شانس دوباره افغانستان برای حضور در جام جهانی فوتسال افغانستان چگونه به جام جهانی فوتسال صعود خواهد کرد؟ آمریکا عادی سازی روابط با طالبان را مشروط به تغییر رفتار آنان کرد یک هیئت بلندپایه تجاری از ترکمنستان به کابل سفر کرد سازمان ملل از آسیب بیش از حد زنان افغانستان در رویداد‌های طبیعی خبرداد معاون نخست‌وزیر قزاقستان به کابل سفر کرد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی فوتسال افغانستان و تاجیکستان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کاظمی‌قمی در دیدار با حکمتیار، اوضاع منطقه و افغانستان را بررسی کردند سرمربی افغانستان: فردا با تمام توان مقابل تاجیکستان بازی می‌کنیم پخش زنده بازی افغانستان و تاجیکستان در جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین ویدئو | حقابه هیرمند به کجا رسید؟ تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴ ویدئو | گل‌های تیم ملی فوتسال افغانستان در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴ ویدئو | گلی زیبا و عجیب در لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان ویدئو | جشن قهرمانی بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان پس از صعود به مرحله بعد حریف تیم ملی فوتسال افغانستان در مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴ چه تیمی است؟ نتیجه و ویدیو خلاصه بازی فوتسال افغانستان و بحرین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) صعود تاریخی تیم ملی فوتسال افغانستان به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴ سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان: امروز می‌خواهیم تاریخ‌سازی کنیم
سرخط خبرها

توضیح ظریف درباره دلیل گفت‌وگوی ایران با طالبان | این گروه نباید مذاکرات صلح را کنترل کند

  • کد خبر: ۶۴۲۶۰
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۰
توضیح ظریف درباره دلیل گفت‌وگوی ایران با طالبان | این گروه نباید مذاکرات صلح را کنترل کند
وزیر امور خارجه کشورمان چرایی گفت‌وگوی ایران با طالبان و سفر آن‌ها به تهران را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدجواد ظریف در نشست رایسینیا ۲۰۲۱، در پاسخ به سوالی درخصوص بازدید طالبان از ایران گفت: ما گفت‌وگوهایی با طالبان داشته‌ایم. این گفت‌وگو اولا به خاطر منافع ملی خودمان بوده و دوما برای این بوده که آن‌ها را متقاعد کنیم که به صلح فراگیر در افغانستان نیاز است. طالبان باید بخشی از این صلح باشند و نباید این صلح را کنترل کنند.

 

ظریف در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ایران به طالبان اعلام کرد که آماده است هرگونه نشستی برای طالبان و دیگر گروه‌ها در افغانستان علی الخصوص دولت افغانستان مهیا کند تا برای پیشروی جهت رسیدن به صلح در چارچوب قانون اساسی افعانستان وارد مذاکرات جدی شوند.

 

وی تاکید کرد: به باور من تعهد نهایی آمریکا برای خارج از افغانستان به طرز مسئولانه گامی مثبت است.

 

ظریف در این کنفرانس آنلاین عنوان کرد: طالبان باید بر اساس راه و روش های دموکراتیک تغییر کنند. اگر آنها می‌خواهند به ایدئولوژی های دهه ۹۰ خود بازگردند، چنین چیزی غیرممکن است چراکه امروز با افغانستانی جدید و متفاوت سر و کار داریم.

 

وزیر خارجه کشورمان همچنین تاکید کرد که مهم است تمامی افغان ها بر سر آنچه که میخواهند به توافق برسند و سپس بر سر جزئیات چگونگی تشکیل آن کار کنند.

 

وی تصریح کرد که کشورهای منطقه باید به افغانستان کمک کنند و بر لزوم اتحاد در منطقه جهت کمک به روند صلح افغانستان تاکید کرد.

 

ظریف در این خصوص گفت: ما باید اختلافاتمان را کنار بگذاریم و بر روی حسن تفاهم هایمان از جمله این حقیقت که امارت اسلامی در افغانستان تهدیدی علیه ماهیت پاکستان و امنیت ملی ایران و هند محسوب می‌شود، تمرکز کنیم.

 

وی اظهار کرد که نقش جامعه مدنی امروز در افغانستان با سال ۲۰۰۱ یا ۹۰ میلادی قابل مقایسه نمی باشد.

 

ظریف افزود: با اینکه همچنان مشکلاتی در کشور باقی مانده اند، ما باید از هر آنچه که در افغانستان به دست آمده است حفاظت کرده و از تداوم آن اطمینان حاصل کنیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->