حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود

  • کد خبر: ۳۳۲۲۰۹
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود
شهرستان طرقبه‌شاندیز با مناظر طبیعی زیبا و جاذبه‌های گردشگری فراوان، به مقصدی ایده‌آل برای تفریح و استراحت تبدیل شده، اما با چالشی جدی در زمینه مدیریت پسماند‌ها و زباله‌ها روبه‌رو شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با ورود میلیون‌ها گردشگر به طرقبه‌شاندیز، حجم پسماند تولیدی به طرز چشمگیری افزایش پیدا می‌کند و بطری‌های پلاستیکی، بسته‌های غذایی و دیگر اقلام مصرفی هستند که در طبیعت رها می‌شوند به خصوص در روز‌های تعطیل و فصل‌های پرگردشگر، این مشکل تشدید می‌شود و به آلودگی محیط‌زیست و تخریب زیبایی‌های طبیعی منجر می‌شود.

شهرستان طرقبه‌شاندیز با مناظر طبیعی زیبا و جاذبه‌های گردشگری فراوان، نه تنها به مقصدی ایده‌آل برای تفریح و استراحت تبدیل شده، بلکه چالشی جدی در زمینه مدیریت پسماند‌ها و زباله‌ها نیز به وجود آورده است.

فرماندار شهرستان طرقبه‌شاندیز ، به معضل زیست‌محیطی ناشی از پسماند‌های به جا مانده از گردشگران اشاره کرد و گفت: بی‌توجهی به این موضوع می‌تواند به آسیب‌های جدی به اکوسیستم منطقه منجر شود.

یدالله بشکنی یکی از معضلات زیست‌محیطی شهرستان را پسماند‌هایی که گردشگران پس از حضورشان در شهرستان به جای می‌گذارند دانست و گفت: طرقبه‌شاندیز یکی از مهم‌ترین شهرستان‌های گردشگرپذیر استان است که هر هفته پذیرای خیل عظیمی از مسافران، مجاوران و گردشگران است.

فرماندار شهرستان طرقبه‌شاندیز ، بیان کرد: گرچه تاکنون سه روستا به عنوان روستای هدف گردشگری به ثبت نرسیده، اما ۴۳ روستای شهرستان ظرفیت و پتانسیل حضور گردشگران را دارند.

وی با اشاره به اینکه ماهیانه بیش از سه میلیون خودرو وارد شهرستان طرقبه‌شاندیز می‌شود و تعداد قابل توجهی از مسافران و گردشگران زباله و پسماند خود را در طبیعت رها می‌کنند گفت: گردشگران و مسافران پس از حضور در مناطق روستایی، ییلاقات و هفت رودخانه دائمی؛ پسماند خود را به مکان‌هایی که از قبل پیش‌بینی شده تحویل نمی‌دهند و این به یک معضل زیست‌محیطی تبدیل شده است.

بشکنی با بیان اینکه این بی‌توجهی کار دهیاران، شهرداران، بخشداران، محیط‌زیست و مجموعه ستاد پسماند شهرستان را بسیار سخت کرده است، اظهار کرد: حجم قابل توجهی از نیرو، تجهیزات و امکانات شهرستان فقط برای جمع‌آوری پسماند‌ها و زباله‌ها پیش‌بینی شده است.

وی با اعلام اینکه فقط در ایام تعطیلات نوروز بیش از ۱۰۰ کامیون زباله و نخاله از محور مشهد شاندیز جمع‌آوری شد، خاطرنشان کرد: برخی حریم‌ها  مربوط به شهرداری‌های طرقبه‌شاندیز یا دهیاری‌ها است که انجام وظیفه می‌کنند، البته خارج از حرایم به ویژه محور حسن‌آباد و فرمانیه زباله‌ها را در حاشیه خیابان دپو می‌کنند که مسئولیت ستاد پسماند شهرستان را افزایش می‌دهد.

فرماندار طرقبه‌شاندیز با ارائه راهکار‌هایی برای کاهش زباله در شهرستان طرقبه‌شاندیز افزود: باید فرهنگ تفکیک زباله ابتدا از رستوران‌ها، واحد‌های پذیرایی و اقامتی آغاز شود که اگر رعایت شود بخش قابل توجهی از مشکلات رفع می‌شود.

وی با بیان اینکه به دلیل عدم تفکیک زباله شاهد حضور زباله گرد‌ها در منطقه هستیم، گفت: این افراد برای جمع‌آوری مواد پلاستیکی، کیسه‌های زباله را پاره و رهاسازی می‌کنند.

بشکنی با اشاره به اینکه بیشترین آسیب به محیط‌زیست از سوی زباله گرد‌ها وارد می‌شود که باید تدابیر ویژه‌ای در این خصوص اتخاذ شود، اظهار کرد: باید رستوران‌ها، مراکز اقامتی و واحد‌هایی که تولید زباله دارند موظف باشند که زباله‌هایشان را به ستاد پسماند تحویل دهند.

وی با بیان اینکه تمامی دهیاران در روستا‌ها زباله‌گاه و سطل‌های زباله بزرگی را تعبیه کرده‌اند و به طور مرتب جمع‌آوری زباله را دارند، خاطرنشان کرد: فقط اگر یک روز زباله‌های شهرستان جمع‌آوری نشود بیش از ۱۵۰ تن زباله معضلات جدی را به وجود خواهد آورد.

فرماندار شهرستان طرقبه‌شاندیز ، در ادامه از گردشگران، شهروندان و زائران خواست هنگام ورود به طرقبه‌شاندیز این شهر را مانند خانه خودشان بدانند و از ریختن زباله در طبیعت پرهیز کنند تا افراد بیشتری بتوانند از ظرفیت گردشگری و مناظر بکر شهرستان بهره‌مند شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->