طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی

  • کد خبر: ۵۴۵۳۱
  • ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی
این روزا‌ها به دلیل شرایطی که داریم، امکان رفتن به رستوران همراه با خانواده نیست. برای همین، پیشنهاد ما به شما اکبرجوجه است که طعم بسیار متفاوتی از دیگر جوجه‌هایی دارد که تا حالا درون خانه پخته اید.
سمیه اخترشناس  | شهرآرانیوز؛ این روزا‌ها به دلیل شرایطی که داریم، امکان رفتن به رستوران همراه با خانواده نیست. برای همین، بهتر است رستوران را به خانه بیاوریم. منظورم این است که درکنار بچه‌ها یکی از غذا‌های رستورانی محبوب آن‌ها را درست کنیم. پیشنهاد ما به شما اکبرجوجه است که طعم بسیار متفاوتی از دیگر جوجه‌هایی دارد که تا حالا درون خانه پخته اید.

مناسب برای
٤ نفر

زمان برای پخت
۶۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۵۰۰۰ تومان

مواد لازم برای پخت اکبر جوجه اصل مازندرانی

  • مرغ ریز   یک عدد
  • کره   ۱۰۰ گرم
  • نمک و زعفران   به میزان لازم
  • روغن   به میزان لازم

 

طرز تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی

مرغ را بعد از شستن از وسط ۲ نیم کنید. سپس ٢ ساعت درون محلول آب و نمک بخوابانید.

 
اکبر جوجه اصل مازندرانی
 
مرغ را از محلول آب و نمک خارج و صبر کنید آب آن گرفته شود. درون ظرفی روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. مرغ را از طرفی که پوست دارد، درون روغن بگذارید تا به طور کامل سرخ شود.
 
 
اکبر جوجه اصل مازندرانی
 
۲ طرف مرغ که سرخ شد، به آن کره اضافه کنید و اجازه بدهید قدری با روغن و کره هم تفت بخورد.
 
اکبر جوجه اصل مازندرانی

مقداری زعفران و یک لیوان آب به مرغ اضافه و حرارت زیر آن را کم کنید تا کامل بپزد.

اکبر جوجه اصل مازندرانی
 
 
 
چند نکته
بهتر است برنج این غذا را بدون روغن سرو کنید، چون غذا خیلی چرب می‌شود.
محلول آب و نمک برای خواباندن مرغ باید کمی شور باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->