رسانه‌های فلسطینی: تنها ایران می‌تواند در چند دقیقه معادله را عوض کند سلوان مومیکا، فرد عامل اهانت به قرآن در نروژ کشته شد (۱۴ فروردین ۱۴۰۳) معامله گران بورس رژِیم صهیونیستی از عملیات طوفان الاقصی با خبر بودند؟ دانمارک ممنوعیت قرآن سوزی را تصویب کرد مقاومت لبنان چندین پایگاه اشغالگران را هدف حمله موشکی قرار داد وزیر خارجه قطر: نابودی حماس با ادامه جنگ هرگز اتفاق نخواهد افتاد ترکیه تعدادی از اعضای پ.ک.ک. را کشت ویدئو| اثبات کذب بودن ادعای رژیم صهیونیستی درباره بیمارستان الشفاء تمام پروازهای بحرین به رژیم صهیونیستی لغو شد ویدئو| لحظه شکار شدن تانک رژیم صهیونیستی توسط نیروهای گردان قسام سازمان ملل خواستار آزادی فوری همه گروگان‌ها در غزه شد واکنش‌های جهانی به مبادله آتش میان حماس و رژیم صهیونیستی روسیه آزمایش موشکی در قطب شمال را تکذیب کرد تیراندازی در یک مرکز درمانی در هلند چند کشته و زخمی برجای گذاشت پیام آیت‌الله سیستانی در پی آتش‌سوزی مرگبار در شمال عراق چین و سوریه ۳ سند همکاری امضا کردند جزئیات بسته تحریمی جدید اتحادیه اروپا علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران| فارس و تسنیم هم تحریم شدند تعداد جان‌باختگان سیل لیبی از ۱۱ هزار نفر گذشت تعداد جان‌باختگان سیل در لیبی به ۵۳۰۰ نفر رسید
سرخط خبرها

چالش‌ها و دستاورد‌های اقلیم کردستان عراق

  • کد خبر: ۴۹۳۴
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۰
چالش‌ها و دستاورد‌های اقلیم کردستان عراق
نگاهی به دوازدهمین شماره فصلنامه مطالعات سیاست خارجی «تهران»
گروه ادبیات و اندیشه| دوازدهمین شماره فصلنامه مطالعات سیاست خارجی «تهران» ویژه کُردهاست و به مسائل کردستان عراق پرداخته است. حجت الاسلام‌حسین صفدری، سردبیر این نشریه، در سخن سردبیر، تشکیل منطقه خودگردان در مناطق کردنشین عراق (سلیمانیه، اربیل و دهوک) را دستاوردی بزرگ برای کرد‌های عراق دانسته و بیان کرده است: «جمهوری اسلامی ایران در جایگاه یک همسایه و هم‌پیمان قدرتمند کمک شایانی به تحقق این دستاورد عظیم و حراست از آن به عمل آورده است.» او همچنین در ادامه مطلب خود، چالش‌های داخلی کردستان عراق و چالش کرد‌ها با دولت مرکزی و نیز چالش‌های آن‌ها را در سطح منطقه و در مواجهه با مسائل کرد‌های ایران و سوریه و ترکیه برشمرده و بررسی کرده است.
میزگرد تخصصی «نقش کرد‌ها در تحولات آینده منطقه» از مطالب مهم این شماره این فصلنامه است که در آن به بررسی مسائل کردی عراق پرداخته شده است. در بخشی از گزارش این میزگرد که از کُرد‌های ایران سخن به میان می‌آید، می‌خوانیم: «.. می‌توانیم بگوییم در حاکمیت، دولت و جامعه ایرانی، ظرفیت‌های مطلوبی وجود دارد که اجازه می‌دهد مطالبات کرد‌ها در ایران، در یک مسیر معقول و واقع بینانه طرح و پیگیری شوند...» همچنین گفتگو‌هایی با فعالان سیاسی و مسئولان کرد از دیگر مطالب این فصلنامه است که در آن‌ها دستاوردها، چالش‌ها و رویکرد‌های اقلیم کردستان بررسی و ارزیابی شده است. یوسف محمد، رئیس سابق پارلمان اقلیم کردستان عراق و عضو شورای رهبری جنبش تغییر، کمال کرکوکی، عضو دفتر سیاسی حزب دموکرات (کردستان عراق) و رئیس اسبق پارلمان اقلیم کردستان عراق، محمود عثمان، سیاستمدار باسابقه و مستقل اقلیم کردستان عراق، سعدی احمد پیره، عضو دفتر سیاسی و مسئول روابط خارجی حزب اتحادیه میهنی، زانا روستایی، عضو شورای رهبری حزب جماعت اسلامی کردستان عراق، و خلیل ابراهیم، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد اسلامی کردستان عراق، کسانی هستند که این فصلنامه برای گفتگو سراغ آن‌ها رفته است. دوازدهمین شماره فصلنامه مطالعات سیاست خارجی تهران مطالبی نیز به زبان‌های عربی و انگلیسی دارد.
این نشریه در بهار ۹۸ در ۱۶۸ صفحه منتشر شده است.

چالش‌ها و دستاورد‌های اقلیم کردستان عراق

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->