معاون وزیر صمت هرگونه افزایش قیمت کالاها بدون مجوز را غیرقانونی دانست تشکیل پرونده برای یک نانوایی در کلاهدوز مشهد به دلیل تخلف (۳۰ فروردین۱۴۰۳) مدل خودرو، معیار جدید دهک‌بندی خانوار برای دریافت یارانه! قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به بیمه‌شدگان صندوق اجتماعی کشاورزان خراسان‌رضوی بازار سرد مرغ گرم در مشهد | مرغدار کیلویی ۳ تا ۷ هزار تومان در ضرر اجرای مصوبه افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیئت دولت صرفه جویی ۴۳۰۰ مگاوات برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری در سال ۱۴۰۳ به کجا رسید؟ حدود ۲ میلیون خانه در حال ساخت است قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه در بازار امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: تعطیلی پنجشنبه‌ها آثار زیان باری بر بخش اقتصادی خواهد داشت آرزو برای برقی شدن قطار تهران – مشهد | بررسی سهم پروژه‌های حمل ونقل ریلی خراسان رضوی در آلبوم بودجه ۱۴۰۳ مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در راه است + جزئیات پیش‌فروش لوازم خانگی برای جلوگیری از ایجاد بازارسیاه قیمت جدید پژو پارس با افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی تعیین شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) حقوق فروردین بازنشستگان کشوری امروز پرداخت می‌شود (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) همه چیز درباره هلدینگ «خلیج فارس» دلار به کانال ۶۶ هزار تومان برگشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) لزوم صادرات سیب و پرتقال مازاد در راستای حمایت از تولید داخل از ابتدای سال، ۲۰۰ تن گوشت قرمز وارد شده و در بازار توزیع شده است چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟ هشدار اتحادیه طلا و جواهر مشهد برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای صنفی اعلام شرایط جدید متقاضیان خودروی پارس سامانه جامع یکپارچه با موعد تحویل زمستان ۱۴۰۲ با قیمت جدید + جدول اعلام بخشنامه فروش سدان فونیکس آریزو ۶ جی تی (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) + جدول
سرخط خبرها

سهم زیر یک درصدی انرژی‌های تجدیدپذیر از سبد مصرفی انرژی خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۶۸۹۵۲
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
سهم زیر یک درصدی انرژی‌های تجدیدپذیر از سبد مصرفی انرژی خراسان‌رضوی
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی گفت: سهم تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر از انرژی مصرفی در استان در سال ۱۳۹۹ بسیار کم و زیر یک درصد بود.
طنین همتی|شهرآرانیوز، ایران کشوری است که به‌گفته متخصصان با وجود ۳۰۰روز آفتابی در بیش از دوسوم مساحت آن و متوسط تابش ۵/۵ و ۴/۵ کیلووات ساعت بر مترمربع در روز، یکی از کشور‌های با ظرفیت زیاد در زمینه انرژی خورشیدی معرفی شده است. براساس آمار‌های جهانی میزان تابش خورشید و کریدور‌های بادی متعدد موجود در ایران بیشتر از میانگین کشور‌های اروپایی فعال در این حوزه است که نشان‌دهنده استعداد بی‌اندازه ایران در تأمین انرژی‌های نو است.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی با اشاره به ظرفیت حدود ۴۲ مگاواتی نیروگاه‌های تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر متصل به شبکه استان خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: مجموع ظرفیت تولیدی نیروگاه‌های تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر در شهرستان‌های استان خراسان‌رضوی که هم‌اکنون متصل به شبکه بوده است و درحال تولید برق‌اند، حدود ۴۲ مگاوات است.

سهم زیر یک درصدی تولید نیروگاههای تجدیدپذیر از انرژی مصرفی

به‌گفته مهدی تقوایی، علاوه بر ظرفیت فوق، حدود ۲۰ مگاوات دیگر نیروگاه کوچک‌مقیاس CHP درحال افزایش ظرفیت یا احداث جدید بوده است که ان‌شاءاللّه تا پایان سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی گفت: ظرفیت نیروگاه‌های متصل به شبکه توزیع در استان شامل ۲۴ مگاوات نیروگاه CHP و ۶ مگاوات نیروگاه بادی و حدود ۱۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی است که سهم تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر از انرژی مصرفی در استان تا پایان سال ۱۳۹۹ بسیار کم و زیر یک درصد بود.

 ۲۰۰ سامانه خورشیدی در خراسان رضوی  درحال اجراست

وی در راستای ترویج استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر بیان کرد: باتوجه‌به اینکه سهم انرژی‌های تجدیدپذیر در سبد انرژی مصرفی استان بسیار ناچیز است، در قانون بودجه سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹، قانون‌گذار برای حمایت از این نوع انرژی‌ها، بند هـ تبصره ۱۶ را پیش‌بینی کرده و تسهیلاتی برای استفاده اقشار کم‌درآمد ابلاغ کرده است. در این راستا، از تابستان ۱۳۹۸ با همکاری نهاد‌های حمایتی کمیته امداد و بهزیستی، شرکت‌های توزیع برق و بانک‌های عامل در استان جلسات راهبری طرح خورشید کرامت (جهاد روشنایی) برگزار کردیم تا اینکه در پایان سال ۱۳۹۹ موفق شدیم این موضوع را به مرحله اجرا ببریم. هم‌اکنون حدود ۲۰۰ سامانه خورشیدی در استان درحال اجراست و ان‌شاءاللّه تا پایان شهریورماه در مجموع ۴۰۰ سامانه خورشیدی ۵ کیلوواتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی گفت: مجموع ظرفیت تولیدی نیروگاه‌های تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر در شهرستان‌های خواف، تایباد، چناران، گناباد، قوچان، نیشابور، کاشمر و همچنین سامانه‌های خورشیدی مشترکان برق در ۲۹ شهرستان استان خراسان‌رضوی که هم‌اکنون به شبکه متصل و درحال تولید برق هستند، ۴۰/۶۳ مگاوات است.

به‌گفته مهدی تقوایی، علاوه بر ظرفیت فوق، حدود ۳۶/۵ مگاوات دیگر نیروگاه کوچک‌مقیاس CHP در شهرستان‌های گناباد، قوچان و نیشابور درحال افزایش ظرفیت یا احداث جدید است که ان‌شاءاللّه در سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۹، موافقت‌نامه نصب ۴ نیروگاه کوچک‌مقیاس CHP در مجموع به قدرت ۶/۹ مگاوات در شهرستان‌های قوچان، نیشابور و گناباد تمدید شده و اتصال به شبکه ۱۵ نیروگاه کوچک‌مقیاس شامل ۲ نیروگاه بادی در خواف و ۱۳ نیروگاه خورشیدی در شهرستان‌های چناران، سبزوار، خوشاب، جوین و مه‌ولات در مجموع به‌قدرت ۲۱/۳۲ مگاوات تأیید شده است.

سهم تولید نیروگاه‌های بادی و خورشیدی از انرژی مصرفی زیر یک درصد

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی گفت: ظرفیت نیروگاه‌های متصل به شبکه توزیع در استان شامل ۲۳ مگاوات نیروگاه CHP و ۵/۳۶ مگاوات نیروگاه بادی و ۱۲/۲۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی است که میزان انرژی تولیدی نیروگاه‌های سی‌اچ‌پی در سال ۱۳۹۹ به‌میزان ۱۰۶ گیگاوات ساعت و در سال ۱۳۹۸ به‌میزان ۱۰۶/۹ گیگاوات ساعت و میزان انرژی تولیدی نیروگاه‌های بادی و خورشیدی خراسان‌رضوی در سال ۱۳۹۸ به‌میزان ۱۷ گیگاوات ساعت و تولید انرژی این نیروگاه‌ها در سال ۱۳۹۹ برابر ۲۴/۴ گیگاوات ساعت بوده است.

تقوایی افزود: سهم تولید نیروگاه‌های CHP از انرژی مصرفی شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌رضوی تا پایان سال ۱۳۹۹ به‌میزان ۱/۳۲ درصد و سهم تولید نیروگاه‌های بادی و خورشیدی از انرژی مصرفی این شرکت تا تاریخ مزبور ۰/۳۱ درصد بوده است.

وی اظهار کرد: در حوزه بازار برق و خرید انرژی، نخستین قرارداد خرید دوجانبه انرژی در تاریخ صنعت برق کشور به ظرفیت ۱/۵ مگاوات در مهرماه ۱۳۹۸ و در ادامه ۱/۵ مگاوات دیگر در دی‌ماه ۱۳۹۹ به‌وسیله شرکت توزیع نیروی برق خراسان‌رضوی منعقد شد.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان‌رضوی، فعالیت‌های سال‌های ۹۸ و ۹۹ در حوزه سامانه‌های خورشیدی مشترکان را شامل تهیه شیوه‌نامه‌ها و چک‌لیست‌ها و رویه‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه، بررسی طرح‌های پیمانکاران برای سامانه‌های جدید، بازدید از سامانه‌های خورشیدی کم‌بازده، بازدید از سامانه‌های خورشیدی آماده اتصال به شبکه، بازدید از سامانه‌های خورشیدی مستقل از شبکه، پیگیری اجرای طرح جهاد روشنایی، خورشید کرامت، و نظارت بر سامانه‌های خورشیدی درحال احداث برشمرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->