سیلاب به سنگان خواف رسید نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است
سرخط خبرها

تاثیرات خواب باکیفیت در سلامت روح و جسم

  • کد خبر: ۷۳۹۴۷
  • ۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۴
تاثیرات خواب باکیفیت در سلامت روح و جسم
خواب کافی در ساعات مطلوب شب می تواند تاثیر بسیار زیادی در سلامت روح و جسم افراد و شادابی آن ها به همراه داشته باشد.
به گزارش شهرآرانیوز، شاید برایتان تعجب آور باشد، امّا این یک حقیقت است که تغییر فقط یک ساعت خواب می‌تواند از شما در مقابل افسردگی محافظت کند.

مطالعات نشان می‌دهد افرادی که زودتر به خواب می‌روند و حتی زودتر از خواب بیدارمی‌شوند خطر ابتلا به افسردگی در آن‌ها کمتر است که برای این منظور، داشتن یک برنامه متفاوت برای روز‌های کاری و حتی روز‌های تعطیل می‌تواند مفید باشد چرا که اگر برای کار و خواب خود برنامه ریزی منظمی نداشته باشند باعث بدخلقی می‌شود. این در حالی است که یک برنامه ریزی خوب برای تمامی کار‌های روزانه و استراحت، تا حد زیادی می‌تواند از افسردگی افراد جلوگیری کند.

افرادی که سحرخیز هستند می‌گویند که در اغلب مواقع، در طول روز احساس خوبی دارند و احتمال اسکیزوفرنی و همچنین افسردگی در آن‌ها کمتر است، در مقابل، افرادی که شب زنده دار هستند و خواب و استراحت منظمی ندارند همیشه حس کسالت و خواب آلودگی با آن‌ها همراه است و از طرفی، دو برابر بیشتر دچار افسردگی می‌شوند. به همین منظور، پژوهشگران، به بررسی این موضوع پرداختند و متوجه شدند افرادی که در ساعات منظمی از شب به خواب می‌روند و صبح زود از خواب بیدار می‌شوند نه تنها شاداب‌تر بلکه کمتر هم در معرض خطر افسردگی شدید هستند که بدنبال این موضوع، یک سوال برای افراد مطرح می‌شود و آن هم این است که اگر ما زودتر به خواب برویم، می‌توانیم شادتر و خوشبخت‌تر باشیم؟ که در پاسخ به این سوال باید گفت که بستگی دارد.

اما این را بدانید که اگر به جای ساعت ۱ بامداد، ساعت ۱۱ شب به رختخواب بروید تا ۴۰ درصد خطر افسردگی خود را کاهش می‌دهید و به همین منظور، حتما باید برنامه ریزی منسجمی برای کار و استراحت خود داشته و به آن پایبند باشید تا بتوانید سلامت خود را تا حدّ زیادی تضمین کنید.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->