افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد رویداد «امید فردوسی» با رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد سامسونگ، به صورت رایگان، صفحه‌نمایش گوشی‌هایی را که مشکل خط سبز دارند، تعویض می‌کند شرکت فنلاندی گوشی اختصاصی خودش را خواهد داشت | HMD Pulse Pro به‌جای Nokia ارتش کره جنوبی احتمالا استفاده از آیفون را برای نیروهایش ممنوع کند «سیستم بادبان خورشیدی» ناسا چیست و چگونه کار می‌کند؟ + عکس مایکروسافت Phi-3-mini را معرفی کرد | یک مدل کوچک هوش مصنوعی که کارهای بزرگی می‌کند گوشی Galaxy Z Flip 6 هفت رنگ خواهد داشت سری iPhone 16 احتمالا دکمه فیزیکی نخواهد داشت استرالیا: X باید فیلم حمله سیدنی را حذف کند |‌ ماسک: به آن‌ها ربطی ندارد تصویر واقعی Google Pixel 8a را ببینید کیف پول تلگرام برای کاربران ایرانی مسدود شد | آیا امکان برداشت پول وجود دارد؟ محققان توانسته‌اند برای اولین‌بار یک اتم را با اشعه ایکس بررسی کنند استقبال از Fallout 76 بیشتر شده است | وقتی سریال به کمک بازی می‌آید نسخه هواداری پرچمدار سامسونگ کی عرضه می‌شود؟ | علاقه‌مندان Galaxy S24 FE، همچنان منتظر
سرخط خبرها

موازی کاری ممنوع

  • کد خبر: ۳۳۲۴۷
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۰
موازی کاری ممنوع
رضا قنبری - رئیس پارک علم و فناوری خراسان
در کشور ما پارک‌های علم و فنا وری نقشی استانی برای حمایت از شرکت‌های نوپا دارند و بعضی از آن‌ها مثل پارک علم و فناوری خراسان ٢ دهه سابقه حضور در اکوسیستم دانش بنیان و استارت آپی دارند. در این بین، مجموعه‌هایی مثل پارک ICT یا نفت می‌خواهند نقش پارک تقاضامحور را بازی کنند. در اصول کار، قرار است پارک‌های فناوری استانی نقش عرضه کننده و رشددهنده شرکت‌ها را بازی کنند و پارک‌های موضوعی می‌کوشند میان شرکت‌های رشدیافته و بازار ارتباط ایجاد کنند. اگر مجموعه‌های تازه بتوانند به چنین نقشی عمل کنند، نه تنها هیچ موازی کاری‌ای انجام نمی‌شود، بلکه خدمات تازه‌ای هم به شرکت‌های حاضر در اکوسیستم کارآفرینی و دانش بنیان عرضه می‌شود. این در حالی است که اگر مجموعه‌های تازه بخواهند در حوزه‌هایی که قبلا پارک‌های علم و فناوری فعالیت کرده اند به کار بپردازند، نتیجه تنها گیج شدن استارت آپ‌ها و شرکت‌های نوپا خواهد بود.
در واقع، کارکرد مجموعه‌هایی مانند پارک ICT باید بیشتر به سمت ارتباط دادن شرکت‌هایی که توسط پارک‌های علم و فناوری توسعه پیدا کرده اند با بازار باشد. اگر قرار باشد این مجموعه‌ها هم خدماتی مانند فضای استقرار و حمایت‌های تحقیقاتی از شرکت‌ها را انجام دهند، تفاوتی با پارک‌های علم و فناوری نخواهند داشت. مثلا مدتی است که وزارت نفت پارک فناوری نفت را راه اندازی کرده است. این پارک در استان‌ها هیچ شعبه‌ای ندارد و اعلام کرده است ارزیابی و نظارت بر شرکت‌های فعال در این حوزه به عهده پارک‌های علم و فناوری استان‌ها خواهد بود و این مجموعه تنها وظیفه تضمین خرید محصولات شرکت‌ها و تأمین بازار آن‌ها را به عهده خواهد داشت.
اگر چنین فرایندی درباره همه پارک‌هایی که سازمان‌ها و وزارت خانه‌های مختلف در حال راه اندازی آن‌ها هستند در پیش گرفته شود، خدمت خوبی به شرکت‌های دانش بنیان و کارآفرینان کشور خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->