آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ | رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کلاهبرداری‌های آنلاین | وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟ از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟ شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند
سرخط خبرها

طاعون، منطقه سالوک اسفراین را قرنطینه کرد

  • کد خبر: ۸۴۱۹۹
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
طاعون، منطقه سالوک اسفراین را قرنطینه کرد
منطقه حفاظت شده سالوک در خراسان شمالی به علت شیوع طاعون قرنطینه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون فنی اداره کل محیط زیست خراسان شمالی از قرنطینه شدن منطقه حفاظت شده سالوک در شهرستان اسفراین خبر داد.

لشگری با اشاره به شیوع بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در این منطقه حفاظت شده میان جمعیت کل، بز، قوچ، میش و آهو اظهارکرد: تاکنون لاشه ۱۴ راس از این گونه‌های حیوانی در منطقه پیدا شده است.

وی افزود: برای کنترل بیماری، منطقه قرنطینه شده است یعنی رفت و آمد به این منطقه ممنوع شده و به شدت تحت کنترل قرار گرفته است.

لشگری در پاسخ به این سوال که دو روزی است لاشه‌ای از حیوانات تلف شده پیدا نشده است و می‌توان گفت بیماری کنترل شده است؟ بیان کرد: هنوز به صورت ۱۰۰ درصد نمی‌توان گفت که بیماری تحت کنترل درآمده است و در این راستا پایش محیط بان‌ها در منطقه در حال انجام است.

به گفته وی ضدعفونی کردن آبشخور‌ها نیز در این منطقه به صورت مستمر در حال انجام است.

این مقام مسئول ادامه داد: در حال حاضر ۱۰ اکیپ دو نفره محیط بان در منطقه مستقر شده و منطقه را تحت پایش قرار داده اند.

وی یکی از مهمترین نیاز‌های این اداره کل برای کنترل بیماری طلوعون نشخوارکنندگان کوچک را علوفه مغذی دانست و توضیح داد: از آنجاییکه یکی از عواملی که سبب می‌شود تا بیماری چه در انسان و چه در حیوانات زود گسترش یابد، ضعف بدن است و خشکسالی موجب شد تا امسال جمعیت حیات وحش تغذیه مناسبی نداشته باشند در نتیجه در مقابل بیماری‌ها نیز ضعیف شده اند.

معاون فنی اداره کل محیط زیست خراسان شمالی ادامه داد: تاکنون لاشه‌های حیوانات تلف شده پیدا شده، حیواناتی بوده اند که یا بره بوده و یا بسیار لاغر بوده اند.

وی تصریح کرد: در همین راستا از استانداری درخواست شده تا اعتباری را برای تهیه علوفه مغذی منطقه در اختیار این اداره کل قرار گیرد که هنوز پاسخی دریافت نشده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->