شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته
سرخط خبرها

سازمان بهداشت جهانی ترکیب داروی کرونای محققان ایرانی را تأیید کرد

  • کد خبر: ۳۰۸۶۹
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۰:۲۱
  • ۴
سازمان بهداشت جهانی ترکیب داروی کرونای محققان ایرانی را تأیید کرد
محققان ایرانی ترکیب سه داروی پردنیزولون، ناپروکسن و آزیترومایسین را اسفندماه برای بهبودی بیماران کرونایی اعلام کردند که WHO هم آن را تأیید کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز، دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: به رغم اینکه در پروتکل‌های درمانی آمریکا و اروپا تأکید شده بود که از کورتن در درمان التهاب ریه استفاده نشود، محققان ایرانی ترکیب سه داروی پردنیزولون، ناپروکسن و آزیترومایسین را اسفندماه برای بهبودی بیماران کرونایی اعلام کردند، دیروز سازمان بهداشت جهانی این درمان را تأیید کرد.

مصطفی قانعی دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ۲۷ اسفند ماه بود که بر اساس تحقیقاتی که در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله بر روی بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹ صورت گرفت، نشان داده شد که ترکیب سه داروی پردنیزولون، ناپروکسن و آزیترومایسین می‌تواند باعث بهبودی سریع‌تر التهاب ریه و ترخیص زودتر بیماران و افزایش اکسیژن خون و کاهش التهاب در ریه شود.

وی ادامه داد: بررسی نتایج این تحقیق که در ۲۷ اسفند ۹۸ انجام شد از حدود ۳ هفته قبل بر اساس مجوز کمیته اخلاق شروع شده بود و بعد از پایان، نتایج اعلام شد؛ یعنی این تحقیق به همان ابتدایی برمی‌گشت که بیماری وارد کشور شده بود. این بدین معناست که ما از ابتدای امر ضایعه التهابی ریه را متوجه شده بودیم و پروتکل درمانی مشخصی را برای آن ارائه کردیم.

قانعی گفت: در ۲۷ اسفندماه ۹۸ که ما به این نتایج رسیدیم، مقاله آن آماده شده بود که ۱۵ روز پیش مقاله آن پذیرفته و چاپ شد.

وی ادامه داد: از آن به بعد کار دوم چند مرکزی صورت گرفت که آیا ترکیب سه داروی پردنیزولون، ناپروکسن و آزیترومایسین لازم است همراه با دیگر دارو‌ها داده شود که اثربخشی آن بیشتر شود؟ این مطالعه به شکل ۴ مرکزی انجام شد و بیش از یکصد بیمار مورد تحقیق قرار گرفتند که مطالعه آن وسیع‌تر و در شهر‌های قم، تهران و قزوین انجام شد که نتایج آن مطالعه هم به مجلات معتبری ارسال شده که در دست بررسی است.

دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: در آن تحقیق هم نشان داده شده که این ترکیب به تنهایی می‌تواند در فاز التهابی ریه باعث بهبود بیماران شود. این در حالی بود که هم در پروتکل‌های درمانی آمریکا، هم در پروتکل‌های درمانی اروپا تأکید می‌کردند که از کورتن در درمان التهاب ریه استفاده نشود. تحقیقی که دیروز سازمان بهداشت جهانی از انگلیس منتشر کرد و اولین تحقیقی است که در کشور‌های اروپایی و انگلیس انجام شده نتایج آن مبنی بر این است که استفاده از کورتن در درمان بیماری مؤثر است. این در حالی است که ما در ۲۷ اسفند ماه ۹۸ در رسانه‌های خودمان این نتیجه را اعلام کردیم همان طور که ۱۵ روز پیش نتایج این مطالعه پذیرفته شده و الان چاپ شده و موجود است.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بهنام
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
0
1
به جز ناامیدی دیگه چی بلدید
عاطفه
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
احسنت بر شما دانشمندان ایرانی. سرافراز باشید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
0
سلام خواهش میکنیم ارگان های مربوطه در زمینه مواد ضدعفونی و ماسک قیمتها را کنترل کنن تا مردم راحت تهیه کنن و دولت هم اگه واقعا نگران وضعیته میتونه با اعمال محدودیتهای جدیدی مانع آسیب پذیری نظام سلامت واقتصاد کشور بشه
م عا
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
1
آفرین به کادر درمان ومحققان ایران. تبریک میگم زنده باشید امیدوارم. بعضی از مردم درک کنند ما کس خنده تحویل خبرنگار ندهند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->