برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد رویداد «امید فردوسی» با رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد سامسونگ، به صورت رایگان، صفحه‌نمایش گوشی‌هایی را که مشکل خط سبز دارند، تعویض می‌کند شرکت فنلاندی گوشی اختصاصی خودش را خواهد داشت | HMD Pulse Pro به‌جای Nokia ارتش کره جنوبی احتمالا استفاده از آیفون را برای نیروهایش ممنوع کند «سیستم بادبان خورشیدی» ناسا چیست و چگونه کار می‌کند؟ + عکس مایکروسافت Phi-3-mini را معرفی کرد | یک مدل کوچک هوش مصنوعی که کارهای بزرگی می‌کند گوشی Galaxy Z Flip 6 هفت رنگ خواهد داشت سری iPhone 16 احتمالا دکمه فیزیکی نخواهد داشت استرالیا: X باید فیلم حمله سیدنی را حذف کند |‌ ماسک: به آن‌ها ربطی ندارد تصویر واقعی Google Pixel 8a را ببینید کیف پول تلگرام برای کاربران ایرانی مسدود شد | آیا امکان برداشت پول وجود دارد؟ محققان توانسته‌اند برای اولین‌بار یک اتم را با اشعه ایکس بررسی کنند استقبال از Fallout 76 بیشتر شده است | وقتی سریال به کمک بازی می‌آید نسخه هواداری پرچمدار سامسونگ کی عرضه می‌شود؟ | علاقه‌مندان Galaxy S24 FE، همچنان منتظر هلند هم فیسبوک را کنار می‌گذارد؟
سرخط خبرها
رئیس کمیته علمی ستاد کرونا خبرداد:

ایران در تحقیقات کرونا پیشرو بوده است

  • کد خبر: ۲۷۵۸۴
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۳
ایران در تحقیقات کرونا پیشرو بوده است
رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: ایران در تحقیقات کرونا پیشرو بوده است و کار‌های دیگری که بر روی واکسن کرونا شروع شده که به خوبی در حال پیشرفت است.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مصطفی قانعی در نشست خبری مجازی امروز، پنجشنبه اول خرداد در محل وزارت بهداشت افزود: برای بیماری کرونا، چون هیچ درمان قطعی وجود ندارد باید تمام موارد که پیشنهاد خاصی برای بهبود بیماران یا کیت تشخیصی یا شیوه تشخیصی خاصی که ارائه می‌شود حتماً در کمیته علمی بررسی و بعد اجرا شود.

وی گفت: ما در وزارت بهداشت ضمن اینکه بیماران را بسیار خوب کنترل و بیماری را بسیار خوب مهار کردیم، از طرفی باعث شد هیچ یک از استاندارد‌های بهداشت و درمان زیر پا گذاشته نشود. با اینکه در فوریت‌ها برخی از کشور‌ها ممکن است اقدامات خاصی را بکنند که در رسانه‌ها شاهد آن نیز هستیم. برخی مسئولان درجه اول یک کشور بزرگ پیشنهاداتی می‌کند که کاملاً خلاف امور پزشکی و سلامت بیماران است.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا یادآور شد:، اما در کشور ما با تشکیل کمیته علمی هر گونه پیشنهادی که برای درمان، پیشگیری و تشخیص این بیماری بود حتماً از کمیته علمی عبور کرد ضمن اینکه مردم هم در امنیت بودند.

وی افزود: اگر کمیته علمی تشکیل نمی‌شد و این موضوع رعایت نمی‌شد بسیار از کسانی که تصمیم داشتند دارو‌های خودشان را اعم از دارو‌های با منشأ طبیعی، شیمیایی و یا بیولوژیک به نوعی در این بحران وارد بازار بکنند و با تقاضای القایی که مردم دارند، مصرف اش را بالا ببرند؛ و به هر حال می‌توانستند از این راه ثروت خوبی را بدست بیاورند.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار داشت: حضور کمیته علمی باعث شد مردم در یک امنیت خاطر بسر ببرند و مطمئن شوند که اگر چیزی را وزارت بهداشت صلاح دانسته وارد پروتکل درمان می‌شود. شاهد بودیم که در ابتدا داروی «اوسلتامی ویر» مطرح و بعد از اینکه مشخص شد بر روی کرونا تأثیر ندارد از لیست خارج شد.

وی گفت: وظیفه دوم کمیته علمی این است که به محض اینکه پروتکلی برای مردم و بیماران تدوین می‌شود، اما اثربخشی آن زیر سوال می‌رود، بلافاصله از پروتکل خارج می‌شود.

قانعی گفت: نوید بعدی این است که با وجود مشکلاتی که ویروس کرونا برای ما درست کرد همت علمی خوبی در جامعه علمی کشور ما شروع شد. همت فناورانه به آن اضافه شد و کمتر کشوری را در دنیا سراغ داریم که وقتی بیماری ویروسی در داخل کشور می‌آید و به تمام امکانات، تجهیزات و کیت‌های تشخیصی احتیاج دارد، ظرف دو ماه به کشور صادر کننده بدل شود. این نشان می‌دهد بنیه فناورانه ایران نسبت به کشور‌هایی که ادعا داشتند بسیار خوب است و این می‌تواند نوید بخش این موضوع باشد که کشور توسط دانش بنیان‌ها و فناوران مراقبت شود.

وی افزود: در کمیته علمی از تعداد پروژه‌های متعددی که در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تصویب شده است، بالغ بر ۷۰ مجوز برای انجام مطالعات بالینی صادر کرده است و از میان این ۷۰ پروژه نتایج به تدریج وارد کمیته علمی می‌شود و کمیته علمی بر اساس میزان موفقیت آمیز بودن آن نتایج تصمیم می‌گیرد که پروتکل نهایی کشور چه باشد.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: به موازات این موضوع کار‌های دیگری که بر روی واکسن شروع شده است به خوبی در حال پیشرفت است و ما می‌توانیم امیدوار باشیم اگر روزی واکسنی در دنیا تولید شد و مؤثر بود فاصله ما تا تولید واکسن همگام با دنیا است و عقب نخواهیم بود و می‌توانیم وارد این عرصه شویم.

وی تاکید کرد: خبر‌هایی از پروژه‌های تحقیقاتی می‌رسد که نشان می‌دهد برخی از پروژه‌ها توانسته اند در میزان بستری و بهبودی بیمار اثر خوبی داشته باشد.

قانعی اظهار داشت: بخش دیگر تحقیقات نتایج خوبی داشته است اقداماتی است که می‌تواند در جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک کند.

وی یادآور شد: تحقیقات متعددی مثل سلول درمانی، پلاسما درمانی، سورفکتانت که درمان‌های پیشرفته‌ای هستند در کمیته علمی مطرح شد و با اینکه از همه این تحقیقات استقبال به عمل آمد، اما برای اینکه بتواند وارد پروتکل کشوری شود نیاز به تحقیقات جامع‌تری دارد.

رئیس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: گاهی در رسانه‌های خارجی اعلام می‌شود که تحقیقاتی در یک موردی شروع شده است، اما به شما اعلام می‌کنم که ما در تمام این تحقیقات جلوتر بوده ایم. مثلاً تحقیقاتی که روی کلروکین و آزیترو شروع کردند یک ماه دیرتر از ایران بود. یا تحقیقات پلاسمادرمانی و تاییدیه FDA آمریکا را دریافت کرد بعد از شروع این کار در ایران بود. آنتی بادی اختصاص کرونا کشور ما زودتر اعلام کرد.

وی افزود: با تمام این موارد، موارد جدیدی هم وجود دارد که یک ماه آینده اطلاع رسانی می‌شود. یک تیم علمی بسیار قوی با مدیریت کمیته علمی کشوری در خدمت مردم است که بتواند به موقع هم بیماری را درمان کند هم واکسن برای آن طراحی کند و هم شیوه‌های تشخیصی جدیدی را ارائه کند.

منبع: خبرگزاری مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->