تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته بروز مالاریا در ۴ استان برای اولین بار | موارد مالاریا در همسایگان شرقی؛ زنگ خطر برای کشور کوتاه‌شدن قد و علائم قوزپشتی، نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند تأکید بر توجه والدین به تزریق واکسن‌های سرخک، سرخچه و اوریون کودکان  پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) | وزش باد و ماندگاری هوای خنک در استان افزایش شیوع یک اختلال خطرناک در ضربان قلب افراد میان‌سال چه سنی برای تنها ماندن کودکان در خانه مناسب است؟ فضاهای درمانی تأمین‌اجتماعی خراسان‌رضوی ۹ هزار مترمربع افزایش یافت ۲۷ هزار نفر در خراسان رضوی در صف دریافت وام فرزندآوری | فرماندار مشهد: صف انتظار را با پیگیری خواهیم شکست هفدهمین مدرسه «سه‌شنبه‌های امید» در تبادکان مشهد افتتاح شد امسال ۲۲‌میلیون نهال در خراسان رضوی غرس می‌شود آغاز واکسیناسیون حجاج تمتع خراسان رضوی از امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) شیرخوارگاه‌های مشهد خالی شد هشدار وزارت رفاه درباره پیامک‌های جعلی دریافت کالابرگ الکترونیکی دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به سه بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) جایگزینی گوشت گاو با ماهی می‌تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند کلید کاهش وزن؛ فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید هشدار به بانوان برای استفاده از لوازم آرایشی دارای مواد مضر و سمی
سرخط خبرها

علائم گوارشی کرونا چگونه هستند؟

  • کد خبر: ۳۸۲۴۷
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۷
علائم گوارشی کرونا چگونه هستند؟
متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه اینکه جهش ویروس کرونا در فصل گرما شدت بیشتری پیدا کرده، افزود: حدود ۶۰ درصد مبتلایان به کرونا علائم گوارشی دارند و ممکن است با شروع فصل پاییز این ویروس جهش کرده و با علائم دیگری ظاهر شود.
به گزارش شهرآرانیوز، صادق رضوی افزود: درد شکم، تهوع و اسهال از علائم اصلی گوارشی بوده و استرس و اضطراب نیز می‌تواند باعث ایجاد برخی از این علائم باشد، زیرا استرس، اضطراب و ترس از ابتلا به کرونا و وجود بیماری‌های زمینه‌ای خاموش همچون سندرم روده تحریک پذیر ممکن است سبب شعله ور شدن این علائم گوارشی در طول دوره استرس زا شود.

وی اظهار داشت: مشکلات گوارشی همچنین می‌تواند ناشی از تحریک معده و روده‌ها بدنبال عفونت ریوی بوده و به عنوان اولین نشانه بیماری خودنمایی کند و یا در خلال بیماری بدلیل سایر علل از جمله رفتار‌ها و عادات تغذیه‌ای فرد ایجاد شده و تحمل بیماری را برای فرد دشوارترکند.

رضوی تصریح کرد: وجود اسهال، تهوع یا استفراغ، به این معنا نیست که فرد حتما مبتلا به کرونا است، اما برای احتیاط بیشتر باید با داشتن این علایم افراد در خانه بمانند و جز برای ویزیت پزشکی یا آزمایشات از منزل خارج نشوند تا از انتقال بیماری به دیگران پیشگیری شود.

وی افزود: در صورت وجود علائم گوارشی دست‌های خود را بطور مرتب با آب و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانیه بشویید، به ویژه پس از اجابت مزاج و یا عطسه، قبل از غذا خوردن و یا پخت و پز. همچنین بهترین ماده ضدعفونی کننده دست حاوی حداقل ۶۰ درصد الکل است.

رضوی ادامه داد: سطوح را به طور مرتب تمیز و ضد عفونی کنید، از جمله سرویس بهداشتی منزل که بطور مشترک توسط سایر اعضای خانواده مورد استفاده قرار می‌گیرد، همچون دستگیره دستشویی و حمام، گوشی تلفن و شماره گیر و هرچیز دیگری که بطور مشترک توسط شما و اعضای خانواده اغلب ممکن است لمس شود.

این پزشک خاطرنشان کرد: اگر دچار اسهال هستید مقدار زیادی مایعات بنوشید. مهم است که به جایگزینی مایعات از دست رفته، با مصرف مایعات فراوان به ویژه آب ساده و پرهیز از نوشیدن مایعات شیرین توجه کنید و نوشیدنی‌های حاوی نمک مانند دوغ بدون گاز هم به تامین املاح از دست رفته از بدن کمک می‌کنند.
 
ایرنا

رضوی با بیان اینکه عادات غذایی در شرایط کرونا مهم است، گفت: از یک رژیم غذایی سبک حاوی موز، برنج سفید، کمپوت سیب و نان سفید که کربوهیدرات بدن را تامین می‌کند و فشار برای دفع را کاهش می‌دهند پیروی کنید و مصرف بلغور جو دوسر، سیب زمینی پخته یا تنوری و مرغ بدون پوست نیز مفید است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->