شد آیفون ۱۶ پرو در یک رنگ جدید عرضه خواهد شد انتقاد هیات نظارت متا از ممنوعیت استفاده از واژه «شهید» در فیسبوک و اینستاگرام از گلکسی‌واچ‌های آینده چه می‌دانیم؟ | انتشار جزئیاتی جدید GTA دیرتر بیاید، Xbox بیشتر می‌فروشد! سقوط آزاد بوئینگ! | مدیرعامل شرکت استعفا می‌دهد سم آلتمن سراغ هالیوود رفت | «از Sora استفاده کنید» قیمت گوشی جدید و اقتصادی شیائومی در بازار | A3 چقدر معامله می‌شود؟ + جدول چین مایکروسافت و اینتل را دور می‌اندازد! تأثیر تاکتیک‌های اپل در ناکامی رقبا | آیفون کاربران خود را وابسته می‌کند صفحه اصلی آیفون تغییر می‌کند | در انتظار به‌روزرسانی بزرگ ارتقای ۶ پله‌ای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات از کنسول دستی ایکس باکس چه می‌دانیم؟ از نسخهٔ جدید زمین رونمایی شد! | Earth-2 چیست؟ دانشمندان موفق به حذف ویروس HIV از سلول های آلوده شده‌اند سفره هفت‌سین یاسمین مقبلی در فضا + تصاویر لوگوی گوگل نوروزی شد سه‌شنبه ۲۹ اسفند آخرین مهلت ثبت نام اینترنت رایگان دولت امکان ردیابی گوشی‌های خاموش فراهم شد | جزئیاتی درباره یک سیستم‌عامل جدید
سرخط خبرها

تولید سیمان خوراکی از ضایعات مواد غذایی

  • کد خبر: ۱۱۲۳۶۸
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۸
تولید سیمان خوراکی از ضایعات مواد غذایی
محققان ژاپنی موفق شدند با استفاده از ضایعات مواد غذایی، سیمان خوراکی تولید کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشگاه توکیو فناوری جدیدی را ابداع کرده اند که می‌تواند هر نوع ضایعات غذایی را به سیمان خوراکی تبدیل کند. این نوع سیمان برای مصارف ساختمانی کاربرد دارد و مقاومت کششی آن چهار برابر بتن معمولی است.

این ابتکار با تمایل به کاهش گرمایش جهانی آغاز شد، چون بیشتر مواد غذایی که به هدر می‌روند با انتشار گاز متان در جو در طی تجزیه، باعث گرمایش جهانی کمک می‌شوند. علاوه بر این، تولید سیمان تا ۸ درصد از انتشار دی اکسید کربن جهانی را تشکیل می‌دهد.

کسی که برای یافتن مواد پایداری که می‌توان از آن‌ها در تولید سیمان استفاده کرد، تحقیق کرد، یویا ساکای دانشیار علوم صنعتی بود.

در ابتدا، ساکای روشی را برای ساخت بتن با قرار دادن ذرات چوب در معرض فشار حرارتی ایجاد کرد. این فرآیند شامل سه مرحله بود: خشک کردن، پودر کردن و فشرده سازی. او از میکسر‌ها و کمپرسور‌های ساده استفاده کرد. اما بعداً ساکای به همراه شاگردش کوتا ماچیدا همین رویکرد را در مورد ضایعات مواد غذایی امتحان کردند.

تولید سیمان خوراکی از ضایعات مواد غذایی

در آزمایشات اولیه خود، آن‌ها مجبور بودند از پلاستیک استفاده کنند تا سیمان ضایعات غذایی به اندازه کافی کششی شود. با این حال، پس از ماه‌ها آزمایش، آن‌ها به سادگی با تنظیم دما و فشار مورد استفاده در فرآیند، به سیمان ضایعات غذایی خالص رسیدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->