آغاز تزریق ۲ واکسن جدید کودکان در جنوب کشور تا نیمه اردیبهشت ۱۴۰۳ جزئیات جدید از افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تحویل ۳۰۱ فضای آموزشی جدید در خراسان رضوی طی یک سال گذشته تربت‌جام و تایباد دارای بیشترین افراد فاقد مدارک هویتی در خراسان‌رضوی هستند خوش بینی حال جامعه را خوش می‌کند اعمال‌قانون ۱۴۲۰ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۱۴ دستگاه خودروی متخلف توقیف شدند (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) برای دکتر محمدتقی صراف شیرازی، چشم امید مادران مشهدی درباره چگونگی آموزش سواد مالی به فرزندان و لزوم آن ترافیک سنگین در بزرگراه‌ها و هسته مرکزی شهر مشهد | فوت راکب موتور سیکلت در تصادف با کامیونت (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه یکم اردیبهشت ١۴٠٣) | افزایش ابرناکی و وزش باد شدید طرح دغدغه‌های شهروندان با فرماندار مشهد برای تهیه مسکن ملی حریق در یک مهمان‌پذیر اطراف حرم رضوی اطفا شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۳) قرعه‌کشی زمین برای خانه‌دار‌شدن ۵۰۰ خانواده روستایی در شهرستان مشهد سرطان روده بزرگ به لحاظ تعداد مبتلا در جایگاه سوم قرار دارد زیرمیزی در کار حقوقی جزئیاتی تازه از کشف نیم‌تن مواد مخدر در تایباد بیمارستان‌های کودک در مشهد خدمات درمانی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ارائه می‌دهند
سرخط خبرها

آیا نوشیدن یک فنجان قهوه، خطر ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهد؟

  • کد خبر: ۷۴۵۲۹
  • ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۸
آیا نوشیدن یک فنجان قهوه، خطر ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهد؟
قهوه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان است که خواص ضدالتهاب دارد و می‌تواند خطر ابتلا به کرونا را کاهش دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، قهوه حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدان است و خاصیت ضد التهاب دارد؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف آن در افراد مسن موجب کاهش خطر ابتلا به ذات‌الریه می‌شود.

این تحقیق با تجزیه و تحلیل سوابق ۴۰ هزار بزرگسال بریتانیایی که در بانک اطلاعات پزشکی (Biobank) آن کشور ثبت شده است، رابطه بین رژیم غذایی افراد و ابتلا به کووید۱۹ را بررسی کردند.

از جمله عواملی که در این پژوهش بررسی شده است، می‌توان به مصرف روزانه قهوه، چای، ماهی‌های چرب، گوشت فرآوری‌شده، گوشت قرمز و میوه و سبزیجات اشاره کرد. با توجه به این نکات و آمار به‌دست‌آمده از تجزیه و تحلیل سوابق موجود در بانک اطلاعاتی که حاکی از کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به کروناست، درصورت نوشیدن دست‌کم یک فنجان قهوه در روز، پژوهشگران قابلیت این ماده در زمینه محافظت از سیستم ایمنی را تایید کرده و بررسی بیشتر در این زمینه را ضروری دانسته‌اند.

پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که مصرف بیشتر سبزیجات (پخته یا خام، به‌استثنای سیب‌زمینی) به‌طور روزانه، خطر ابتلا به کووید۱۹ را کاهش می‌دهد.

براساس این پژوهش، استفاده دائم از گوشت‌های فرآوری‌شده (مانند سوسیس و کالباس) حتی به‌اندازه نزدیک به نیم‌وعده روزانه، خطر ابتلا به کرونا را بالا می‌برد، درحالی‌که مصرف گوشت قرمز (غیرفرآوری‌شده) در این زمینه تاثیری ندارد.

در این پژوهش آمده است: نتایج ما از این فرضیه پشتیبانی می‌کند که عوامل تغذیه‌ای جنبه‌های متفاوتی از سیستم ایمنی بدن و در نتیجه میزان قابلیت ابتلا به کووید۱۹ را تحت تاثیر قرار می‌دهند؛ بنابراین تشویق به رعایت برخی رفتار‌های تغذیه‌ای (مانند افزایش مصرف سبزیجات و کاهش استفاده از گوشت‌های فرآوری‌شده) می‌تواند به رهنمود‌های حفاظتی دربرابر کووید۱۹ اضافه شود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->