واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پلمب ۳ سالن زیبایی در مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) معاون وزیر صمت هرگونه افزایش قیمت کالاها بدون مجوز را غیرقانونی دانست تشکیل پرونده برای یک نانوایی در کلاهدوز مشهد به دلیل تخلف (۳۰ فروردین۱۴۰۳) مدل خودرو، معیار جدید دهک‌بندی خانوار برای دریافت یارانه! قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به بیمه‌شدگان صندوق اجتماعی کشاورزان خراسان‌رضوی بازار سرد مرغ گرم در مشهد | مرغدار کیلویی ۳ تا ۷ هزار تومان در ضرر اجرای مصوبه افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیئت دولت صرفه جویی ۴۳۰۰ مگاوات برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری در سال ۱۴۰۳ به کجا رسید؟ حدود ۲ میلیون خانه در حال ساخت است قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه در بازار امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: تعطیلی پنجشنبه‌ها آثار زیان باری بر بخش اقتصادی خواهد داشت آرزو برای برقی شدن قطار تهران – مشهد | بررسی سهم پروژه‌های حمل ونقل ریلی خراسان رضوی در آلبوم بودجه ۱۴۰۳ مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در راه است + جزئیات پیش‌فروش لوازم خانگی برای جلوگیری از ایجاد بازارسیاه قیمت جدید پژو پارس با افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی تعیین شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) حقوق فروردین بازنشستگان کشوری امروز پرداخت می‌شود (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) همه چیز درباره هلدینگ «خلیج فارس» دلار به کانال ۶۶ هزار تومان برگشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) لزوم صادرات سیب و پرتقال مازاد در راستای حمایت از تولید داخل از ابتدای سال، ۲۰۰ تن گوشت قرمز وارد شده و در بازار توزیع شده است چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟ هشدار اتحادیه طلا و جواهر مشهد برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای صنفی
سرخط خبرها

بورس وارد روند صعودی شده است؟

  • کد خبر: ۴۹۷۵۲
  • ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۷
بورس وارد روند صعودی شده است؟
از ۲۰ مرداد ماه که شاخص کل بورس وارد روند نزولی شد. همه منتظر بودند که بالاخره شاخص به روند صعودی قبلی بازگردد. شاید آن زمان هیچکس فکرش را هم نمی کرد که ریزش بازار بیش از 3 ماه به طول بیانجامد و شاخص کل یک میلیون واحد سقوط کند. اما این اتفاق رخ داد و اکنون این سوال از همیشه پر رنگ تر است که بالاخره چه زمان شاخص وارد روند صعودی می‌شود؟

به گزارش شهرآرانیوز،در بین سهامدارانی که امسال وارد بورس شدند کمتر کسی را پیدا می‌کنید که ادعا کند، تاکنون ضرر نکرده‌ام. این موضوع با توجه به ریزش ۴۲ درصدی شاخص کل بورس که در ۱۲ سال اخیر بی سابقه بوده است، دور از انتظار نیست. البته این شاخص برآیند کل سهام موجود در بورس را نشان می‌دهد و کم نیستند نماد‌هایی که بسیار بیشتر از این شاخص کاهش پیدا کرده‌اند. اما این قیمت‌ها تا کجا پایین خواهد آمد؟

تعداد زیادی از فعالان و کارشناسان بازار سرمایه اعتقاد دارند که قیمت اکثر نمادها حتی با دلار 20 هزار تومانی هم، کمتر از ارزش واقعی آن‌ها است و در حال حاضر با قیمت های فعلی ارزهای بین المللی، تنها به دلیل جو روانی موجود در این بازه داد و ستد می‌شوند. اما در مقابل هنوز بخشی از این افراد معتقدند که کلیت بازار در قیمت‌هایی بالاتر از ارزش واقعی در حال داد و ستد است، هرچند که این عده نیز قیمت سهام برخی از شرکت ها را کمتر از ارزش واقعی و مناسب برای سرمایه گذاری می‌دانند.

 

حالا سوالی که ایجاد می‌شود اینست که نظر کدام دسته صحیح است و آیا در شرایط فعلی باید همچنان به فروش سهام فکر کرد، یا نگهداری و کاهش میانگین خرید؟

قبل از اینکه بخواهیم به این سوالات پاسخ دهیم باید مجددا یادآوری کنیم که در بازار سرمایه نوسان قیمت ها یک امر کاملا طبیعی است و فعالان بازار، این ریسک را به امید دستیابی به سودهایی بالاتر از نرخ سود بدون ریسک بانک ها و تورم به جان میخرند. در این شرایط اجتناب از هر عاملی که یک ریسک جدید را ایجاد کند ضروری است و در زمان خرید سهام باید بسیار دقت کرد که چه سهمی را در چه قیمتی می خریم.

در نتیجه با وجود آنکه مثبت شدن شاخص کل در روز جاری، کف سازی های اخیر در اکثر نمادها بعد از افت‌های چند ده درصدی و اخبار بنیادی مثبتی که منتشر شده است، هر کدام به تنهایی سیگنالی مثبت در راستای شروع تغییر روند هستند، همچنان سرمایه گذاران با تجربه تر پیشنهاد می‌کنند که با احتیاط رفتار کنیم. در این شرایط حفظ آرامش و عدم تصمیم گیری های فوری می‌تواند کمک زیادی به جلوگیری از زیان‌های احتمالی داشته باشد.

آنچه که در این شرایط باید مورد توجه قرار گیرد، روند تغییرات شاخص ها، روند ورود و خروج پول به سهم های مختلف چه از طرف حقوقی ها و چه توسط حقیقی ها و تغییر در میزان نقدشوندگی بازار است. این عوامل در کنار وضعیت بنیادی مناسب یک سهم می‌توانند به ما کمک کنند که زمان برگشت یک نماد و نه الزاما کل بازار را تشخیص دهیم و با توجه به استراتژی های معاملاتی خود، نسبت به کاهش میانگین خرید یا خرید و فروش در آن نماد تصمیم بگیریم.

منبع: سیگنال

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->