تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب زمان پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مشخص شد؟ دو کشته بر اثر حادثه رانندگی درمحور قدیم تهران-ساوه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی | خون خشک شده بهتر از خون مایع است تصویب افزایش حقوق نیروهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۳ تامین کامل امنیت آزمون سراسری ۱۴۰۳ در مشهد | گزارشی از تقلب ارائه نشده است کشف بیش از ۷ تن برنج تقلبی در مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی در سال ۱۴۰۳ | سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایش نیافته است تعرض به زنان عزادار به بهانه شرکت در مراسم ترحیم
سرخط خبرها

آیا زن می‌تواند «ادامه تحصیل» و «اشتغال» را برای عقد ازدواج شرط کند؟

  • کد خبر: ۹۰۷۴۶
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۱
آیا زن می‌تواند «ادامه تحصیل» و «اشتغال» را برای عقد ازدواج شرط کند؟
 دختران در زمان عقد می‌توانند مطابق قانون و شریعت، شروطی که خلاف مقتضای عقد ازدواج نباشد را برای زندگی با همسر خود شرط کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در خصوص حقوق زوجه از ابتدای زندگی نکاتی مطرح است که احتمالاً برخی کمتر به آن برخورد کرده باشند. مطابق با قانون و شریعت، دختران در همان بدو زندگی هر شرایطی را که تشخیص می‌دهند در ادامه بدون وجود آن شرایط نمی‌توانند زندگی کنند ـ البته شرایطی که خلاف مقتضای عقد ازدواج نباشد ـ می‌توانند با همسر خود به توافق برسند و آن شرایط را در سند ازدواج خود که یک سند رسمی است درج کنند.

از جمله آن شرایط می‌تواند شرط نحوه پرداخت مهریه، شرط طلاق، شرط ادامه تحصیل و یا شرط اشتغال باشد.

این شرط‌ها چرا می‌تواند برای دختران کارساز باشد؟ به دلیل اینکه مطابق قوانین ما حق طلاق به طور مطلق متعلق به مرد است، از طرفی مرد می‌تواند بر اساس شرایطی که شغل زن با اقتضائات زندگی با هم متناسب نباشد، برای ادامه اشتغال زن ممانعت ایجاد کند.

بر این اساس، برای اینکه دختران در آینده دچار مشکل نشوند و همین اختلافات شروعی برای مشکلات بعدی و به هم ریختن نظم عاطفی و احساسی خانواده نباشد، دختران می‌توانند این شروط را در سند نکاحیه درج کنند و هر دو نفر تا آخر به آن پایبند باشند و این جزو حقوقی است که قانوگذار ما در نظر گرفته و اجرای آن هرچند ممانعتی ندارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->