«بله» دچار اختلال شد نسخه‌ ARM کروم منتشر شد آیفون ۱۶ پرو در یک رنگ جدید عرضه خواهد شد انتقاد هیات نظارت متا از ممنوعیت استفاده از واژه «شهید» در فیسبوک و اینستاگرام از گلکسی‌واچ‌های آینده چه می‌دانیم؟ | انتشار جزئیاتی جدید GTA دیرتر بیاید، Xbox بیشتر می‌فروشد! سقوط آزاد بوئینگ! | مدیرعامل شرکت استعفا می‌دهد سم آلتمن سراغ هالیوود رفت | «از Sora استفاده کنید» قیمت گوشی جدید و اقتصادی شیائومی در بازار | A3 چقدر معامله می‌شود؟ + جدول چین مایکروسافت و اینتل را دور می‌اندازد! تأثیر تاکتیک‌های اپل در ناکامی رقبا | آیفون کاربران خود را وابسته می‌کند صفحه اصلی آیفون تغییر می‌کند | در انتظار به‌روزرسانی بزرگ ارتقای ۶ پله‌ای رتبه ایران در شاخص جهانی ارتباطات از کنسول دستی ایکس باکس چه می‌دانیم؟ از نسخهٔ جدید زمین رونمایی شد! | Earth-2 چیست؟ دانشمندان موفق به حذف ویروس HIV از سلول های آلوده شده‌اند سفره هفت‌سین یاسمین مقبلی در فضا + تصاویر لوگوی گوگل نوروزی شد سه‌شنبه ۲۹ اسفند آخرین مهلت ثبت نام اینترنت رایگان دولت امکان ردیابی گوشی‌های خاموش فراهم شد | جزئیاتی درباره یک سیستم‌عامل جدید طرح یک ایرانی برای لوگوی نوروزی گوگل + عکس
سرخط خبرها

کاهش اطلاعات غلط به‌دنبال عدم دسترسی ترامپ به توئیتر

  • کد خبر: ۵۶۱۴۹
  • ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۷
کاهش اطلاعات غلط به‌دنبال عدم دسترسی ترامپ به توئیتر
در هفته‌ای که منجر به عدم دسترسی ترامپ به شبکه اجتماعی توئیتر شد، اطلاعات غلط درباره تقلب در انتخابات ۷۳ درصد کم شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ یک هفته پس از آنکه توئیتر حساب کاربری رئیس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، را حذف کرد، براساس گزارش ارائه شده از سوی روزنامه واشنگتن پست، میزان اطلاعات غلط آنلاین در رابطه با تقلب در انتخابات ریاست جمهوری با کاهش ۷۳ درصدی روبه‌رو شد. واشنگتن پست با استناد به داده‌های مؤسسه تحلیلگر Zignal Labs گزارش داد که میزان صحبت‌ها درباره تقلب در انتخابات از ۲/۵ میلیون به ۶۸۸ هزار مورد در بین مجموعه‌ای از رسانه‌های اجتماعی کاهش یافته است.
 
توئیتر حساب کاربری ترامپ را در روز ۱۹ دی‌ماه، ۲ روز پس از حمله گروهی از طرف‌داران وی به ساختمان کنگره آمریکا در شورشی که منجر به کشته‌شدن چندین نفر از جمله یک افسر پلیس شد، برای همیشه بست. ادعا‌های جعلی ذکر شده توسط او در رابطه با تقلب در انتخابات آمریکا منجر به چنین اقدامی از سوی توئیتر شده است.
 
داده‌های موسسه Zignal از تاریخ ۲۰ دی تا ۲۶ دی‌ماه را پوشش می‌دهد. همچنین این داده‌ها مشخص می‌کند که در آن زمان، هشتگ‌ها و شعار‌های بسیار کمتری مربوط به حمله به ساختمان کنگره آمریکا در فیس‌بوک، اینستاگرام، توئیتر و سایر شبکه‌های اجتماعی استفاده شده. بنابر گزارش ارائه شده میزان استفاده از هشتگِ #FightforTrump به میزان ۹۵ درصد و هشتگِ #HoldTheLine و March for Trump بیش از ۹۵ درصد افت کرده.
 
تنها توئیتر حساب کاربری ترامپ را مسدود نکرده. فیس‌بوک در تاریخ ۱۸ دی و اسنپ‌چت در تاریخ ۲۴ دی حساب کاربری ترامپ را مسدود کردند. همچنین برخی از شبکه‌های اجتماعی در وب‌سایت خود ضمن سرکوب افزایش تحریک به خشونت‌ها از آن‌ها ابراز نگرانی کردند. به عنوان مثال یوتیوب، کانال پادکست «اتاق جنگ» استیو بانون را در تاریخ ۱۹ دی مسدود کرد. دقیقا همان روزی که ساب‌ردیتِ r/Donaldtrump توسط ردیت مسدود شد.
 
گراهام بروکی، مدیر آزمایشگاه تحقیقات پزشکی قانونی دیجیتال شورای آتلانتیک به پست گفت: «نتیجه نهایی این است که این پلت‌فرم‌زدایی، به‌خصوص در مقیاسی که هفته گذشته رخ داد، سرعت حرکت و توانایی دسترسی به مخاطبان جدید را محدود می‌کند.»
 
منبع: دیجیاتو
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->