نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است تصویب افزایش حقوق نیروهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۳ تامین کامل امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۳ در مشهد | گزارشی از تقلب ارائه نشده است
سرخط خبرها

تست واکسن بینی کرونا در انگلیس

  • کد خبر: ۴۳۱۳۵
  • ۲۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
تست واکسن بینی کرونا در انگلیس
محققان انگلیسی قصد دارند آزمایش بالینی واکسن استنشاقی کرونا را بر روی ۳۰ نفر آغاز کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان «کالج امپریال لندن» و دانشگاه «آکسفورد» در بیانیه‌ای اعلام کردند که برای آزمایش این واکسن که با همکاری یکدیگر ابداع کرده اند یک آزمایش بالینی را با حضور ۳۰ نفر انجام می‌دهند. رساندن دوز مستقیم دارو به ریه‌ها ممکن است پاسخ ایمنی بهتری نسبت به واکسن‌های تزریقی معمولی داشته باشد.

در این آزمایش، قطرات واکسن به شکل آئروسل یا مه به همان روشی که دارو‌های آسم ارائه می‌شود به وسیله یک دستگاه نبولایزر و ماسک یا ابزار‌هایی مشابه به داوطلبان ارائه می‌شود. نکته مهم در این روش آن است که دستگاه تنفسی افراد به طور مستقیم هدف گرفته می‌شود.

واکسن آنفلوانزای فصلی را نیز می‌توان به جای تزریق با افشانه بینی به افراد ارائه کرد. دکتر «کریس چیو» از کالج امپریال لندن و محقق ارشد این پژوهش می‌گوید: شواهد نشان می‌دهد انتقال واکسن آنفلونزا با افشانه بینی می‌تواند از افراد در برابر این ویروس محافظت کند و همچنین انتقال بیماری را کاهش می‌دهد. چیو معتقد است این روش در مورد کووید- ۱۹ نیز کارآمد است.

وی افزود: بررسی تاثیرگذار بودن انتقال مستقیم واکسن به دستگاه تنفسی در مقایسه با تزریق آن به ماهیچه، برای ما اهمیت زیادی دارد.

در حال حاضر افراد بین ۱۸ تا ۵۵ سال برای شرکت در این آزمایش استخدام می‌شوند و محققان امیدوارند در آینده نزدیک واکسیناسیون مردم را در لندن آغاز کنند. تحقیقات قبلی نشان داده بود انتقال واکسن از طریق استنشاق در مقایسه با تزریق به دوز دارو کمتری نیاز دارد.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->