کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در مشهد مقدس افتتاح می‌شود ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت شب شهادت حمزه سیدالشهدا(ع) چند هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی داریم؟ آزمون بزرگ حفظ قرآن کریم به صورت سراسری برگزار می‌شود | اعطای مدرک تحصیلی رسمی به حافظان قرآن کریم ارزش کمک به امر ازدواج در اسلام همه آنچه باید درباره سنت دینی قرض‌الحسنه بدانیم اهدای قرآن ویژه فلسطین به هیئت اعزامی آستان قدس رضوی در کشور مالزی تعداد زائران اعزامی به حج تمتع ۱۴۰۳ اعلام شد درباره مهندس عباس آفرنده، طراح گنبد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد| یادگارفیروزه فام آفرنده جشن‌تکلیف نوجوانان پسر عرب‌زبان در حرم مطهر رضوی برگزار شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) هر چه می‌خواهد دل تنگت، نگو! نگاهی به کارکرد اجتماعات دینی در جامعه حضور استادان هنر انقلاب اسلامی در چای خانه حضرت رضا (ع) اعزام بیش از ۱۰ هزار زائر خراسانی حج تمتع از فرودگاه مشهد+ جزئیات شریعتی و مفاهمه اجتهاد در اندیشه اسلامی تولیت آستان قدس رضوی در دیدار شهرداران کلان‌شهر‌ها و مراکز استان‌های کشور: جشن‌های دهه کرامت باید مردمی برگزار شود آیت الله مکارم شیرازی: هزینه سفر حج بسیار سنگین است راهپیمایی مردمی حمایت از عملیات «وعده صادق» در مشهد برگزار خواهد شد
سرخط خبرها

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی: بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ مصداق بارز تعامل و همکاری است

  • کد خبر: ۱۱۳۱۳۶
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۲
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی: بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ مصداق بارز تعامل و همکاری است
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: همواره یکی از سیاست‌های آستان قدس رضوی در موقوفه‌داری این بوده است که هرچه بتوانیم به نفع مردم تصمیم بگیریم.

به گزارش شهرآرانیوز، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در حاشیه آیین بازگشایی پادگان لشکر ۷۷ ارتش مشهد در جمع خبرنگاران گفت: امروز مصداق بارز تعامل، هم‌فکری و همکاری بین دستگاه‌های اجرایی در استان است که عنایت و همکاری تولیت آستان قدس رضوی را به‌زیبایی درک می‌کنیم.
مالک رحمتی تصریح کرد: همواره یکی از سیاست‌های آستان قدس رضوی در موقوفه‌داری که نوعی امانت‌دار املاک وقف امام رضا(ع) بوده، این بوده است که هرچه بتوانیم به نفع مردم تصمیم بگیریم.
به گفته وی، مسئله انتقال پادگان و اراضی که در این محیط قرار گرفته، تقریبا بیش از یک دهه است که در بحث و گفت‌وگو قرار گرفته است، اما وقتی به مرحله اجرایی می‌رسید، به‌دلیل نبود اراده و همت جهادی اجرایی نمی‌شد. در این دوره با اراده شهرداری مشهد، پیگیری استاندار و حمایت تولیت محترم آستان قدس، امروز شاهدیم این معابر در اختیار مردم قرار می‌گیرد و مردم به‌عینه این خدمت را لمس می‌کنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: مسلما تغییر در اراضی موقوفه باید باتوجه‌به حدود شرعی و موافقت تولیت آن موقوفه اتفاق بیفتد که باید از تولیت آستان قدس تشکر ویژه کنیم که در این زمینه همراهی بسیار خوبی داشتند و این گره چندساله را به نفع مردم باز کردند.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت: طرحی که در اینجا پیاده شده، طرح جامعی است. برای این طرح جامع سرانه عمومی شهر، فضای سبز دیده شده است و سایر امکانات که باید در اختیار مردم قرار گیرد، لحاظ شده است. قسمتی از این اراضی که امکان بهره‌برداری مسکونی دارد، در اختیار موقوفه قرار می‌گیرد تا با رعایت ضوابط قانونی از آن بهره‌برداری کنیم.

رحمتی یادآور شد: تغییر کاربری در این طرح تفصیلی انجام شده و از این ۴۰۰ هکتار مقداری فضای سبز، معابر و مقداری مسکونی و اداری در نظر گرفته شده است. این تغییر کاربری با رعایت ضوابط قانونی در شورای عالی شهرسازی به تصویب رسیده است. در بهره‌برداری از این اماکن همه شرایط باید در نظر گرفته شود، از جمله حساسیتی که شهروندان اخیرا نسبت به قطع درختان داشتند. آستان قدس هم وظیفه خودش می‌داند از این مسائل حفاظت و صیانت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->