واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پلمب ۳ سالن زیبایی در مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) معاون وزیر صمت هرگونه افزایش قیمت کالاها بدون مجوز را غیرقانونی دانست تشکیل پرونده برای یک نانوایی در کلاهدوز مشهد به دلیل تخلف (۳۰ فروردین۱۴۰۳) مدل خودرو، معیار جدید دهک‌بندی خانوار برای دریافت یارانه! قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ فروردین ۱۴۰۳) پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به بیمه‌شدگان صندوق اجتماعی کشاورزان خراسان‌رضوی بازار سرد مرغ گرم در مشهد | مرغدار کیلویی ۳ تا ۷ هزار تومان در ضرر اجرای مصوبه افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیئت دولت صرفه جویی ۴۳۰۰ مگاوات برق از محل افزایش بهره وری کولر‌های آبی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری در سال ۱۴۰۳ به کجا رسید؟ حدود ۲ میلیون خانه در حال ساخت است قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه در بازار امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: تعطیلی پنجشنبه‌ها آثار زیان باری بر بخش اقتصادی خواهد داشت آرزو برای برقی شدن قطار تهران – مشهد | بررسی سهم پروژه‌های حمل ونقل ریلی خراسان رضوی در آلبوم بودجه ۱۴۰۳ مرحله سوم واریز سود سهام عدالت در راه است + جزئیات پیش‌فروش لوازم خانگی برای جلوگیری از ایجاد بازارسیاه قیمت جدید پژو پارس با افزایش ۱۵۰ میلیون تومانی تعیین شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) حقوق فروردین بازنشستگان کشوری امروز پرداخت می‌شود (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) همه چیز درباره هلدینگ «خلیج فارس» دلار به کانال ۶۶ هزار تومان برگشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) لزوم صادرات سیب و پرتقال مازاد در راستای حمایت از تولید داخل از ابتدای سال، ۲۰۰ تن گوشت قرمز وارد شده و در بازار توزیع شده است چگونه از موبایل به جای کارت بانکی استفاده کنیم؟ هشدار اتحادیه طلا و جواهر مشهد برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای صنفی
سرخط خبرها

نگاهی به ۳ معضل توسعه استان خراسان رضوی

  • کد خبر: ۸۲۰۷۳
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷
نگاهی به ۳ معضل توسعه استان خراسان رضوی
خراسان رضوی باتوجه به وسعت و قابلیت‌های متنوعی که دارد، از ظرفیت‌های فراوانی در حوزه اقتصادی برخوردار است که یا تاکنون به درستی بررسی و شناسایی نشده اند یا موانع مختلفی بر سر راه اجرایی شدن آن‌ها قرار داشته است.

ملیحه فلاح | شهرآرانیوز؛ ایجاد ظرفیت اقتصادی جدید یکی از راه‌های توسعه است که همیشه مورد تاکید کارشناسان حوزه اقتصاد بوده است. خراسان رضوی باتوجه به وسعت و قابلیت‌های متنوعی که دارد، از ظرفیت‌های فراوانی در حوزه اقتصادی برخوردار است که یا تاکنون به درستی بررسی و شناسایی نشده اند یا موانع مختلفی بر سر راه اجرایی شدن آن‌ها قرار داشته است.

رئیس دبیرخانه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی با تاکید بر نیاز استان به ایجاد ظرفیت‌های اقتصادی جدید در این باره به شهرآرا گفت: در کنار استفاده از ظرفیت‌های موجود، ایجاد ظرفیت‌های جدید در استان و پیوند آن با ظرفیت‌های قبل از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. استفاده از گردش نقدینگی و اعتبار بنگاه‌های اقتصادی در شبکه بانکی، یکی از ظرفیت‌های جدیدی است که می‌توانیم در استان داشته باشیم.

هم بانک و هم بنگاه اقتصادی به این کار راغب هستند، اما نیاز به کسی است که بین آن‌ها پیوند ایجاد کند. علی اکبر لبافی در ادامه به سه معضل اصلی استان در مسیر توسعه اشاره کرد و افزود: یکی از معضلات مهم استان این است که نسبت مصارف به منابع بانکی حدود ۶۰ درصد است، درصورتی که عدد مورد انتظار حدود ۸۵ درصد است، این درحالی است که نرخ مصارف به منابع در برخی استان‌ها بیش از ۱۰۰ درصد است.

یعنی هم گردش نقدینگی خود را جذب می‌کنند و هم از استان‌های دیگر سرمایه جذب می‌کنند. او با اشاره به رویکرد توسعه استان در مسیر فولادی و معدنی، دومین معضل را نبود بستر‌های توسعه در حوزه زیرساختی دانست و اضافه کرد: ما در حوزه بسترسازی در خراسان رضوی باتوجه به رویکرد توسعه استان با مشکل جدی مواجه هستیم. نه تنها برق، گاز و زمین مناسب برای توسعه بنگاه‌های اقتصادی نداریم، بلکه برای استفاده از ظرفیت‌های موجود نیز با مشکل روبه رو هستیم.

رئیس دبیرخانه شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، سومین معضل را نبود اختیارات لازم برای حل مسائل درون استان توسط دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها دانست و گفت: با اینکه خراسان رضوی در همه حوزه‌ها از سطح کارشناسی خوبی برخوردار است و بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی توانایی فراوانی در اجرای امور دارند، مجبورند همه مشکلاتی را که در استان حل شدنی است، به مرکز ارجاع دهند و این کار باعث پیچیدگی مسیر توسعه می‌شود، بنابراین نیاز است که تفویض اختیارات از سطح ملی به استانی برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->