آسیب شناسی خشم و راهکارهای کاهش خشونت در جامعه کشف راز قتل جوان ۴۰ ساله به دست بادیگاردها در مشهد کشف ایمپلنت‌های قاچاق در تهران قتل خونین مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج ۲۰ طبقه‌اش به دست دوست صمیمی! ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای|مشهد، شهر پیشگام در مدیریت پسماند است سرگردانی مسافران «فلای دوبی» در فرودگاه مشهد دستگیری یک قاچاقچی و کشف ۵۶۶ کیلوگرم مواد مخدر از یک دستگاه تریلی در هنگ مرزی تایباد یک کشته و چهار مصدوم بر اثر تصادف با تریلر در جاده تربت حیدریه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) کشف ۲ کیلو و ۸۵۰ گرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کمبود ۶ هزار لیتر آب برثانیه در مشهد برای تابستان ۱۴۰۳ طبیعت‌گردان گرفتار در قوچان امدادرسانی شدند (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) جان باختن ۶ نفر براثر انفجار کپسول گاز در ترمینال شرق تهران (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) وضعیت مطلوب واکسیناسیون دام در خراسان‌رضوی طی سال گذشته تنهایی خطر مرگ را دو برابر افزایش می‌دهد دستگیری متهمان سایبری کنکور که ۱۰۰ هزار «تتر» از داوطلبان دریافت کرده بودند ویدئو | اصلاح احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٣٠ فروردین ١۴٠٣) | بارش باران در اوایل هفته آتی دو کارمند شرکت حفاظتی قتل مرد معتاد در مشهد را انکار کردند + عکس همه چیز درباره «چای»، اصیل‌ترین نوشیدنی ایرانی اعتبارات قطره‌چکانی، زخم‌های بخش درمانی مشهد را التیام نمی‌دهد | بودجه پروژه‌های بیمارستانی امسال فقط ۲۴۰ میلیارد تومان
سرخط خبرها

روش تهبه کتلت بادمجان

  • کد خبر: ۵۷۲۷۳
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
روش تهبه کتلت بادمجان
اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت می‌برید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذا‌های بیشتری داشته باشید که می‌توان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ اگر بادمجان خور هستید و از طعم عالی این صیفی خوشمزه و پرخاصیت لذت می‌برید، هم چنین دوست دارید در برنامه غذایی هفتگی خود غذا‌های بیشتری داشته باشید که می‌توان با آن درست کرد، کتلت بادمجان را امتحان کنید. از کتلت بادمجان می‌توان برای پیش غذا یا حتی وعده شام استفاده کرد.

مناسب برای
٨ نفر

زمان برای پخت
٣٠ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۳۰۰ تومان

مواد موردنیاز برای تهیه کتلت بادمجان

  • بادمجان   ۳ عدد
  • نان تست   ۶ عدد
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • شیر   ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک   به میزان لازم
  • فلفل و پودر سیر   به  دلخواه

 

روش تهیه کتلت بادمجان



لبه نان‌های تست را جدا و نان‌ها را خرد کنید. سپس شیر را به آن بیفزایید تا خمیر شود.

 
کتلت بادمجان
 
 
بادمجان‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را نگینی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را با قدری روغن سرخ کنید و اجازه بدهید سرد شوند.
 
کتلت بادمجان
 
 
بادمجان‌های سردشده را به مخلوط نان و شیر اضافه کنید. سپس تخم مرغ و قدری نمک و فلفل و پودرسیر -اگر دوست داشتید- به آن بیفزایید. مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست و یکنواخت ایجاد شود.
 
کتلت بادمجان
 

دستتان را خیس کند و قدری از خمیر را بردارید و به صورت کتلت درآورید. سپس آن‌ها را یکی یکی داخل روغن داغ سرخ کنید.

کتلت بادمجان
 
نکته: اگر پس از اضافه کردن همه مواد، خمیرتان هنوز شل بود، قدری آرد سوخاری به آن اضافه کنید. فقط مراقب باشید زیاد نریزید، چون خمیر کتلت خشک خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->