تداوم سرما و بارش در خراسان رضوی (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) سخنگوی وزارت بهداشت: هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود پشت پرده خرید و فروش اموال دزدی| دستگیری بیش از هفت هزار مالخر در یکسال! شدیدترین تصادفات رانندگی در کدام استان‌ها اتفاق افتاد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) دغدغه‌ای برای اقامت زائران نوروزی در مشهد وجود ندارد اهدای عضو به سه بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید (۹ فروردین ۱۴۰۳) اعتراف تبعه خارجی به ۳۰ فقره سرقت سریالی (۹ فروردین ۱۴۰۳) کشف جسد زن غرق شده در گنجگون بویراحمد (۹ فروردین ۱۴۰۳) تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) درگیری خونین در قبرستان یاسوج دو کشته برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ورود مسافران به مشهد از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد | میانگین ظرفیت اشغال واحد‌های اقامتی مشهد به ۴۱ درصد رسید+ فیلم ٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟ ۴۰ درصد مراجعه کنندگان به داروخانه‌های مشهد غیربومی هستند
سرخط خبرها

آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه در بدن مبتلایان به کرونا باقی می‌مانند

  • کد خبر: ۶۶۸۸۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۳
آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه در بدن مبتلایان به کرونا باقی می‌مانند
بر اساس مطالعه تیمی از محققان ایتالیایی، آنتی بادی‌ها حداقل ۸ ماه می‌توانند در بدن بیماران مبتلا به ویروس کرونا باقی بمانند.
به گزارش شهرآرانیوز، محققان ایتالیایی دریافتند آنتی بادی‌های ضد ویروس کرونا حداقل به مدت هشت ماه در خون بیماران کرونایی باقی می‌ماند. بر اساس بیانیه‌ای از بیمارستان سن رافائل در میلان، آن‌ها بدون توجه به شدت بیماری، سن بیماران یا وجود آسیب‌های دیگر در بدن بیماران حضور داشتند.

محققان با همکاری موسسه بهداشت ملی ISS ایتالیا، ۱۶۲ بیمار مبتلا به ویروس کرونا را که در اولین موج عفونت‌های سال گذشته در اورژانس حاضر شده بودند، مورد مطالعه قرار دادند.

نمونه‌های خون در ماه‌های مارس و آوریل و دوباره در پایان ماه نوامبر از کسانی که زنده مانده بودند گرفته شد. حدود ۲۹ بیمار فوت کردند. در بیانیه‌ای که به طور مشترک با ISS منتشر شد، بیان شد وجود آنتی بادی‌های خنثی کننده در بدن بیماران، هرچند با گذشت زمان کاهش می‌یابد، بسیار پایدار بود.

این مطالعه که در مجله علمی ارتباطات طبیعت منتشر شده است، همچنین بر اهمیت تولید آنتی بادی در بهبودی از ویروس کرونا تاکید دارد.

در این گزارش آمده است: کسانی که در ۱۵ روز اول آلودگی موفق به تولید آن‌ها نشوند بیشتر در معرض خطر ابتلا به اشکال شدید کووید-۱۹ هستند. دو سوم بیماران مورد بررسی مرد بودند و میانگین سنی ۶۳ سال بود. ۵۷ درصد از آن‌ها از قبل آسیب شناسی شده بودند، به ویژه آن‌ها که مبتلا به فشار خون بالا و دیابت بودند.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->