سردرگمی و چالش جدید اسراییل مقابل حزب الله محاصره بن گویر در میان معترضان خشمگین صهیونیست + فیلم رئیسی: امروز همگان حقوق فلسطینیان را مطالبه می‌کنند چین، خواهان پایان فاجعه انسانی در غزه شد تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند واکنش روسیه به کمک‌های جدید آمریکا به اوکراین هشدار مصر و تشکیلات خودگردان درباره یورش احتمالی به رفح حماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد حزب‌الله لبنان «رویسات العلم» را هدف قرار داد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین کدام بازیگر زن باعث اغفال تتلو شد؟ فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد بایدن: اوکراین نیمی از اراضی خود را از روسیه پس گرفته است حمله موشکی مقاومت فلسطین به اطراف غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن در خصوص میدان آرش پشت پرده سفر پنهانی روسای شاباک و ارتش رژیم صهیونیستی به قاهره رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته است سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا حمله موشکی و راکتی مقاومت به مواضع نظامیان رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

طالبان سرودن اشعاری شبیه «ساز و سرود» در افغانستان را ممنوع کرد

  • کد خبر: ۱۴۶۷۵۹
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۱
طالبان سرودن اشعاری شبیه «ساز و سرود» در افغانستان را ممنوع کرد
وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان طی بخشنامه‌ای دستور داد شاعران از سرودن شعر‌هایی که «شبیه ساز و سرود» خوانده می‌شود، خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان طی بخشنامه‌ای دستور داده که شاعران از سرودن شعرهایی که «شبیه ساز و سرود» خوانده می‌شود، خودداری کنند. این مکاتبه در شهریورماه ۱۴۰۱ صادر شده اما تصویر آن اکنون در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. طالبان مشخص نکرده که منظور از اشعار «شبیه ساز و سرود» چیست؟

تاریخ این مکاتبه نشان می‌دهد که در ۱۶ شهریور سال جاری صادر شده، اما وزارت امر به معروف طالبان در این مورد رسماً چیزی نگفته است. این فرمان که یک رونوشت آن در فضای مجازی پخش شده است، با دسته‌بندی «متحدالمال» و با امضای مولوی محمد اسحق حکیم، رئیس عمومی دفتر وزارت امر به معروف و نهی از منکر طالبان صادر شده است.

در این فرمان به تمامی ریاست‌های امر به معروف طالبان در سراسر افغانستان اعلام شده تا شاعرانی که اشعاری «مشابه به ساز و سرود» می‌سرایند منع شوند. بر اساس این فرمان، ریاست‌های امر به معروف طالبان در تمامی ولایت‌های افغانستان از این پس باید این فرمان را عملی کنند.

طالبان در بیش از یکسال گذشته که به قدرت بازگشته‌اند، محدودیت‌های بسیاری نیز به ویژه برضد زنان وضع کرده‌اند. طالبان در دور نخست حکومت‌داری خود در افغانستان نیز با موسیقی برخورد سخت گیرانه و افراطی داشت. آنان نه تنها اهل هنر را مجازت می‌کردند، بلکه با کسانی که به موسیقی و یا به قول طالبان، به اشعار مشابه ساز و سرود گوش می‌دادند نیز برخورد می‌کردند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->