آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باور‌های اشتباه مردم درباره آبلیمو‌های سنتی تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده سرماخوردگی‌ها کروناست تاکید معاون استاندار خراسان‌رضوی بر راه‌اندازی مرکز ملی داده‌های زیارت آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون‌ آموزگاری از امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب سومین رستوران متخلف در طرقبه‌شاندیز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری متهم به ۲۰۰ فقره موبایل قاپی در مشهد مجازات افشای اسرار بیماران از طرف پزشک چیست؟ مرگ دلخراش خاله ۱۴ ساله به دست خواهرزاده ۵ ساله (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) شتر، عامل مصدومیت ۸ نفر در تصادف ۴ تریلی در جاده طبس - اصفهان سربازان امریه می توانند در آتش نشانی خدمت کنند وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود رئیس سازمان بهزیستی: هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی پشت پرده تیپ‌های عجیب و آویزهای غریب سر و صورت نوجوانان قتل و سوزاندن جسد پدر به دست دختر شیطان صفت کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳ جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان اعلام شد پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه زلزله، مرزن آباد مازندران را لرزاند (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
سازمان بهداشت جهانی هشدار داد

افزایش مرگ‌ومیر ناشی از کرونا با استفاده بیش از حد از آنتی‌بیوتیک‌ها

  • کد خبر: ۲۸۸۱۷
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۱
افزایش مرگ‌ومیر ناشی از کرونا با استفاده بیش از حد از آنتی‌بیوتیک‌ها
استفاده بیش از حد از آنتی‌بیوتیک‌ها برای درمان بیماری کرونا موجب رشد شمار مرگ و میر‌ها می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، رئیس سازمان بهداشت جهانی روز گذشته در کنفرانس ویدئویی از ژنو اعلام کرد که استفاده بیش از حد از آنتی‌بیوتیک‌ها برای درمان بیماری کرونا موجب رشد شمار مرگ و میرها می‌شود.
بنابر اعلام تدروس آدهانوم، مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها موجب افزایش مقاومت دیگر باکتری‌ها در بدن شده و در طول چند ماه گذشته به دلیل افزایش بیماری‌های باکتریایی در مردم، میزان مرگ و میر نیز رشد یافته است.
به گفته وی تنها تعداد کمی از بیماران مبتلا به کرونا نیازمند استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها هستند.

این سازمان طی ارائه دستورالعملی به پزشکان از آن‌ها خواسته تا برای پیشگیری از کرونا برای بیماران آنتی‌بیوتیک تجویز نکنند و همچنین استفاده از این دارو‌ها برای افراد مبتلا به کرونای خفیف یا متوسط لزومی ندارد.
آژانس بهداشت سازمان ملل متحد نیز این موضوع را تایید و اعلام کرده است: مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در دوران شیوع ویروس کرونا منجر به رشد تلفات بیماران حتی پس از پایان کرونا می‌شود.
به علاوه سازمان بهداشت جهانی طی بررسی ۱۵۵ کشور اعلام کرده است که از ماه دسامبر تاکنون و به دلیل شیوع کرونا، درمان دیگر بیماری‌ها از جمله بیماری‌های غیر واگیر مختل شده است.

به گفته تدروس آدهانوم، این در حالی است که مبتلایان به بیماری‌های غیر واگیر به شدت در معرض ابتلا به ویروس کرونا و مرگ بر اثر آن هستند.
رئیس سازمان بهداشت جهانی با هشدار نسبت به خطر افزایش شیوع ویروس کرونا در آمریکا نیز تاکید کرده است: برگزاری تجمعات اعتراضی در ایالات متحده آمریکا طی روز‌های اخیر یک خطر جدی برای افزایش شیوع کرونا در این کشور است و مردم حد الامکان در تجمعات خود فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->