بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟ تاخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی + ویدئو با جوراب خوابیدن خوب است یا بد؟ تداوم وزش باد و بارش باران در کشور (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می‌شود یا فراموش؟ سبزی مقوی برای رشد انفجاری مو‌ها | اسفناج منبع سرشار از فولیک اسید است آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ | رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لزوم برنامه‌ریزی‌های کلان در شناسایی زودهنگام کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی کلاهبرداری‌های آنلاین | وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟ از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟ شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد
سرخط خبرها

مایعات بنوشید تا کرونا نگیرید

  • کد خبر: ۸۴۴۸۰
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۲
مایعات بنوشید تا کرونا نگیرید
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با مصرف روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب و سایر مایعات از ابتلا به کرونا پیش گیری به عمل می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز، نسرین یادگاری بیان کرد: به دلیل اهمیت این موضوع، سازمان بهداشت جهانی شعار جهانی امسال را "مبارزه همگانی با کرونا در محیط سالم با تولید و مصرف غذای سالم" گذاشته است.

وی افزود: بر اساس گزارشات سازمان بهداشت جهانی، غذایی که انتخاب و مصرف می‌کنیم نه تنها بر سلامتی مان بلکه بر نحوه عملکرد سیستم‌های کشاورزی و غذایی اثرگذار است.

وی تاکید کرد: سیستم‌های کشاورزی-غذایی نابرابر‌ها و بی عدالتی‌های عمیقی را در جوامع مختلف آشکار کرده به طوریکه تعداد زیادی (حدود ۳ میلیارد نفر در جهان) نمی‌توانند رژیم غذایی سالم داشته باشند و علاوه بر شیوع سوء تغذیه، پروتئین، انرژِی و کمبود ریزمغذی ها، اضافه وزن و چاقی و بیماری‌های غیر واگیر مرتبط با تغذیه همچنان در حال افزایش است.

یادگاری افزود: در همه گیری کرونا و تبعات اقتصاد ناشی از آن بر وضعیت تغذیه و امنیت غذایی خانوار و نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، تاکید سازمان‌های بین المللی بر این است که کشور‌های جهان برای تغذیه حدود ۱۰ میلیارد نفر در سال‌های آینده (۲۰۵۰) باید به ایجاد سیستم‌های پایدار کشاورزی و غذایی متهد شوند.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در شرایط فعلی بحران کووید ۱۹ در جهان، افزایش فقر ناشی از بیکاری و کاهش درآمد خانوار‌ها باعث شده میلیون‌ها نفر به کمک غذایی فوری نیاز داشته باشند و این در حالی است که این روز جهانی برای دومین سال متوالی است که جهان با آثار گسترده این همه گیری مقابله می‌کند، برگزار می‌شود.

یادگاری در ادامه خاطرنشان کرد: با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و البته مصرف میوه و سبزیجات خطر ابتلا به کرونا ۴۰ درصد کاهش و نیز با مصرف روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب و سایر مایعات از ابتلا به کرونا پیش گیری به عمل می‌آید.

وی در پایان، تهیه بسته خدمتی روز جهانی غذا و ارسال برای تمام شهرستان‌های استان، ارسال پیام‌های تغذیه‌ای به منظور زیر نویس در تلویزیون، ارسال گیف و انیمیشن‌های گوناگون برای نشر در کانال‌های مجازی در سطح استان و استفاده از بیلبورد‌های شهری جهت آموزش مردم و مورد تغذیه سالم در روز‌های کرونایی و ارسال فیلم‌های کوتاه در هفته جهانی غذا برای کانال‌های موجود در مراکز جامعه سلامت را از مهمترین اقدامات این حوزه عنوان کرد.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->