برگزاری کنگره شعر توس تا نیشابور + جزئیات «پدر قهوه» سریال جدید مهران مدیری در راه شبکه نمایش خانگی چندخطی درباره‌ی کتاب «فلسفه‌ی پیاده‌روی» نوشته‌ی فردریک گرو | بجنبید، منتظرمان هستند! بازگشت بهروز افخمی با «هفت» به تلویزیون + زمان پخش تئاتر کمدی «هشتگ، بچه‌شهرستانی‌ام» روی صحنه می‌رود + پوستر و زمان اجرا انعکاسی از مظلومیت غزه در «خاورمیانه» | گفتگو با احمدرضا عبیدی (ججو) به مناسبت انتشار موزیک ویدئو جدیدش فردوسی و «شاهنامه» در نگاه محمدعلی اسلامی ندوشن «صحبت یار» در نگارخانه فردوسی + عکس اضافه شدن شخصیت «غرغر خان» به باغ شادونه نقد کامل فیلم تلماسه ۲ (Dune 2) | زیبایی و وحشت «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در تلویزیون + زمان پخش پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین ۱۴۰۳ |«هویزه» مشهد در جمع پرفروش‌ها ماجرای شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟ «نردبان آسمان» به کتاب‌فروشی‌ها آمد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ تجلیل از کارگردان فلسطینی در جشنواره فیلم سارایوو فیلم‌های اولین هفته اردیبهشت ۱۴۰۳ (۶ و ۷ اردیبهشت) + زمان پخش
سرخط خبرها

مشخص شدن علت مرگ «بروس لی» پس از ۵۰ سال | نوشیدن آب زیاد!

  • کد خبر: ۱۳۶۰۷۲
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۸
مشخص شدن علت مرگ «بروس لی» پس از ۵۰ سال | نوشیدن آب زیاد!
محققان در مطالعه جدیدی علت مرگ بروس لی را نوشیدن آب زیاد اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محققان در مطالعه جدیدی اعلام کردند مرگ بروس لی به دلیل نوشیدن آب زیاد بوده است.

نزدیک به ۵۰ سال از مرگ بروس لی می‌گذرد. این بازیگر و نماد هنر‌های رزمی به طور ناگهانی در ۲۰ ژوئیه ۱۹۷۳ در هنگ کنگ درگذشت، و مقامات در آن زمان اعلام کردند که علت آن ادم مغزی - تورم مغز، در میان گمانه‌زنی‌های فراوان است.

با این حال، یک گروه از دانشمندان در مقاله تحقیقاتی جدید اعلام کردند که مرگ لی به دلیل «ناتوانی کلیه او در دفع آب اضافی» بوده است.

این مطالعه که توسط گروهی از متخصصان کلیه در اسپانیا انجام شد، در نسخه دسامبر ۲۰۲۲ مجله Clinical Kidney Journal (ژورنال تخصصی پزشکی کلیه) منتشر شد.

نویسندگان این مقاله پزشکی می‌گویند که لی، که در هنگام مرگ ۳۲ سال داشت، دارای «فاکتور‌های خطر متعدد برای هیپوناترمی» بود، به این معنی که غلظت غیرطبیعی سدیم در خون فرد وجود داشت و به «دریافت مزمن مایعات» این بازیگر، استفاده از ماری‌جوانا (که تشنگی را افزایش می‌دهد) اشاره کرد؛ و عوامل مستندی که ممکن است با عملکرد کلیه او تداخل داشته باشد، مانند دارو‌های تجویزی، مصرف الکل و سابقه آسیب به اندام. اگرچه او یک داروی مورد استفاده برای درد و اضطراب (مپروبامات و آسپرین) مصرف کرده بود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->