فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توامان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است تصویب افزایش حقوق نیروهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۳ تامین کامل امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۳ در مشهد | گزارشی از تقلب ارائه نشده است کشف بیش از ۷ تن برنج تقلبی در مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی در سال ۱۴۰۳ | سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایش نیافته است تعرض به زنان عزادار به بهانه شرکت در مراسم ترحیم نوشیدنی‌های مفید برای میان وعده کودکان چیست؟ قانون مهریه چند سالی است که معطل مانده است بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
سرخط خبرها

مادران نوزادان نارس بیشتر به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند

  • کد خبر: ۸۴۴۲۳
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۷
مادران نوزادان نارس بیشتر به فشار خون بالا مبتلا می‌شوند
نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد، خطر ابتلا به فشار خون بالا در مادرانی که نوزادان نارس به دنیا می‌آورند، در مقایسه با مادرانی که نوزادان خود را به موقع به دنیا می‌آورند، بیش از ۲ برابر است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد، خطر ابتلا به فشار خون بالا در مادرانی که نوزادان نارس به دنیا می‌آورند، در مقایسه با مادرانی که نوزادان خود را به موقع به دنیا می‌آورند، بیش از ۲ برابر است.

به نقل از روزنامه دیلی میل، محققان می‌گویند یافته‌های این مطالعه جدید به این معنا است که پزشکان باید زایمان زودرس را به عنوان یک عامل خطر مادام العمر برای ابتلا به فشار خون بالا در زنان و ابتلا به بیماری‌های بعدی قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته قلبی در نظر بگیرند.

محققان در این مطالعه بیش از ۲ میلیون زن سوئدی را برای تقریبا به مدت ۴۵ سال مورد بررسی قرار دادند؛ این کار به محققان اجازه داد تا هم خطر فوری و هم بلند مدت فشار خون بالا را پس از تولد بررسی کنند. نتایج این مطالعه نشان داد زنانی که زایمان زودرس دارند، بعد از یک دهه (۱۰ سال)، ۶۷ درصد بیشتر از زنانی که نوزادان خود را به موقع به دنیا آورده بودند، در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا قرار دارند.

این مطالعه نشان داد، مادرانی که در هفته ۲۲ بارداری زایمان کرده اند، بیش از دو برابر در معرض ابتلا به فشار خون بالا قرار داشتند، اما این خطر برای زنانی که بعد از هفته ۳۷ یا ۳۸ بارداری، زایمان کرده بودند، تنها ۲۶ درصد بود.

محققان در این مطالعه تمامی زنانی که زایمان زودرس داشتند را با زنانی مقایسه کردند که نوزادان خود را سر موقع یعنی در فاصله زمانی میان هفته ۳۹ تا ۴۱ بارداری به دنیا آورده بودند. این مطالعه همچنین نشان داد، زنانی که نوزادان خود را دیرتر یعنی بعد از هفته ۴۲ بارداری به دنیا می‌آورند، با کاهش ۱۴ درصدی خطر ابتلا به فشار خون بالا روبه‌رو هستند.

محققان همچنین متوجه شدند که این افزایش خطر ابتلا به فشار خون بالا برای بیش از ۴۰ سال ادامه داشت. محققان محاسبه کردند که زایمان در هر هفته اضافی بعد از هفته ۲۲ بارداری، خطر ابتلا به فشار خون بالا را به طور متوسط سه درصد کاهش می‌دهد.

هنوز مشخص نیست چرا زنانی که نوزاد نارس دارند، بیشتر مستعد فشار خون هستند. با این حال، مطالعات اخیر نشان داده است که زایمان زودرس می‌تواند باعث التهاب غشای نازکی شود که قلب و عروق خونی را به نام «اندوتلیوم» می‌پوشاند.

التهاب اندوتلیوم می‌تواند عامل ایجاد فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی عروقی باشد. این مطالعه جدیدترین مطالعه‌ای است که خطرات زایمان زودرس را بر سلامتی زنان ارزیابی کرده است.

یک بارداری طبیعی ۳۷ تا ۴۲ هفته و به طور متوسط ۴۰ هفته به طول می‌انجامد. بیشتر نوزادان نزدیک زمان تعیین شده و با یک یا دو هفته پس و پیش شدن متولد می‌شوند. زایمان قبل از ۳۷ هفتگی را زایمان زودهنگام می‌نامند.

نوزادان در سه ماه آخر بارداری رشد زیادی می‌کنند و اگر زودتر متولد شوند، با دشواری مواجه می‌شوند. زایمان زودهنگام یکی از دلایل مرگ و میر نوزادان است. نوزادانی که زنده می‌مانند در مقایسه با نوزادان کامل احتمال بیشتری دارد که در طول زندگی خود مشکلاتی مانند تاخیرات رشد، کم شنوایی، نابینایی، بیماری‌های ریوی مزمن و فلج مغزی داشته باشند.

حدود ۲۵ درصد از کودکان نارس (کودکانی که قبل از ۳۲ هفتگی به دنیا آمده‌اند) از آسیب دیدگی بلندمدت رشد مغزی رنج می‌برند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->