سازمان ملل از انباشت ۲۷۰ هزار تن زباله جامد در نوار غزه خبرداد وزارت خارجه عراق به اقدام تخریبی در اصفهان واکنش نشان داد بهره‌مندی ۲ میلیون خانوار خراسان‌رضوی از اینترنت فوق‌پرسرعت تا سال ۱۴۰۴ تشدید اختلافات میان وزارت خارجه آمریکا و کاخ سفید بر سر حمایت از تل‌آویو حماس حمله به مقر حشدالشعبی در جنوب عراق را محکوم کرد دموکرات‌ها در تلاش برای گرفتن رای «نه» برای بسته کمکی واشنگتن به تل‌آویو سردار فدوی: موفقیت ایران در حمله موشکی بسیار بزرگ بود تبلیغات دور دوم انتخابات از ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شود + جزئیات آمریکا چهار نهاد چینی و بلاروسی را به اتهام همکاری با پاکستان تحریم کرد امیرعبدالهیان: توسعه دامنه جنگ و تنش به نفع هیچ طرفی در منطقه نیست وزیر خارجه ایران: نتانیاهو باید مهار شود امیرعبداللهیان: رویکردهای سیاست زده و غلط باعث بی نتیجه بودن تلاش‌ها در غزه شده است مقام سابق رژیم صهیونیستی: بازدارندگی اسرائیل فروپاشیده است حمله جنگنده‌های اسرائیلی به غرب و جنوب رفح چندین شهید و مجروح برجا گذاشت (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) انفجار مهیب در پایگاه نظامی در شمال استان بابل عراق + فیلم (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) رسانه‌های صهیونیستی: مذاکرات با حماس به بن‌بست رسیده است حمله موشکی مقاومت فلسطین به شهرک‌های صهیونیستی ایران تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه هوایی «عوبدا» اسرائیل + فیلم (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاون دبیرکل حزب الله: از رویارویی با اسرائیل دست نخواهیم کشید کنایه همراه امیرعبداللهیان به خبرنگاری درباره حمله ادعایی اسرائیل + فیلم
سرخط خبرها

ترامپ موافقت خود را با انتقال قدرت به بایدن اعلام کرد

  • کد خبر: ۵۰۶۴۰
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
ترامپ موافقت خود را با انتقال قدرت به بایدن اعلام کرد
رئیس‌جمهور فعلی آمریکا ساعتی بعد از تأیید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ایالت میشیگان تصریح کرد که روند انتقال قدرت به جو بایدن را آغاز کرده است.

گروه سیاست | شهرآرانیوز، رسانه‌های آمریکا بامداد سه‌شنبه گزارش دادند «سازمان خدمات عمومی آمریکا» به «جو بایدن» اطلاع داده که آماده پیشبرد روند انتقال قدرت است.

سازمان خدمات عمومی آمریکا در نامه‌ای که به رویت ای‌بی‌سی‌نیوز رسیده به تیم بایدن گفته است که به‌نظر می‌رسد که او در انتخابات برنده شده است. امیل مورفی رئیس این سازمان به بایدن گفته می‌تواند روند انتقال قدرت را آغاز کند.

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا، که تا کنون از اذعان به شکست در انتخابات خودداری کرده بود، باز هم به شکست اذعان نکرد، اما آغاز روند انتقال قدرت را تأیید کرد.

او در توئیتر نوشت: «می‌خواهم از امیلی مورفی، رئیس سازمان خدمات عمومی، به‌دلیل فداکاری سرسختانه و وفاداری‌اش به کشورمان تشکر کنم. او مورد آزار، تهدید و سوءاستفاده قرار گرفته است و من نمی‌خواهم شاهد وقوع این اتفاقات برای او، خانواده‌اش و کارکنان سازمان خدمات عمومی باشم. پرونده ما با قدرت ادامه دارد و ما این مبارزه خوب را ادامه می‌دهیم و معتقدم که پیروز می‌شویم. با وجود این، من در راستای منافع کشورم، توصیه کرده‌ام که امیلی و تیم او کار‌های لازم در خصوص پروتکل‌های اولیه را انجام دهند و به تیم خودم هم گفته‌ام همین کار را انجام دهند.»

در پی این بیانیه تیم انتقال قدرت جو بایدن اعلام کرد اکنون که «سازمان خدمات عمومی آمریکا» پیروزی بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری را تأیید کرده، اعضای این تیم طی روز‌های آینده با مقام‌های دولت فدرال دیدار خواهند کرد.

یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس تصریح کرد تصمیم ترامپ برای آغاز روند انتقال قدرت به بایدن بعد از شکست تلاش‌های تیم حقوقی او در برگرداندن نتیجه انتخابات به نفع او در ایالت‌های کلیدی صورت گرفت. مقام‌های مسئول انتخابات در ایالت میشیگان نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را تأیید و جو بایدن را در این ایالت برنده اعلام کردند.

 

چراغ سبز امیلی مورفی، به‌دنبال تأیید پیروزی بایدن در ایالت‌های کلیدی و ردشدن شکایت ترامپ توسط یک قاضی فدرال در پنسیلوانیا نشان داده شده است. همچنین، بسیاری از طرفداران جمهوری‌خواهان، پس از اینکه هفته‌ها ادعا‌های بی‌پایه و اساس ترامپ را درباره تقلب در انتخابات تحمل کردند، به‌تدریج و به‌صورت علنی پیروزی بایدن را به رسمیت شناختند.


انتقال قدرت به‌معنای افزایش اختیارات بایدن است

به گزارش سی‌ان‌ان، آغاز فرایند قانونی انتقال دولت، به‌معنی آزادکردن میلیون‌ها دلار بودجه از اختیار دولت ترامپ و دادن دسترسی به اسناد و گزارش‌ها به تیم دولت جدید است. مهم‌تر از آن، در این مرحله، نمایندگان بایدن می‌توانند ضمن مذاکره با مقامات دولتی در حوزه سلامت، برای مقابله با بحران همه‌گیری کووید‌۱۹ راهکار‌های مؤثرتری ارائه دهند.


انتخاب تیم سیاست خارجی

البته پیش از اعلام مورفی، بایدن اقدامات اولیه خود را آغاز و برخی از کلیدی‌ترین اعضای کابینه خود را معرفی کرده بود. انتخاب‌های بایدن، مانند انتخاب آنتونی بلینکن، به‌عنوان وزیر امور خارجه، نشان از آن دارد که رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، برنامه‌هایی جدی برای تغییر رویکرد درپیش‌گرفته‌شده ازسوی ترامپ و ترمیم چهره آمریکا در جهان دارد.

جالب است بدانید که گزینه‌های انتخابی بایدن برای کابینه‌اش در نگاه آمریکایی‌ها آن‌قدر‌ها چشمگیر به‌نظر نمی‌آید. بسیاری از مردم آمریکا، حتی نام بلینکن یا جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی بایدن، یا آوریل هینس، ریاست امنیت ملی آمریکا، را نشنیده‌اند. اما با‌این‌همه، تمامی این افراد در دنیای سیاست، به واسطه تجارب بسیار خود، به‌ویژه در دولت بایدن، شناخته‌شده و مورد احترام هستند. بایدن با نامزدی لیندا توماس گرینفیلد، با نژادی آفریقایی‌آمریکایی، به‌عنوان سفیر آمریکا در سازمان ملل، و الخاندرو مایورکاس، یک آمریکایی لاتینی، به‌عنوان وزیر امنیت داخلی آمریکا، و زنانی که پیش از این از آن‌ها، در جایگاه‌های حساس کابینه، نام بردیم، مشخصا علیه ترامپیسم گام برمی‌دارد.
 
انتخاب جان کری، وزیر خارجه پیشین آمریکا در دولت اوباما، به‌عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در مقابله با گرمایش زمین، نیز به‌معنی اتخاذ رویکردی نو در مقابله با بحران گرمایش زمین از‌سوی دولت بایدن است؛ بحرانی که پیش از این، دونالد ترامپ آن را فریب خوانده و به‌دنبال آن، از پیمان اقلیمی پاریس خارج شده بود.

تحلیلگران سیاسی بر این عقیده‌اند که نفس انتخاب افرادی که صلاحیت جایگاه خود را داشته باشند، به‌معنی رد مدل ترامپ است؛ ترامپی که در چهار سال دوران ریاست جمهوری‌اش، از افراد غیرمتخصص بسیاری در جایگاه قدرت استفاده کرده بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->