خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند
سرخط خبرها

چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟

  • کد خبر: ۳۴۶۱۰۶
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۲
چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟
«ایلان ماسک»، مالک xAI، در اظهاراتی دوران کنونی را آغاز «بیگ‌بنگ هوش مصنوعی» توصیف کرده است؛ دوره‌ای بی‌سابقه در تاریخ بشر که سرعت پیشرفت فناوری به‌شکلی خیره‌کننده افزایش یافته و می‌تواند جهان را متحول کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جریان رویداد دموی زنده Grok ۴، ایلان ماسک اعلام کرد: «ما در آغاز یک انفجار بزرگ هوش [مصنوعی]قرار داریم؛ بیگ‌بنگ هوش مصنوعی.» او معتقد است که نقطه عطف واقعی، زمانی خواهد بود که هوش مصنوعی مانند Grok با ربات‌های انسان‌نمای اپتیموس ترکیب شود. در آن زمان، هوش مصنوعی قادر خواهد بود با دنیای فیزیکی تعامل داشته باشد، فرضیه‌های خود را آزمایش و واقعیت را درک کند.

اما در همین سخنرانی، ماسک یک هشدار جدی و متناقض را نیز مطرح کرد. او که پیشتر دراین‌باره ابراز نگرانی کرده بود، تأکید کرد که پیشرفت انفجاری هوش مصنوعی با یک مانع بزرگ روبه‌روست: کمبود برق. او هشدار داد که ممکن است تا سال ۲۰۳۰ برق کافی برای تأمین انرژی مورد نیاز این فناوری پیشرفته وجود نداشته باشد.

این نگرانی بی‌اساس نیست. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف انرژی و آب مراکز داده هوش مصنوعی سرسام‌آور است. به‌عنوان مثال، پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۷ مصرف انرژی ChatGPT و Copilot به اندازه مصرف سالانه یک کشور کوچک باشد و مدل GPT-۴ برای تولید فقط ۱۰۰ کلمه، به اندازه ۳ بطری آب مصرف می‌کند.

اظهارات دوگانه ماسک، بازتابی از بحث گسترده‌تری است که در میان رهبران این صنعت در جریان است:

خوش‌بین‌ها: افرادی مانند «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، معتقدند که ابرهوش مصنوعی به یک جهش ۱۰ برابری در اکتشافات علمی منجر خواهد شد و لحظه ظهور آن، با تأثیر اجتماعی شگفت‌آوری همراه خواهد بود.

بدبین‌ها: چهره‌هایی مانند «دمیس هاسابیس» از گوگل دیپ‌مایند می‌گویند جامعه برای پیامد‌های هوش جامع مصنوعی (AGI) آماده نیست و این چشم‌انداز تاریک باعث شده شب‌ها بی‌خواب شود. این نگرانی در دیدگاه پژوهشگرانی مانند «رومن یامپولسکی» به اوج خود می‌رسد که احتمال نابودی بشریت توسط هوش مصنوعی را ۹۹.۹۹۹۹۹۹ درصد می‌داند.

ایلان ماسک در میان این دو دیدگاه، راه‌حل را در کنترل و هدایت هوش مصنوعی می‌بیند. او هوش مصنوعی را به یک «کودک فوق‌العاده نابغه» تشبیه می‌کند که اگرچه در نهایت از شما باهوش‌تر خواهد شد، اما می‌توان ارزش‌های «درست، شریف و راستگو» را در او نهادینه کرد. او تأکید می‌کند که مهم‌ترین اصل، این است که هوش مصنوعی باید تا حد ممکن «حقیقت‌جو» باشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->