شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند نگهداری درست پیاز و جلوگیری از جوانه زدن آن + روش‌هایی کاربردی برای جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز اینترنت در روز‌های کنکور قطع نمی‌شود تاثیر شبکه‌های اجتماعی مجازی بر گرایش نوجوانان به مصرف دخانیات چقدر است؟ قطع انتقال محلی مالاریا در کشور تا سال ۱۴۰۴ | افزایش مالاریا در خراسان رضوی طی ۲ سال گذشته
سرخط خبرها

افت جهانیِ شاخص امید به زندگی با همه‌گیری کووید ۱۹

  • کد خبر: ۴۴۱۱۷
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۸
افت جهانیِ شاخص امید به زندگی با همه‌گیری کووید ۱۹
کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که با همه‌ گیری بیماری کووید-۱۹ شاخص امید به زندگی در سراسر جهان کاهش پیدا می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که با همه‌ گیری بیماری کووید-۱۹ شاخص امید به زندگی در سراسر جهان کاهش پیدا می کند.

نتایج یک بررسی نشان می دهد: همه گیری بیماری کووید-۱۹ می تواند موجب کاهش امید به زندگی در کوتاه مدت در بسیاری از نقاط جهان شود.

محققان با استفاده از مدلسازی کامپیوتری نتیجه گیری کردند که تنها دو درصد عفونت می تواند موجب کاهش شاخص امید به زندگی در کشورهایی شود که میانگین امید به زندگی در آنها بالا و حدود ۸۰ سال است.

همچنین در این گزارش آمده است: با افزایش میزان عفونت افت شاخص امید به زندگی به ویژه در اروپا و آمریکای شمالی بیشتر خواهد بود.

با شیوع ۱۰ درصدی بیماری میزان افت امید به زندگی در کشورهایی با شاخص طول عمرِ بالاتر نظیر کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بیش از یک سال خواهد بود. با شیوع ۵۰ درصدی بیماری، میزان کاهش امید به زندگی در کشورهای این منطقه سه تا ۹ سال خواهد بود.

یکی از محققان موسسه بین المللی سیستم های کاربردی تجزیه و تحلیل در اتریش گفت: در مناطق کمتر توسعه یافته تاثیر شیوع کروناویروس در کاهش امید به زندگی کمتر خواهد بود چرا که طول عمر در میان افرادی با سنین بالا، پایین‌تر است.

به گزارش هلث دی نیوز، در این بررسی آمده است: هرچند در آسیب دیده ترین مناطق، شاخص امید به زندگی با پایان یافتن همه گیری، بهبود خواهد یافت.

جزئیات این مطالعه در نشریه "پلاس‌وان" منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->