تصادفات جاده‌ای نوروز تاکنون ۶۱۷ نفر را به کام مرگ فرو کشیده است (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) تداوم سرما و بارش در خراسان رضوی (۱۰ فروردین ۱۴۰۳) سخنگوی وزارت بهداشت: هیچ خوداظهاری یا مدرکی دال بر بیماری روحی دکتر بخشی در دست نبود پشت پرده خرید و فروش اموال دزدی| دستگیری بیش از هفت هزار مالخر در یکسال! شدیدترین تصادفات رانندگی در کدام استان‌ها اتفاق افتاد؟ (۹ فروردین ۱۴۰۳) دغدغه‌ای برای اقامت زائران نوروزی در مشهد وجود ندارد اهدای عضو به سه بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید (۹ فروردین ۱۴۰۳) اعتراف تبعه خارجی به ۳۰ فقره سرقت سریالی (۹ فروردین ۱۴۰۳) کشف جسد زن غرق شده در گنجگون بویراحمد (۹ فروردین ۱۴۰۳) تردد از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) درگیری خونین در قبرستان یاسوج دو کشته برجای گذاشت (۹ فروردین ۱۴۰۳) ورود مسافران به مشهد از ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر عبور کرد | میانگین ظرفیت اشغال واحد‌های اقامتی مشهد به ۴۱ درصد رسید+ فیلم ٣٨ خودرو طی ٢۴ ساعت گذشته در مشهد توقیف شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) افزایش تعداد کشته‌شدگان تصادف ۲ خودرو در محور دامغان - جندق به ۹ نفر + تصاویر (۹ فروردین ۱۴۰۳) ثبت نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی از ۱۸ فروردین آغاز می‌شود فروش بلیت قطار‌های نیمه دوم فروردین از امروز آغاز شد (۹ فروردین ۱۴۰۳) فرودگاه مشهد در رتبه دوم پر ترددترین فرودگاه‌های کشور در نوروز ۱۴۰۳ قرار گرفت بانک شیر مشهد در روز‌های کاری ایام نوروز فعال است خدمات‌رسانی به بیش از ۱۰۰۰ مسافر نوروزی در داروخانه‌های هلال احمر خراسان رضوی چرا مبالغ جریمه‌های رانندگی ۵ برابر شد؟
سرخط خبرها

۳ دلیل مهم غش کردن و راه‌های جلوگیری از آن

  • کد خبر: ۹۲۱۹۰
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۰
۳ دلیل مهم غش کردن و راه‌های جلوگیری از آن
غش کردن زمانی اتفاق می‌افتد که شما برای مدت زمان کوتاهی هوشیاری خود از دست می‌دهید، علت آن بیشتر نرسیدن اکسیژن کافی به مغز است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از بِتر هلث وایل ایجینگ، آیا شما نیز از آن دسته افرادی هستید که از غش کردن و از حال رفتن خود و یا والدینشان نگرانی دارند؟ اگر این گونه است آیا می‌دانید برای این امر چه کاری باید بکنید؟

براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا افراد بالغ برای جلوگیری از حال رفتن باید چهار نکته ذیل را همواره به یاد داشته باشند:

۱- از پزشک و داروساز خود بخواهید که در دارو‌های تجویزیتان تجدید نظر کند.

۲- شروع به انجام ورزش‌هایی کنید که باعث تقویت پا‌ها و کمک به حفظ تعادل بدنتان کند.

۳- به صورت سالانه قوه بینایی خود را با مراجعه به چشم پزشک مورد سنجش قرار داده و شماره عینک خود را به روز رسانی کنید.

۴- محیط خانه خود را امن سازید. برای مثال اشیاء تیز، اجسام سخت و مواردی که ممکن است در زمان سقوط با آن‌ها برخورد کنید را از محیط حذف کنید.

در این میان، دارو‌ها یکی از عوامل اصلی ایجاد غش و از حال رفتن افراد است. یافته‌ها نشان می‌دهد دارو‌ها یکی از رایج‌ترین دلایلی است که باعث افزایش خطر از حال رفتن در افراد کهنسال می‌شود. با این حال، خوشبختانه دارو‌ها جزو عواملی محسوب می‌شوند که به راحتی قابلیت تغییر را دارند.

متاسفانه مشغله بالای پزشکان مانع از اطلاع رسانی دقیق آن‌ها پیرامون عوارض جانبی دارو‌ها به بیماران می‌شود. به طور عمومی دارو‌های ذیل می‌تواند خطر غش کردن و از حال رفتن بیماران را به همراه داشته باشد:

۱- دارو‌هایی که مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهد:

براساس اعلام انجمن طب سالمندان آمریکا در سال ۲۰۱۹، تمامی دارو‌هایی که عملکرد مغز انسان را تحت تاثیر قرار می‌دهد باید با هوشیاری کامل از سوی بیمار مصرف شود، زیرا این دارو‌ها می‌تواند خطر از حال رفتن بیمار را به همراه داشته باشد.

۲- دارو‌هایی که فشار خون را تحت تاثیر قرار می‌دهد:

امروزه فشار خون بالا یکی از بیماری‌های زمینه‌ای رایج محسوب می‌شود که بسیاری از افراد برای کنترل آن اقدام به مصرف دارو می‌کنند. متاسفانه این دارو‌ها به ویژه در افراد کهنسال می‌تواند باعث افت فشار خون ناگهانی شود. یک فرد سالمند به راحتی پس از ایستادن ممکن است با کاهش فشار خون از حال برود.

۳- دارو‌هایی که سطح قند خون را پایین می‌آورد:

این دارو‌ها تنها در افرادی که به دیابت مبتلا هستند تجویز می‌شود. افت ناگهانی قند خون پس از مصرف این دارو‌ها می‌تواند به راحتی باعث از حال رفتن فرد شود. متاسفانه برآورد می‌شود ۲۵ درصد از افراد بالای ۶۵ سال که به دیابت مبتلا هستند در خطر این اتفاق قرار دارند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->