آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ | رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) لزوم برنامه‌ریزی‌های کلان در شناسایی زودهنگام کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی کلاهبرداری‌های آنلاین | وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟ از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟ شلیک دلخراش مرد فراری به همسرش استطاعت ٩٨درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد کشف جسد دانشجوی دندان‌پزشکی بعد از یک هفته| دو مظنون بازداشت شدند یک کشته و ۶ مجروح بر اثر طوفان زاهدان(۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) عاملان تیراندازی در اتوبان همت دستگیر شدند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد دستگیری زورگیران دهه هشتادی قمه کش (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۷۳ قطعه سکه تاریخی دوره اشکانیان از مسافر قطار (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد میانگین سن مادران و پدران ایرانی در تولد اولین فرزند چقدر است؟ سردار رادان: اصراری به انتقال خودرو‌های توقیفی با جرثقیل نداریم سارق ۴۶ کامپیوتر خودرو در مشهد به دام افتاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان منتظر تعیین تکلیف افزایش حقوق خود هستند (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) پلمب ۱۱ واحد صنفی به‌دلیل فروش مواد مخدر و قرص‌های غیرمجاز در مشهد  آدمکشی جوان ۱۸ ساله به خاطر غرور جوانی در مشهد + عکس آنچه اخلاق عمومی را کارآمدتر می‌کند
سرخط خبرها

آیا دهانشویه کرونا را از بین می‌برد؟

  • کد خبر: ۸۵۱۰۴
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
آیا دهانشویه کرونا را از بین می‌برد؟
از آنجا که ویروس کرونا می‌تواند از طریق دهان به بدن انسان وارد می‌شود، این فرض دور از ذهن نیست که دهانشویه‌ها می‌توانند در برخی موارد به مبارزه با این ویروس کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات متعددی برای آزمایش این نظریه انجام شده است که دهانشویه‌ها میتوانند در مبارزه با کووید-19 در دهان نقش داشته باشند. دهانشویه‌های مختلف مورد استفاده در این تحقیق شامل کلرهگزیدین، اتانول، پوویدون-ید، کلرید‌استیل‌پیریدینیوم و پراکسید‌هیدروژن بود.

 ارزیابی انجام شده تایید کرد که این دهانشویه‌ها می‌توانند به طور بالقوه غشای لیپیدی ویروس را مختل کنند و می‌توانند برای توقف بیشتر انتقال کروناویروس استفاده شوند.

آنها شرایطی را ایجاد کردند که مجاری دهان را در شرایط آزمایشگاهی شبیه‌سازی می‌کردند و نتایج را ثابت کردند که پس از استفاده از این دهانشویه‌ها می‌توان بار ویروسی را در حفره دهان کاهش داد.

گروهی دیگر از محققان نقش دهانشویه‌ها را در دندانپزشکی در دوران همه‌گیری بررسی کردند. آنها مزایا و معایب استفاده از دهانشویه‌های معمولی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. مطالعه آنها نشان می‌دهد که بیماران تحت درمان دندانپزشکی باید قبل از انجام هرگونه عمل دندانپزشکی از دهانشویه استفاده کنند تا خطر ابتلا به کووید19را به حداقل برسانند.


آیا دهانشویه می‌تواند انتقال ویروس کووید-19 را کاهش دهد؟

ویروس کووید-19 از طریق حفره دهان وارد بدن انسان می‌شود و از طریق آئروسل‌ها (ذرات ریز شناور در هوا) منتقل می‌شود. مطالعات متعددی در مورد تاثیر دهانشویه‌ها بر کووید19 انجام شده است. 

اکثر آنها نشان می‌دهند که استفاده از دهانشویه‌های خاص از رقیق‌کننده‌های مناسب می‌تواند به طور بالقوه بار ویروسی را در حفره دهان کاهش دهد. و می‌تواند انتقال ویروس را بیشتر کاهش دهد، به ویژه در شرایط بالینی مانند درمان دندانپزشکی یا در حین معاینه دهان و حلق که باید ماسک را بیرون آورد.

نتیجه

در حالی که نتایج این مطالعات بسیار امیدوار کننده است، همه آنها در شرایط آزمایشگاهی انجام شده‌اند. تاثیر آن در شرایط واقعی ناشناخته باقی مانده است. برای ارزیابی نتایج این دهانشویه‌ها نیاز به آزمایشات بالینی و مبتنی بر جمعیت است. یک محقق پیشنهاد می‌کند که دهانشویه حتی می‌تواند به طور خاص برای این منظور طراحی شود.

اگرچه این دهانشویه‌ها پتانسیل کاهش شیوع کووید19 را دارند، اما توجه به این نکته ضروری است که استفاده از دهانشویه‌ها نباید جایگزین شیوه‌های جاری ماسک زدن و فاصله‌گذاری اجتماعی شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->