۶ هزار عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی در مشهد کشف شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد مرگبار تریلر با پراید در جاده نیشابور -فریمان (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حقوق معوق معلمان خرید خدماتی و حق التدریس در اسرع وقت پرداخت شود پلیس راهور فراجا: تصمیم گرفتیم فرایند صدور گواهینامه موتورسیکلت را تسهیل ببخشیم کشف بیش از ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲ | ۷۵ درصد کشفیات مواد مخدر در شرق کشور صورت گرفت محدودیت‌های ترافیکی کنکور سراسری ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری توسط پلیس فتا افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد «قلیان اکسیژن» طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است | افزایش ۵۰ درصدی مصرف قلیان در ۷ سال بی‌خوابی، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو صادر شد برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم! تشخیص بموقع اوتیسم، در پیشرفت مهارت‌های ارتباطی و کلامی کودکان تاثیر بسزایی دارد معاینات پزشکی کارکنان آشپزخانه مرکزی خراسان رضوی در ایام حج عمره آغاز شد عطاری فقط می‌تواند گیاهان دارویی مجاز را عرضه کند | برخورد با عطاری‌هایی که فرآورده دارویی بفروشند اهدای عضو در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) پادشاه فصل‌ها پاییز؟ جدی می‌فرمایید؟ راه‌کارهایی برای کند کردن بیماری آلزایمر
سرخط خبرها

چرا نباید میوه را به عنوان دسر پس از غذا مصرف کنیم؟

  • کد خبر: ۷۱۰۰۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۶
چرا نباید میوه را به عنوان دسر پس از غذا مصرف کنیم؟
تحقیقات دانشمندان نشان داده است که مصرف میوه به عنوان دسر می‌تواند باعث بروز مشکلات گوارشی در فرد شود.
به گزارش شهرآرانیوز، خوردن دسر بعد از غذا طرفداران زیادی دارد. برخی افراد ترجیح می‌دهند به جای یک دسر شیرین و پرکالری، از میوه‌ها پس از غذا استفاده کنند. گرچه خوردن میوه پس از غذا یک گزینه سالم به نظر می‌رسد، اما حقیقت این است که این موضوع می‌تواند باعث بروز مشکلاتی برای بدن شود.

متخصصان تغذیه همواره تاکید دارند که باید روزانه ۵ نوبت میوه و سبزیجات مصرف کنید، اما بسیاری از افراد به زمان مصرف آن‌ها توجه نمی‌کنند. تحقیقات دانشمندان نشان داده است که مصرف میوه به عنوان دسر می‌تواند باعث بروز مشکلات گوارشی در فرد شود. در حقیقت خوردن میوه به جای دسر بیشتر برای بدن مضر است تا مفید. این اقدام در روند دستگاه گوارش ایجاد اختلال کرده و باعث کند شدن فرآیند هضم غذا می‌شود.

بدن به صورت طبیعی مایل است که میوه‌ها را سریع‌تر از سایر مواد غذایی هضم کند. اگر میوه‌ها پس از یک وعده غذایی سنگین مصرف شوند، این کار باعث فشار به دستگاه گوارش می‌شود. در این حالت، بدن تلاش می‌کند در ابتدا وعده سنگین غذا را هضم کرده و سپس به سراغ میوه برود. در نتیجه، قند موجود در میوه (فروکتوز) به سرعت آنچه که باید در معده تجزیه نمی‌شود و همین امر باعث بروز درد شکم و نفخ می‌شود.
 
متخصصان تغذیه همواره تاکید دارند بهترین زمان برای مصرف کردن میوه، خارج از زمان وعده‌های اصلی غذایی است. در این حال، دستگاه گوارش می‌تواند به راحتی آن را هضم کند. توصیه می‌شود میوه را یک تا دو ساعت پیش از غذا و یا ۳ تا ۴ ساعت پس از صرف غذا مصرف کنید. همچنین بهتر است یک میوه در وعده صبحانه و به صورت ناشتا میل کنید.

با این حال، اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که از پذیرش حذف میوه به عنوان دسر مقاومت می‌کنید، بهتر است از میوه پخته استفاده کنید. در این حالت، فیبر موجود در میوه راحت‌تر از سوی بدن جذب می‌شود و افراد دارای معده حساس بهتر آن را تحمل می‌کنند.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->