سیلاب به سنگان خواف رسید نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است
سرخط خبرها

کنترل سرطان پروستات با مصرف قهوه!

  • کد خبر: ۵۶۰۷۰
  • ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۸
کنترل سرطان پروستات با مصرف قهوه!
محققان بریتانیایی در بررسی بیش از یک میلیون مرد، به تاثیر مثبت قهوه در کنترل سرطان پروستات پی بردند.
به گزارش شهرآرانیوز،  نوشیدن چندین فنجان قهوه در روز ممکن است با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط باشد.

محققان بریتانیایی برای درک این رابطه داده‌های ۱۶ مطالعه را که در آمریکای شمالی، اروپا و ژاپن انجام شده بود، جمع‌آوری کردند.

این مطالعات بر روی بیش از یک میلیون مرد انجام شده بود که از این تعداد کمتر از ۵۸ هزار نفر به سرطان پروستات مبتلا شدند.

به گفته محققان، خطر ابتلا به سرطان پروستات در کسانی که بیشترین تعداد فنجان‌های قهوه را در روز مصرف می‌کنند، نسبت به کسانی که قهوه نمی‌نوشند، تا ۹ درصد کمتر است. همچنین هر فنجان اضافی خطر ابتلا به این بیماری را تا ۱ درصد کاهش می‌دهد.

تجزیه و تحلیل‌های بیشتر در مورد سرطان موضعی و پیشرفته پروستات، نشان داد که در مقایسه با کمترین میزان مصرف قهوه، بیشترین میزان مصرف، خطر ابتلا به سرطان موضعی پروستات را تا ۷ درصد و خطر ابتلا به سرطان پیشرفته و کشنده پروستات را ۱۲ تا ۱۶ درصد کاهش می‌دهد.

قهوه متابولیسم گلوکز را بهبود می‌بخشد، دارای خواص ضد‌التهابی و آنتی‌اکسیدانی است و بر سطح هورمون‌های جنسی تأثیر می‌گذارد.

سرطان پروستات دومین سرطان شایع‎ترین و ششمین علت اصلی مرگ ناشی از سرطان در مردان است.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->