آمریکا عادی سازی روابط با طالبان را مشروط به تغییر رفتار آنان کرد یک هیئت بلندپایه تجاری از ترکمنستان به کابل سفر کرد سازمان ملل از آسیب بیش از حد زنان افغانستان در رویداد‌های طبیعی خبرداد معاون نخست‌وزیر قزاقستان به کابل سفر کرد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی فوتسال افغانستان و تاجیکستان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کاظمی‌قمی در دیدار با حکمتیار، اوضاع منطقه و افغانستان را بررسی کردند سرمربی افغانستان: فردا با تمام توان مقابل تاجیکستان بازی می‌کنیم پخش زنده بازی افغانستان و تاجیکستان در جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین ویدئو | حقابه هیرمند به کجا رسید؟ تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴ ویدئو | گل‌های تیم ملی فوتسال افغانستان در مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴ ویدئو | گلی زیبا و عجیب در لیگ قهرمانان فوتبال افغانستان ویدئو | جشن قهرمانی بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان پس از صعود به مرحله بعد حریف تیم ملی فوتسال افغانستان در مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴ چه تیمی است؟ نتیجه و ویدیو خلاصه بازی فوتسال افغانستان و بحرین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) صعود تاریخی تیم ملی فوتسال افغانستان به مرحله حذفی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴ سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان: امروز می‌خواهیم تاریخ‌سازی کنیم علمای شیعه افغانستان مطالبات خود را از طالبان مطرح کردند نگاه چین به معادن لیتیوم‌ افغانستان
سرخط خبرها

آلمان حمایت از پناهندگان افغان را از ۳.۲ میلیون یورو به ۵۷ میلیون یورو افزایش داد

  • کد خبر: ۹۰۲۵۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
آلمان حمایت از پناهندگان افغان را از ۳.۲ میلیون یورو به ۵۷ میلیون یورو افزایش داد
سفارت آلمان در تهران در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: دولت آلمان حمایت خود از پناهندگان افغانستانی در سال ۲۰۲۱ میلادی را با افزایش حمایت مالی اولیه خود از مبلغ ۳.۲ میلیون یورو به مبلغ ۵۷ میلیون یورو در ماه نوامبر سال جاری به شکل قابل توجهی افزایش داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ متن بیانیه مطبوعاتی سفارت آلمان در ارتباط با این موضوع به شرح زیر است: دولت آلمان حمایت خود از پناهندگان افغانستانی در سال ۲۰۲۱ میلادی را با افزایش حمایت مالی اولیه خود از مبلغ ۳.۲ میلیون یورو به مبلغ ۵۷ میلیون یورو در ماه نوامبر سال جاری به شکل قابل توجهی افزایش داد.

این حمایت جهت کمک به فعالیت‌های آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد (کمیساریا) در جمهوری اسلامی ایران، پاکستان و افغانستان است. در مجموع حمایت­ مالی آلمان از حمایت اضطراری از افغانستان بالغ بر ۶۰۰ میلیون یورو است.

ایوو فریسن، نماینده کمیسر عالی آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد در ایران گفت: « آلمان همواره نقشی اساسی در حمایت از تلاش‌های بشردوستانه در ایران ایفا کرده است اما اکنون این حمایت بیش از هر زمان دیگری است. حمایت مالی سخاوتمندانه آلمان در زمان جاری که نیازهای بشردوستانه افزایش یافته است، پاسخگویی کمیساریا را جهت حمایت از پناهندگان آسیب‌پذیر تقویت می‌کند.»

«میلیون‌ها افغانستانی طی چند دهه گذشته از کشور خود گریخته‌اند و ایران به عنوان کشور همسایه، سخاوتمندانه میزبانی بسیاری از آنها را عهده­ دار بوده است. به دست گرفتن قدرت توسط طالبان، وخامت وضعیت بشردوستانه افغانستان و فرای مرزهای آن را تشدید کرده است. با آغاز فصل زمستان، تعداد بیشتری از افغانستانی‌ها با گرسنگی و شرایط سخت روبرو خواهند شد. آلمان نیز به همین دلیل تصمیم به تامین مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو دیگر جهت کمک بشردوستانه در افغانستان و کشورهای همسایه گرفت. کمیساریا به عنوان شریکی قابل اعتماد و دیرینه، حمایت مالی آلمان را به منظور ارائه حمایت­‌های اساسی به نفع پناهندگان افغانستانی دریافت خواهد کرد.»

آلمان در طی سال‌های گذشته، به طور متوسط سالانه حدود ۶ میلیون یورو به کمیساریا در منطقه کمک کرده است و اکنون حمایت خود را به طور قابل توجهی در راستای پاسخگویی به وضعیت وخیم افغانستان افزایش داده است. این نمونه­‌ای از روحیه تقسیم مسئولیت، همکاری بین­‌المللی و همبستگی در حمایت از پناهندگان افغانستانی است.

این کمک مالی به کمیساریا این امکان را داده تا با همکاری با اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی از طریق ارائه فرصت­ های بهداشتی، آموزشی و معیشیتی به حمایت از پناهندگان افغانستانی و جوامع میزبان در ایران ادامه دهد.

حمایت مالی دریافت شده به افغانستانی‌هایی که به تازگی کشور خود را ترک کرده­‌اند وارد کشور شده‌اند نیز کمک خواهد کرد. تاکنون و تنها در سال ۲۰۲۱ میلادی کمیساریا به طور مستقیم از ورود بیش از ۲۰،۰۰۰ افغانستانی که به دنبال امنیت از مسیرهای غیرمتعارف وارد ایران شده‌اند آگاه است، اگرچه تعداد کل افرادی که وارد کشور شده‌اند احتمالاً بسیار بیشتر می‌باشد. از این رو کمیساریا این کمک‌ها را در راستای تأمین و استقرار اقلام ضروری امداد رسانی، بسته‌های بهداشتی و چادر به مرزهای شرقی ارسال خواهد کرد تا از دریافت کمک‌های فوری مورد نیاز توسط بی­‌جاشدگان تازه وارد اطمینان حاصل کند.

آلمان از سال ۲۰۲۰ میلادی در کنار ۱۲ کشور و نهاد دیگر که متعهد به تقویت حمایت از وضعیت پناهندگان افغانستانی شده‌اند، عضو گروه اصلی ساز و کار حمایتی راه حل‌های راهبردی برای پناهندگان افغانستانی (SSAR) ­است. کمیساریا از آلمان به دلیل ارائه نمونه‌ای مثبت از تعهد به حمایت از وضعیت بشردوستانه جاری قدردانی می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->