بی‌خوابی، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو صادر شد برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم! تشخیص بموقع اوتیسم، در پیشرفت مهارت‌های ارتباطی و کلامی کودکان تاثیر بسزایی دارد معاینات پزشکی کارکنان آشپزخانه مرکزی خراسان رضوی در ایام حج عمره آغاز شد عطاری فقط می‌تواند گیاهان دارویی مجاز را عرضه کند | برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند اهدای عضو در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه‌کارهایی برای کند کردن بیماری آلزایمر کنکور سراسری مرحله اول سال ۱۴۰۳ با شرکت ۹۱ هزار داوطلب در خراسان رضوی برگزار خواهد شد اعمال قانون ۱۶۴۱ خودروی حادثه ساز در مشهد | توقیف ۵۷ دستگاه خودروی متخلف (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا بالاخره نام مادران در کارت ملی نوشته می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۴ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم کاهش دما تا پایان هفته مصرف بیش از حد نمک ارتباط نزدیکی با ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش دارد آتش‌سوزی در انبار داروی بیمارستان امام حسین(ع) تهران گلایه شهروندان از پیچ‌و‌خم‌های تهیه دارو‌های خاص ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد | مرگ ۲ موتورسوار به دلیل نداشتن کلاه ایمنی (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا سال تحصیلی ۱۴۰۳ از شهریورماه آغاز می‌شود؟ فصل بهار، بهترین زمان برای انجام حجامت است
سرخط خبرها

تهیه نقشه گسترش کروناویروس با آزمایش فاضلاب شهری

  • کد خبر: ۲۱۸۰۰
  • ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۹
تهیه نقشه گسترش کروناویروس با آزمایش فاضلاب شهری
یک استارتاپ ایرانی با همکاری "نیوشا قائلی" پژوهشگر ایرانی دانشگاه "ام.آی.تی" سعی دارد نقشه گسترش کروناویروس را با بررسی فاضلاب شهری تهیه کند.
به گزارش شهرآرانیوز،  به نقل از دیلی‌میل، این استارتاپ موسوم به "بیوبوت" (Biobot) که توسط پژوهشگران دانشگاه "ام. آی. تی" (MIT) و با همکاری "نیوشا قائلی" (Newsha Ghaeli)، پژوهشگر ایرانی این دانشگاه تاسیس شده، قصد دارد به جمع‌آوری نمونه‌هایی از سیستم فاضلاب شهری سراسر آمریکا بپردازد تا با کمک آنها، نقشه‌ای از گسترش کروناویروس تهیه کند.

این روش علاوه بر کمک به تهیه نقشه‌ای در مورد نحوه گسترش کروناویروس، می‌تواند نیاز به کیت‌های تشخیصی را نیز کاهش دهد.

"مراکز کنترل و پیشگیری بیماری" (CDC) در حال حاضر، نیاز به کیت‌های تشخیصی بیشتر را برای بررسی کروناویروس اعلام کرده است.

"نیوشا قائلی" و "ماریانا ماتوس" (Mariana Matus)، بنیان‌گذاران بیوبوت در پست وبلاگ خود نوشتند: در برخی بیماری‌ها، ویروس پیش از ظهور نشانه‌ها دفع می‌شود؛ به همین دلیل فاضلاب شهری می‌تواند یک شاخص خوب برای بررسی گسترش بیماری باشد.

شاید روش بیوبوت بتواند به گردآوری داده در مورد افرادی کمک کند که حتی نشانه‌های بیماری را بروز نداده‌اند، زیرا این آزمایش، نیاز به شناسایی افراد بیمار ندارد.
این روش علاوه بر کمک به بررسی گسترش کروناویروس، می‌تواند متخصصان حوزه سلامت را برای پیش‌بینی تاثیر ویروس و کارآیی روش‌های درمانی یاری کند.

گروه پژوهشی این استارتاپ، از زیست‌شناسان، همه‌گیرشناسان، متخصصان برنامه‌ریزی شهری و مهندسان تشکیل شده که به بررسی نمونه‌ها و ارسال داده‌ها به مقامات دولتی و مقامات مسئول می‌پردازند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->