پیدا شدن گوشت الاغ در یکی از هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی برنامه افزایش ظرفیت تولید روزانه پارس در سال جدید بیش از ۹۰ تن تخم مرغ غیر بهداشتی در شهرستان مشهد کشف و توقیف شد کم فروشی یک نانوایی در مشهد را به پلمب کشاند (۹ فروردین۱۴۰۳) جزئیات افزایش ضریب حقوق کارمندان و بازنشستگان دولت در سال ۱۴۰۳ + جدول ۴۲ واحد گرانفروش و متخلف در مشهد پلمب شدند (۹ فروردین ۱۴۰۲) آغاز حراج‌های خرده‌فروشی اموال تملیکی از ۱۴ فروردین ۱۴۰۳ حقوق ورودی تلفن همراه بالای ۶۰۰ دلار مشخص شد تعریف ۱۶ پروژه برای تامین آب شرب مشهد در سال جدید | اختصاص بیش از ۴ هزار میلیارد تومان برای این پروژه‌ها مالیات بر ارزش افزوده رسما ۱۰ درصد شد! (۸ فروردین ۱۴۰۳) مصرف بنزین دوباره اوج گرفت (۸ فروردین ۱۴۰۳) اعمال افزایش حقوق بازنشستگان از فروردین + ویدئو ۲ کافی شاپ به دلیل تخلفات صنفی در مشهد پلمب شد (۸ فروردین ۱۴۰۳)  ۲۲ مرکز متخلف در خراسان رضوی پلمب شد  نگرانی طلافروشان از گرایش مردم به خرید طلای مستعمل رشد ۳ درصدی بورس در اولین هفته کاری سال جدید (۸ فروردین ۱۴۰۳) وزیر اقتصاد: دولت با افزایش ۱۰۰ هزار میلیاردی بار مالیاتی بودجه توسط مجلس مخالف است آخرین قیمت گوشی‌های روز در بازار | آیفون ۱۳ حداقل ۴۰ میلیون تومان شد + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳) آخرین قیمت محصولات سایپا + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳) آخرین قیمت محصولات ایران‌خودرو + جدول (۸ فروردین ۱۴۰۳) جدی شدن احتمال تغییر دستمزد ۱۴۰۳ کارگران آیین‌نامه دستمزد  ۱۴۰۳ در هیئت دولت تصویب شد ویدئو| توضیحات رئیس سازمان برنامه بودجه درباره تخصیص ارز برای واردات خودرو (۸ فروردین ۱۴۰۲) فرودگاه‌ها زیر ذره بین نظارتی سازمان هواپیمایی کشوری جزئیات پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری از ۹ فروردین ماه سهمیه ویژه اقلام اساسی به استان‌های مسافرپذیر تخصیص می‌یابد
سرخط خبرها

وقتی قیمت کباب، دل را کباب می‌کند

  • کد خبر: ۱۶۵۹۵۸
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
وقتی قیمت کباب، دل را کباب می‌کند
رسانه‌ها نوشتند که کباب ۲۵ درصد گران‌تر شده است.

رسانه‌ها نوشتند که کباب ۲۵ درصد گران‌تر شده است.

یک چلوکبابی سابق: می‌شد علاوه بر گوسفند و گاو از گوشت حیوانات دیگری هم استفاده کرد. من این کار را قبلا کرده ام، با مهارت آشپز این قدر هم خوشمزه بود که مشتری‌ها انگشتان خودشان را هم می‌خوردند. ولی آخر سر چند تا حسود اطلاع دادند که من از گوشت یک حیوان زحمت کش استفاده می‌کنم.

یک مغر متفکر: من بهشان حق می‌دهم. کباب درست کردن خیلی سخت است. باید مواظب باشی نه سیخ بسوزد، نه کباب. ولی آخرسر می‌بینی عه! همه گوجه‌ها سوختند. با توجه به سختی کار، افزایش قیمتش کاملا منطقی است.

یک انسان متفاوت: من از وقتی یادم می‌آید توی سفره مان کباب داشتیم و دوغ و پیاز. چه صبحانه، چه ناهار، چه شام. البته فقط سفره مان عکس این‌ها را داشت وگرنه خودمان که آب دوغ خیار می‌خوردیم.

یک فیلسوف: البته اینکه قیمتش گران‌تر شد، زیاد هم بد نشد. اگر افزایش قیمت نداشت الان این دغدغه را داشتیم که چطور گوشت گاو و گوسفند گران شد، ولی کباب‌ها قیمتش بیشتر نشد.

یک مسئول: مردم نگران نباشند. همه این‌ها یک بازی است. بازی پول بیار، کباب ببر!

یک انسان مثبت اندیش: البته ۲۵ درصد هم زیاد نیست. مخصوصا وقتی که بیشتر اجناس قیمتشان دوسه برابر شده است.

یک شرکت دانش بنیان: قرار است از یک استارت آپ حمایت کنیم که در آن بوی کباب را مثل هوای توی چیپس بسته بندی می‌کنند و می‌فروشند تا کسانی که به خود کباب دسترسی مستقیم ندارند، به بوی آن دسترسی داشته باشند.

یک کباب خور سابق: من چند سال پیش وقتی دیدم کباب از سیخی ۳ هزار تومان بیشتر شد، کباب را ترک کردم و الان پنج سال است که پاک پاک و دور از کبابم.

یک نفر کبابی با قدرت دیدن قسمت پر لیوان: البته زیاد هم بد نیست. این قدر مشتری هایمان کم شدند که میز و صندلی‌هایی که چند ماه پیش خریدیم مثل روز اولشان نو ماندند.

یک نفر از زیر خط فقر: از ما که گذشت برویم کباب بخوریم، ولی به تمام کسانی که امکان ورود به کبابی را دارند توصیه می‌کنم کبابشان را با آب نارنج، لیمو و سالاد و سبزیجات تازه میل کنند، چون به جذب بهتر ویتامین c، هنگام کباب خوردن کمک می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->