برگزاری کنگره شعر توس تا نیشابور + جزئیات «پدر قهوه» سریال جدید مهران مدیری در راه شبکه نمایش خانگی چندخطی درباره‌ی کتاب «فلسفه‌ی پیاده‌روی» نوشته‌ی فردریک گرو | بجنبید، منتظرمان هستند! بازگشت بهروز افخمی با «هفت» به تلویزیون + زمان پخش تئاتر کمدی «هشتگ، بچه‌شهرستانی‌ام» روی صحنه می‌رود + پوستر و زمان اجرا انعکاسی از مظلومیت غزه در «خاورمیانه» | گفتگو با احمدرضا عبیدی (ججو) به مناسبت انتشار موزیک ویدئو جدیدش فردوسی و «شاهنامه» در نگاه محمدعلی اسلامی ندوشن «صحبت یار» در نگارخانه فردوسی + عکس اضافه شدن شخصیت «غرغر خان» به باغ شادونه نقد کامل فیلم تلماسه ۲ (Dune 2) | زیبایی و وحشت «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در تلویزیون + زمان پخش پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین ۱۴۰۳ |«هویزه» مشهد در جمع پرفروش‌ها ماجرای شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟ «نردبان آسمان» به کتاب‌فروشی‌ها آمد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ تجلیل از کارگردان فلسطینی در جشنواره فیلم سارایوو فیلم‌های اولین هفته اردیبهشت ۱۴۰۳ (۶ و ۷ اردیبهشت) + زمان پخش
سرخط خبرها

رئیس حوزه هنری کشور: ضرورت پرداختن به هنر و ادبیات حماسی احساس می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۶۰۳۰
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۶
رئیس حوزه هنری کشور: ضرورت پرداختن به هنر و ادبیات حماسی احساس می‌شود
محمد مهدی دادمان گفت: ضرورت پرداختن به هنر و ادبیات حماسی در امروز ایران اسلامی احساس می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمدمهدی دادمان» رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در مراسم اختتامیه سومین جایزه ملی داستان حماسی گفت: فرهنگ ایرانی در امتداد تاریخی خود، مملو از حماسه هایی است که از پرداخت هنری و ادبی به آنها غفلت شده است.

وی افزود: از ابتکاراتی که در حوزه هنری خراسان رضوی از سال ۹۷ پایه گذاری شد، یک نوع بازگشت و احیای جریان هنر حماسی در امتداد هنر انقلاب اسلامی بود.

دادمان ضمن تقدیر از کوشش های صورت گرفته در دبیرخانه هنر حماسی در استان خراسان رضوی، یاد مرحوم سعید تشکری را گرامی داشت و خاطرنشان کرد: باید از استاد تشکری نازنین که امروز جایش اینجا خالیست و در دوره های پیشین جایزه ادبیات حماسی دبیری علمی این جایزه را برعهده داشت یاد کنیم. ضمنا لازم می دانم از آقای شرفی خبوشان تشکر می کنم که نگذاشتند جای خالی مرحوم تشکری را در این حرکتی که در دوره او شروع شده، حس کنیم.

دادمان خاطرنشان کرد: ضرورت پرداختن به هنر و ادبیات حماسی در امروز ایران اسلامی احساس می‌شود؛ امیدوارم این حرکت فرهنگی، فکری و تمدنی که آغاز شده، آرام آرام در عرصه فرهنگ و هنر اثرگذارتر پیش برود و ثمرات، برکات و نشانه‌های این حرکت را بیش از پیش مشاهده کنیم.

وی در پایان گفت: امیدواریم هنر حماسی نقش خودش و جای خودش را در ادبیات، سینما، تئاتر، موسیقی و هنرهای تجسمی ایرانی پیدا کند و در عین امتداد اندیشه ورزی، هر روز پر برکت تر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->