عرضه اموال منقول در نخستین مزایده ۱۴۰۳ اموال تملیکی خراسان رضوی نمایشگاه گل و گیاه، اردیبهشت ماه در مشهد برگزار می‌شود قیمت طلا، دلار و سکه در بازار امروز شنبه (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) بنزین سوپر امروز در کدام جایگاه‌های مشهد توزیع می‌شود؟ (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) خانه در مشهد چند؟ | با کمتر از یک میلیارد تومان هم می‌توانید صاحب‌خانه شوید + جدول (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) آخرین گزارش از وضعیت بازار رهن مسکن در تهران (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) حجم مبنای ۳ نماد فرابورسی از فردا (۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) برداشته می‌شود رشد صادرات نفت ایران به بالاترین حد خود در ۶ سال اخیر (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) امضای استاندارد ایران جهانی شد توصیه‌های جدید جهادکشاورزی به گندمکاران علت افزایش عجیب قیمت طلا چیست؟ (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سهمیه بنزین اردیبهشت امشب شارژ می‌شود (۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پلمب ۳ سالن زیبایی در مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) معاون وزیر صمت هرگونه افزایش قیمت کالاها بدون مجوز را غیرقانونی دانست تشکیل پرونده برای یک نانوایی در کلاهدوز مشهد به دلیل تخلف (۳۰ فروردین۱۴۰۳) مدل خودرو، معیار جدید دهک‌بندی خانوار برای دریافت یارانه! قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به بیمه‌شدگان صندوق اجتماعی کشاورزان خراسان‌رضوی بازار سرد مرغ گرم در مشهد | مرغدار کیلویی ۳ تا ۷ هزار تومان در ضرر اجرای مصوبه افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیئت دولت صرفه جویی ۴۳۰۰ مگاوات برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری در سال ۱۴۰۳ به کجا رسید؟
سرخط خبرها

تفاوت قرارداد کار کارگران با قرارداد پیمانکاری در چیست؟

  • کد خبر: ۷۲۵۳۰
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۹
تفاوت قرارداد کار کارگران با قرارداد پیمانکاری در چیست؟
رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره تفاوت قرارداد کار با قرارداد پیمانکاری توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی دهقان‌کیا رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران  درباره تفاوت قراردادکار و قرارداد پیمانکاری، اظهار کرد: کارگر شخصی حقیقی است در حالی که پیمانکار ممکن است حقیقی یا حقوقی باشد.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی ادامه داد: موضوع قرارداد پیمانکاری محصول و نتیجه کار است در حالی که موضوع قرارداد کار در اختیار قراردادن نیروی کار برای کارفرما است و پیمانکار مشتریان متعهد دارد، ولی کارگر معمولا با یک کارفرما کار می‌کند.

وی تصریح کرد: مزد پیمانکار بر حسب نتیجه کار است، اما دستمزد کارگر برحسب زمان انجام کار است و پیمانکار اختیار جذب نیرو دارد، ولی کارگر شخصا کار را انجام می‌دهد که در بحث ابزار کار نیز وسایل کار متعلق به پیمانکار بوده، اما کارگر با ابزار کار، کارفرما کار می‌کند.

وی افزود: در قرارداد کار، کارگر مستقیما به دستور کارفرما کار می‌کند و پرداخت همه مزایای کارگری بر عهده کارفرما است، ولی در قرارداد پیمانکاری بخشی از کار به پیمانکار واگذار می‌شود و کارفرما هیچ مسئولیتی در قبال پرسنل پیمانکار ندارد.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی ادامه داد: در قرارداد پیمانکاری قید شده است که کارفرما ۵ درصد از قرارداد به علاوه قصد آخر را نزد خود نگه دارد چرا که در صورت فرار پیمانکار، کارفرما بتواند دستمزد و بیمه کارگر را پرداخت کند.

دهقان‌کیا گفت: در قرارداد پیمانکاری ارتباط کارفرما با انواع پرداخت‌های مالیاتی، ارتباط با پرسنل کاری و... کمتر می‌شود و کارفرما موظف است که درصدی را به عنوان سود برای پیمانکار در نظر بگیرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->